Voor de Corona update en veelgestelde vragen, klik hier.

Mijn reis

AIDAstella


Aan boord van dit 4-sterren cruiseschip de AIDAstella beleeft u dé ultieme cruise-beleving. AIDAstella is het tiende kleurrijke schip van de AIDA vloot. Dit schip is ingericht in Scandinavische stijl dat tot uitdrukking komt in de echte berkenbomen en de rustgevende kleuren aan boord. Uniek voor de AIDA zijn de kleurrijke inrichting en de informele, sportieve casual clubsfeer en dat u zonder vaste dinerzittingen in één van de vele restaurants kunt eten waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast zijn ook de service charge én dranken (tafelwijnen, bier en frisdrank) tijdens de lunch en diner in de buffetrestaurants bij de cruiseprijs inbegrepen. Zo weet u voorafgaand aan uw cruise precies waar u aan toe bent!        

De AIDAstella heeft veel aandacht voor lichaam en geest. Het schip biedt een ruim aanbod met sport- en wellnessfaciliteiten. Geniet van de luxe spacabines of het zeer grote wellnesscentrum (2600 m2). De sportievelingen zullen zich goed kunnen vermaken op het uitgebreide sportdek, en uiteraard worden ook op dit schip duikexcursies, golfclinics en actieve fietstochten georganiseerd. Ook is er een heuse 4D bioscoop aan boord, waarin u op spectaculaire wijze de nieuwste films kunt bekijken.

's Avonds valt er genoeg te beleven! Beproef uw geluk in het casino, bekijk de spectaculaire shows in het maar liefst 3 verdiepingen tellende theatrium, het hart van het cruiseschip, en drink een drankje in een van de gezellige bars, de discotheek of vinotheek en maak kennis met de lekkerste wijnen. Tip, breng ook eens een bezoek aan het Brauhaus. Hier geniet u niet alleen van op zee gemaakte biertjes maar ook van de lekkerste hapjes uit de Duitse keuken.

Naast deze specialiteiten zijn er nog meer culinaire hoogstandjes aan boord van dit gezellige schip te vinden. Met maar liefst 3 buffetrestaurants kunt u uw culinaire ontdekkingsreis aan boord compleet maken. Alle restaurants hebben een eigen thema zoals Aziatisch, Italiaans of internationaal. In de 7 restaurants aan boord ontdekt u iedere dag weer nieuwe gerechten! Kortom, vervelen doet u geen moment...!
Een ogenblik geduld aub…