STIP REIZEN BESTAAT 11 JAAR = TOT 11% KORTING!  Profiteer t/m 27 mei 23.59 uur van hoge kortingen.

Mijn reis

Costa Victoria


Cruiseschip Costa Victoria ***+

Liefhebbers van design, elegantie, verfijnde details en kunst zijn op de Costa Victoria aan het juiste adres! Dit modern ingerichte en in 2004 volledig vernieuwde 3-sterren-plus cruiseschip kent veel klassieke details en biedt u een zeer comfortabel en luxe gevoel. U zult zich hier snel thuis voelen!

Het absolute hoogtepunt aan boord van de Costa Victoria vormt ongetwijfeld het futuristische atrium ‘Planetarium of de Concorde Plaza’, met rondom glaswanden met uitzicht op zee, die 's avonds schitterend oplichten bij livemuziek en dans. In de salons treft u verder bijzondere kunstwerken, zoals het indrukwekkende mozaïek van Emilio Tadini in de Capriccio-bar. De uitgebreide renovatie in 2004 heeft de Costa Victoria tot slot nog mooier en moderner gemaakt. Toegevoegd werden onder meer 2 promenades, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de omgeving, en een nieuw terras bij het buffetrestaurant.

Zowel jong als oud zullen zich tijdens de cruisevakantie prima amuseren aan boord van dit cruiseschip. Voor kinderen zijn er speciale ruimtes ingericht en er worden dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd. Verder waant u zich in het chique wellnesscentrum Pompei in de fascinerende tijd van de Romeinen. Hier bevindt zich een rechthoekig zwembad, omgeven door een sauna, Turks bad, behandelkamers en een fitnessruimte. Ook hardlopen op de joggingtrack behoort tot de mogelijkheden. In de avonduren is er bovendien veel vertier aanwezig aan boord van de Costa Victoria. In het over 2 verdiepingen uitgestrekte theater kunt u genieten van de mooiste shows, beproef uw geluk in het casino of luister naar muzikale geluiden in de vele gezellige salons en bars.

 
Een ogenblik geduld aub…