STIP REIZEN BESTAAT 11 JAAR = TOT 11% KORTING!  Profiteer t/m 27 mei 23.59 uur van hoge kortingen.
&
STIP REIZEN HEEFT OP 17 MEI VOOR HET 9E JAAR OP RIJ DE PRESTIGIEUZE OVER THE TOP AWARD VAN COSTA CRUISES IN ONTVANGST MOGEN NEMEN! 
DAAROM NU TIJDELIJK 15% KORTING OP GESELECTEERDE COSTA CRUISES. Profiteer t/m 23 mei van deze extra hoge korting.

Mijn reis

AIDAperla


Het 4-sterren-plus cruiseschip de AIDAperla is het zusterschip van de AIDAprima. Uniek voor de cruises met AIDA zijn de kleurrijke inrichting, de informele, sportieve casual clubsfeer en dat u zonder vaste dinerzittingen in een van de vele restaurants kunt eten waar, met wie en wanneer u maar wilt. Daarnaast zijn ook de servicebijdrage en de dranken tijdens de lunch en het diner (tafelwijnen, bier en frisdrank) in de buffetrestaurants bij de cruiseprijs inbegrepen. Zo weet u voorafgaand aan uw cruisevakantie precies waar u aan toe bent!

Aan boord van de AIDAperla zult u zich geen moment vervelen! Het absolute hoogtepunt van het schip is de indoor Beachclub, welke is uitgerust met speciale UV-straling waardoor het 365 dagen per jaar een heerlijke zomerse temperatuur geeft! Het schip biedt ook een breed scala aan sport- en wellnessfaciliteiten. Zo kunt u deelnemen aan een van de vele groepslessen of u kunt uzelf in het zweet werken in het uitgebreide fitnesscentrum. Op het grote activiteitendek kunt u zich vermaken aan de klimwand, op de minigolfbaan of in een van de waterglijbanen!

Op culinair gebied kunt u aan boord ook optimaal genieten. Het schip telt maar liefst twaalf restaurants waaronder een Italiaans specialiteitenrestaurant, sushibar en een steakhouse. Ook kunt u de fijne kneepjes van het vak leren in de professionele kookstudio waar u verschillende workshops kunt volgen. Zeer uniek is ook de Magnum Pleasure Store, waar u zelf uw magnum kunt samenstellen of de Scharfe Ecke waar u de allerlekkerste curryworsten kunt eten. ’s Avonds kunt u terecht in een van de vele bars, genieten van een spectaculaire show in het theatrium, livemuziek of een gokje wagen in het casino. Kortom de AIDAperla weet als geen haar gasten optimaal te vermaken. U zult zich dan ook geen moment vervelen!
Een ogenblik geduld aub…