Mijn reis

Costa neoRomantica


Een bekend cruiseschip in een nieuw jasje! Cruiseliefhebbers die eerder al kennis maakten met de Costa Romantica, zullen op de in 2012 geheel verbouwde en gerenoveerde neoRomantica veel gelijkenissen zien. Dit stijlvol ingerichte cruiseschip maakte onder de naam Costa Romantica namelijk al jaren deel uit van de vloot van Costa Cruises. Echter besloot de Italiaanse rederij dat het tijd was voor vernieuwing en uitbreiding en zie hier het resultaat: de Costa neoRomantica!

Dankzij de stijlvolle inrichting in onder meer zachte pasteltinten zult u zich hier al snel thuis voelen. Maar ook de talloze voorzieningen dragen bij aan een geslaagde cruisevakantie. Wat dacht u van een bezoek aan het immense wellnessgedeelte van maar liefst 4.200m2? Kom volledig tot rust met één van de behandelingen (tegen betaling), ontspan in de sauna of werk bijvoorbeeld aan uw conditie in de gym.

Ook een verfrissende duik in het zwembad, een rondje over de joggingtrack en even onderdompelen in één van de jacuzzi’s behoren tot de mogelijkheden. Na een actieve of ontspannen dag kunt u aanschuiven in één van de 4 restaurants (2 tegen betaling), waaronder het bijzondere Club Restaurant waar menu's zijn samengesteld door chefs wiens kookkunsten zijn bekroond met een Award! Geniet daarna vooral van een drankje in één van de sfeervolle bars, waaronder de uitgebreide wijnbar waar ruim 100 verschillende merken worden geserveerd of waag bijvoorbeeld een gokje in het casino. Overigens is er natuurlijk ook aan de kinderen gedacht: zij kunnen dagelijks terecht in de Squok Club en de Virtual World!
Een ogenblik geduld aub…