Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Celestyal Crystal


De in jachtstijl gebouwde 3-sterren-plus cruiseschip Celestyal Crystal (25.611 ton), is niet al te groot (162m lang en 26m breed en 9 passagiersdekken) en ademt een zeer persoonlijke sfeer uit (max. 1.200 passagiers en 400 bemanningsleden). Het cruiseschip heeft ruime hutten, sfeervolle lounges en restaurants, gezellige zithoekjes en open dekpromenades.

Aan boord bevinden zich o.a. diverse restaurants; geniet bijvoorbeeld van een heerlijk buffet in buffetrestaurant Leda of kies voor een wat formelere setting in de Amalthia en Olympus restaurants. Verder vindt u op dit schip diverse bars en lounges, zoals de Thalassa bar en de Muses Lounge. Tevens is er een buitenzwembad en een spa (sauna), beautysalon, fitness, casino, internethoek en diverse winkels.

Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat kunt u bijna elk moment van iets aanlokkelijks genieten. Net als u denkt 'ik heb genoeg' zijn er heerlijke geuren bij de pasta bar, of is het theetijd met een buffet met koekjes, lekkere sandwiches en gebak. De kok combineert de rijk gevarieerde Mediterrane keuken met populaire internationale gerechten.

 
Een ogenblik geduld aub…