Voor de Corona update en veelgestelde vragen, klik hier.

Mijn reis

AIDAmar


Het 4-sterren cruiseschip AIDAmar is een zusterschip van de AIDAblu, AIDAsol en AIDAstella. Uniek voor de cruises met AIDA zijn de kleurrijke inrichting, de informele, sportieve casual clubsfeer en dat u zonder vaste dinerzittingen in een van de vele restaurants kunt eten waar, met wie en wanneer u maar wilt. Daarnaast zijn ook de servicebijdrage en de dranken tijdens de lunch en diner (tafelwijnen, bier en frisdrank) in het buffetrestaurants bij de cruiseprijs inbegrepen. Zo weet u voorafgaand aan uw cruise precies waar u aan toe bent!

De AIDAmar heeft veel aandacht voor lichaam en geest. Het schip heeft een ruim aanbod sport- en wellnessfaciliteiten. Geniet van de luxe spa-cabines of het zeer grote wellness centrum (2600 m2). Sportievelingen zullen zich goed vermaken op het uitgebreide sportdek en uiteraard worden ook op dit schip duikexcursies, golfclinics en actieve fietstochten georganiseerd. Daarnaast is er een heuse 4D-bioscoop aan boord, waarin u op spectaculaire wijze de nieuwste films kunt bekijken.

Op culinair gebied kunt u aan boord ook optimaal genieten. Het schip telt maar liefst acht restaurants waaronder een Italiaans specialiteitenrestaurant, sushibar en een steakhouse. Ook kunt u de fijne kneepjes van het vak leren in de professionele kookstudio waar u verschillende workshops kunt volgen.

's Avonds valt er genoeg te beleven! Beproef uw geluk in het casino, bekijk de spectaculaire shows in het maar liefst twee verdiepingen tellende theatrium, gelegen in het hart van het cruiseschip, en drink een drankje in een van de gezellige bars. Of waagt u zich liever aan een dansje in de discotheek? Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de ´Vinothek´, waar u in een gezellige omgeving kennismaakt met de lekkerste wijnen. Tip, breng ook eens een bezoek aan het Brauhaus. Hier geniet u niet alleen van op zee gemaakte biertjes maar ook van de lekkerste hapjes uit de Duitse keuken. Kortom, vervelen doet u geen moment…
Een ogenblik geduld aub…