Mijn reis

BBI Reizen

BBI Reizen is nu Stip Reizen

BBI Reizen, het merk dat jarenlang haar reizen verkocht via de groothandels van de Makro, is per januari 2015 overgegaan onder de naam Stip Reizen. Dit betekent dat het reisaanbod van BBI Reizen wordt samengevoegd met het bekende reismerk Stip Reizen.  Hierdoor profiteert u als Makro Pashouder van nog meer reisaanbod tegen zeer scherpe prijzen!

Of het nu gaat om autoreizen, rondreizen, cruises, fly-drives of zonvakanties, ook bij Stip Reizen bent u aan het juiste adres! Stip Reizen staat algemeen bekend om de meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een gemiddelde Zoover-beoordeling van 8,73 behoort Stip tevens tot de beste reisorganisaties van Nederland en niet voor niets sleepten wij de afgelopen jaren diverse Zoover-awards in de wacht.

Eigenlijk verandert er voor BBI klanten niet veel, omdat BBI Reizen voorheen al een merk was dat onderdeel vormde van Stip Reizen. U boekt nu dus voortaan rechtstreeks bij Stip Reizen, met dezelfde kwaliteit, dezelfde scherpe prijzen maar… met meer aanbod!

Hieronder zullen wij het antwoord geven op een aantal belangrijke vragen.

Hoe kan ik Stip Reizen bereiken?

Stip Reizen is gevestigd op hetzelfde adres als BBI Reizen: Hogeweg 133a 5301 LL Zaltbommel E-mail: info@stipreizen.nl Tel: 088 – 70 70 600 (Ma. t/m vrij.: 09.00u. – 13.00u. Zat. en zon.: gesloten)

Hoe blijf ik nu op de hoogte van de beste aanbiedingen?

U kunt op de hoogte blijven van onze aanbiedingen via onze nieuwsbrieven. Wanneer u was ingeschreven voor de BBI nieuwsbrief is uw inschrijving vanzelf omgezet naar een inschrijving voor de Stip nieuwsbrief, waar u in elke nieuwsbrief de mogelijkheid heeft om u direct af te melden, zoals u van ons gewend bent. Uiteraard kunt u zich ook nu al voor de Stip nieuwsbrief inschrijven door u hier in te schrijven.

Daarnaast hebben wij nog iets leuks voor u! Stip Reizen heeft een uniek merk: StipvandeDag.nl. Op deze website treft u iedere dagen 2 unieke en exclusieve reisdeals aan. Soms een autoreis, soms een stedenspecial, soms een cruise, maar ook vaak een rondreis. Tegen de beste prijzen van Nederland zijn deze reizen te boeken. De reis is uniek en slechts 24 uur boekbaar. Wanneer u graag op de hoogte blijft van de allerscherpste dagdeals, kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief van StipvandeDag.nl. U ontvangt dan dagelijks een nieuwsbrief met 2 zeer scherpe exclusieve aanbiedingen die slechts 24 uur boekbaar zijn. Een absolute aanrader, en we nodigen u graag uit om zich hiervoor aan te melden. Als u geen prijs meer stelt op de aanbiedingen, dan meldt u zich gewoon weer af!

Krijg ik nog steeds korting met mijn Makro pas?

Bij Stip Reizen profiteert u automatisch altijd van de beste prijs-kwaliteitverhouding en diverse leuke kortingsacties. De speciale Makro-kortingen zijn hier al in verwerkt. Zo profiteert u altijd van de extra lage prijzen!

Ik heb nog een reischeque / cadeaubon van BBI Reizen, wat nu? 

Als gevolg van de recente overname door AY Holland / Corendon van Stip Reizen BV, zijn reischeques van BBI Reizen (met afgiftedatum voor 1 augustus 2014) niet meer geldig. Uitzonderingen hierop zijn de reischeques waarop expliciet een houdbaarheidsdatum staat die in de toekomst ligt.

Een ogenblik geduld aub…