Mijn reis

Celestyal Cruises


Ruim 26 jaar cruise-ervaring
Celestyal Cruises biedt met ruim 26 jaar cruise-ervaring en een 75 jarige bekroonde geschiedenis in de toerismesector, ongeëvenaarde cruises waarbij comfort en gastvrijheid voorop staan. Celestyal Cruises is onderdeel van de Louis Group, een grote reisonderneming in het Middellandse Zeegebied die is opgericht in 1935.

Intiem, gastvrij en gemoedelijk
‘Filoxenia’ is het Griekse woord voor gastvrijheid en betekent letterlijk ‘vrienden worden met de gasten’. Dat is ook zo’n beetje het motto van Celestyal Cruises. De goedlachse, gastvrije bemanning die hard hun best doen om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en de gemoedelijke sfeer aan boord laten je al snel thuis voelen.

Ontspanning, plezier en entertainment
Door de grote variëteit aan faciliteiten en entertainment aan boord, kun je jouw dagen zo actief of ontspannen invullen als je wilt. Een theatervoorstelling bijwonen, genieten van Mediterrane gerechten in het restaurant, relaxen op het dek met een boek uit de bibliotheek of een verkoelend drankje drinken bij het zwembad… volop mogelijkheden aan boord van Celestyal Cruises!
Een ogenblik geduld aub…