Mijn reis

AIDAperla


Het 4-sterren-plus cruiseschip de AIDAperla is het allernieuwste schip in de AIDA vloot en het zusterschip van de AIDAprima. Uniek voor de cruises met AIDA zijn de kleurrijke inrichting, de informele, sportieve casual clubsfeer en dat u zonder vaste dinerzittingen in één van de vele restaurants kunt eten waar, met wie en wanneer u maar wilt. Daarnaast zijn ook de service charge en de dranken tijdens de lunch en diner (tafelwijnen, bier en frisdrank) in het buffetrestaurants bij de cruiseprijs inbegrepen. Zo weet u voorafgaand aan uw cruise precies waar u aan toe bent!

Aan boord van de AIDAperla zult u zich geen moment vervelen! Het absolute hoogtepunt van het schip is de indoor Beachclub, welke is uitgerust met speciale UV-straling waardoor het 365 dagen per jaar een heerlijke zomerse temperatuur geeft! Het schip biedt ook een breed scala aan sport- en wellnessfaciliteiten. Zo kunt u deelnemen aan één van de velen groepslessen of u kunt uzelf vermaken in het uitgebreide fitnesscentrum. Op het grote activiteitendek kunt u zich vermaken op de klimwand, minigolfbaan of in één van de waterglijbanen!

Op culinair gebied kunt u aan boord ook optimaal genieten. Het schip telt maar liefst 12 restaurants waaronder een Italiaans specialiteitenrestaurant, sushibar en een steakhouse. Ook kunt u de fijne kneepjes van het vak leren in de professionele kookstudio waar u verschillende workshops kunt volgen. Zeer uniek is ook de Magnum Pleasure Store, waar u zelf uw magnum kunt samenstellen of de Scharfe Ecke waar u de allerlekkerste curryworsten kunt eten. ’s Avonds kunt u terecht in één van de vele bars, genieten van de spectaculaire shows in het theatrium, live muziek of een gokje wagen in het casino. Kortom de AIDAperla weet als geen ander om zijn gasten optimaal te vermaken. U zult zich dan ook geen moment vervelen!
Een ogenblik geduld aub…