WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD! PROFITEER NU VAN DE VAKANTIEGELD VOORDEEL KORTINGSACTIE!
Tot wel € 300,- korting per persoon op alle zeecruises en zonvakanties! Zie de actievoorwaarden.

Mijn reis

Costa Magica


Welkom aan boord van de Costa Magica: het 4-sterren cruiseschip van de welbekende Italiaanse rederij Costa Cruises dat is geïnspireerd op de mooiste plekjes van Italië en in 2004 in de vaart werd genomen. De stijlvolle Italiaanse smaak, originaliteit en elegantie vindt u overal terug op het luxe cruiseschip: van prestigieuze merken in de winkels tot de verfijnde keuken waar u uw hele cruisevakantie van kunt genieten. Ook het spectaculaire negen verdiepingen tellende hoge atrium, de sfeervolle salons en de vele faciliteiten dragen bij aan de fraaie uitstraling waarmee uw cruisevakantie wordt verrijkt!

Zoals de naam al doet vermoeden, staat het thema magie centraal op de Costa Magica. Behalve diverse kunstwerken in dit thema, gemaakt door de Academie van Brera, is ook één van de trappen in een ‘magische stijl’ gedecoreerd. Tevens onderscheidt dit cruiseschip zich door haar ruime en bijzondere buitendekken, zoals het Maratea-dek in de vorm van een amfitheater. Doordat er verder veel gebruik is gemaakt van glas, ontdekt u al snel dat de Costa Magica een verrassend licht cruiseschip is. En dat niet alleen: het glazen dak dat geopend kan worden, zorgt ervoor dat bijvoorbeeld één van de zwembaden onder alle weersomstandigheden garant staat voor waterpret!

Behalve in de vier zwembaden, waarvan er dus één beschikt over een schuifdak, kunt u heerlijk ontspannen in de whirlpools of in het 1.300 m2 grootte fitness- en wellnessgedeelte. Voor actievelingen ligt overigens ook de jogging track klaar voor gebruik. En wat dacht u van een gokje in het casino, bijkletsen in één van de gezellige bars of een dansje in de discotheek? Ook een bezoek aan het drie verdiepingen tellende theater mag tijdens uw cruisevakantie niet ontbreken. Bovendien leent deze zich uitstekend voor een uitje met het hele gezin. Kinderen kunnen zich echter ook op de Costa Magica vermaken met de verschillende animatieteams, die van Mini en Maxi tot Teen Junior en Teen alle leeftijden in de categorie 3 tot 17 jaar omvatten.
Een ogenblik geduld aub…