STIP REIZEN BESTAAT 11 JAAR = TOT 11% KORTING!  Profiteer t/m 27 mei 23.59 uur van hoge kortingen.

Mijn reis

Costa Venezia


Cruise met ons mee op de gloednieuwe Costa Venezia ****+. De Costa Venezia is voor het eerst in de vaart genomen in maart 2019!

Op het prachtige 323 meter lange schip, geheel in Venetiaanse stijl gebouwd, waant u zich werkelijk in Venetië! Mede dankzij de replica van het ‘San Marcoplein’ en de gevleugelde leeuw die vanaf de pilaar over het ‘plein’ van het schip pronkt. De 20 dekken die het schip behuist, bieden tal van entertainment aan zowel jong als oud. Geniet bijvoorbeeld van heerlijke maaltijden in één van de vele restaurants, duik in het Aquapark met glijbanen, bezoek het over 2 verdiepingen uitgestrekte theater, ontspan in de Spa met uitzicht over zee, ga een middag winkelen in een van de prachtige boetieks of nuttig een heerlijk drankje in één van de gezellige bars!

Als klap op de vuurpijl, wordt op het schip het meest typische Venetiaanse evement het hele jaar door, geheel in stijl, gevierd: het 'Venetiaanse Carnaval'! Het feest is gevuld met dans, muziek, gasten gemaskerd met traditionele Venetiaanse maskers en bijpassende Italiaanse hapjes ! Aan het einde van de avond kunt u voldaan neerstrijken in uw hut, welke tevens de Venetiaanse magie uitstraalt! Deze reis betekent gegaandeerd genieten voor u!
Een ogenblik geduld aub…