BEZOEK ONS OP HET CRUISE EVENT IN DE FOKKER TERMINAL IN DEN HAAG OP 19 EN 20 OKTOBER.

 

Mijn reis

Via Costeira


Via Costeira

Via Costeira is de prachtige kustlijn van de plaats Natal en tevens een bekende toeristische regio aan de oostkust van Brazilië. Deze bijzondere 9 kilometer lange kustzone is enerzijds omringd door een schitterend duingebied en anderzijds door de helderblauwe Atlantische oceaan. Het goudgele zandstrand van Via Costeira ligt in het verlengde van het bekendste strand van Natal: Ponta Negra. In Via Costeira vind je langs het strand vele grote en luxe hotels, allemaal verrijkt met een heerlijk verfrissend zeebriesje. Een vakantie in Via Costeira is op en top genieten! 

Natal

In de meest noordoostelijke punt van Zuid-Amerika, vind je de populaire Braziliaanse regio Natal. Gelegen aan de helderblauwe Atlantische Oceaan en voorzien van prachtige goudgele zandstranden is Natal een schitterende bestemming om jouw volgende zonvakantie te vieren. Of je nu gaat voor ontspanning, cultuur, uitdaging of natuur: in het veelzijdige Natal vermaak je je gegarandeerd!  

Bezienswaardigheden

De prachtige regio Natal beschikt over diverse activiteiten, bezienswaardigheden en hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je vakantie! Natal is met gemiddeld 3000 zonuren per jaar de zonnigste regio van Brazilië, dus een bezoek aan de adembenemende zandstranden mag niet vergeten worden. Het populairste zandstrand is Ponto Negra, waar je ook de eyecatcher ‘Morro do Careca’ vindt. Deze beroemde 120 meter hoge zandduin is hét kenmerk van de regio Natal. Iets meer rust vind je op de strandjes Priaia do Forte, Praia dos Artistas en Areia Preta. Naast ontspanning kan je op de stranden ook goed terecht voor vermaak. Waag je aan activiteiten als surfen en parasailen of ontdek de fraaie onderwaterwereld tijdens het snorkelen.
Cultuurliefhebbers halen hun hart op bij de vele bijzondere trekpleisters die zijn overgebleven uit de koloniale tijd. Wat denk je bijvoorbeeld van het in 1598 gebouwde fort Dos Reis Magos: een imposant stervormig fort aan de kust én het oudste gebouw van de stad Natal? Ook de vele koloniale panden en historische kerken in deze regio zijn een bezoek waard!
Shop naar hartenlust in de moderne winkelcentra en ontdek het échte Brazilië in de authentieke oude stad- en dorpscentra. Tot slot kan je de dag afsluiten met een smakelijke maaltijd in een van de vele restaurantjes en een heerlijk verkoelend drankje in een bar. Nog meer uit je dag halen? Neem dan een kijkje bij de verschillende uitgaansgelegenheden in de regio, waar je tot in de late uurtjes lekker kan swingen. Veel plezier!
Een ogenblik geduld aub…