Voor de Corona update en veelgestelde vragen, klik hier.

Mijn reis

AIDAvita


Wilt u uw vakantie uniek maken? Dat kan op het 3-sterren-plus schip AIDAvita, het zusterschip van de AIDAaura. Uniek voor de AIDA cruises zijn de kleurrijke inrichting en de informele, sportieve casual clubsfeer en dat u zonder vaste dinerzittingen in één van de 3 restaurants kunt eten waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast zijn ook de service charge én dranken (tafelwijnen, bier en frisdrank) tijdens de lunch en diner in de buffetrestaurants bij de cruiseprijs inbegrepen. Zo weet u voorafgaand aan uw cruise precies waar u aan toe bent!

De AIDAvita heeft veel aandacht voor lichaam en geest. Het schip biedt een ruim aanbod met sport- en wellnessfaciliteiten. Probeer de veelzijdige aanbiedingen in de AIDA Body & Soul. Tijdens een massage- of Thalasso-behandeling, in het kristallen stoombad, de Finse- of kruidensauna, kunt u heerlijk ontspannen. Sportievelingen kunnen zich goed kunnen vermaken op het sportdek met een joggingparcour en een volleybal- en basketbalveld óf in het Fitness Center. Maar op de AIDAvita kunt u ook uw Swing oefenen in de golfsimulator.

Ook ’s Avonds valt er genoeg te beleven aan boord van de AIDAvita. Ga heerlijk dineren in één van de 3 restaurants aan boord, geniet met uw reisgenoten van een drankje in één van de 5 bars of bewonder de exclusieve shows in het 2 verdiepingen tellende theater.

Elke dag is anders, nieuw en uniek aan boord! U zal zich dan ook geen moment vervelen aan van de AIDAvita...
Een ogenblik geduld aub…