Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Costa Luminosa


U vaart met de in 2009 in de vaart genomen ‘zuivere diamant’ van Costa Cruises, oftewel de Costa Luminosa. Dit unieke cruiseschip van de welbekende Italiaanse rederij laat dankzij het ontwerp, de verfijnde en kostbare materialen en diverse moderne technieken een schouwspel van licht centraal staan. Zo creëren de theatrale verlichting, sprankelende kroonluchters en het transparante en reflecterende glas een bijzondere sfeer aan boord en bent u het stralende middelpunt!

Naast licht speelt ook kunst een belangrijke rol aan boord van de Costa Luminosa. Onder meer het atrium vullende sculptuur van Fernando Botero en de prachtige creaties van Mario Donizzetti, Elisa Rossi en Silvano Girardello verrijken dan ook de inrichting van dit fraaie cruiseschip. Maar dat niet alleen! U vindt hier natuurlijk ook talloze faciliteiten om uw cruise zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo zijn er virtuele activiteiten voor alle leeftijden, van de moderne PlayStation World TOT een ware 4D-bioscoop!

Kom verder volledig tot rust in het uitgebreide wellnessgedeelte van maar liefst 3.500 m2, waar onder meer een gym, sauna, Turks bad en diverse behandelkamers zijn gevestigd. Ook de zwembaden (waarvan één met een schuifdak) en de hydromassagebaden zijn ideaal om in te ontspannen. Volledig uitgerust kunt u vervolgens een keuze maken uit de vier restaurants (waarvan twee tegen betaling), waar u aanschuift voor heerlijke gerechten.

Geniet na de maaltijd van een drankje in een van de sfeervolle bars. De Costa Luminosa heeft voor ieder wat wils, van bijvoorbeeld de Café & Chocolat Bar tot de Cognac & Cigar Bar. Maar ook in het over drie verdiepingen uitgestrekte theater en het casino gaat u een geweldige avond tegemoet! Tot slot kunnen kinderen zich aan boord van de Costa Luminosa vermaken in de Mondovirtuale-ruimte, de Squok Club of in het kinderbad.

 
Een ogenblik geduld aub…