Mijn reis
 • Ratio

2- of 3-daagse kaarten Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi Oranje Tribune

 • F1 Abu Dhabi / Grand Prix / F1 Abu Dhabi
 • Incl. 2- of 3-daagse Marina Grandstand ORANJE TRIBUNE
 • Zicht op ca. 30 procent van het gehele circuit
 • Exclusieve toegang Oranje Fanzone
 • De laatste race van het seizoen!

* Exclusief per boeking: Reserveringsbijdrage € 25,-. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Data & Prijzen

LET OP:de hieronder getoonde data en prijzen horen bij het kamertype dat u bij stap 3 heeft geselecteerd. Wanneer u het kamertype verandert, kunnen beschikbare vertrekdata en bijbehorende prijzen wijzigen.

vr 24 Novza 25 Nov
2 dagen 499
3 dagen529 

Prijzen per persoon. Eventuele kortingen/ toeslagen worden automatisch in de prijsberekening verrekend. Let op: prijzen kunnen door updates afwijken van de totaalprijs in het totale prijsoverzicht rechts in het scherm. Bagage en verzekeringen kunnen in stap 3 worden bijgeboekt. De prijs in het prijsoverzicht rechts in het scherm is de definitieve prijs.

close

Inclusief:

 • 2-daagse (geldig op 25 en 26 november 2023) of 3-daagse (geldig op 24, 25 en 26 november 2023) Marina Grand Stand Oranje Tribune - LAAG toegangskaart
 • Toegang exclusieve Oranje Fanzone
 • Toegang After Race Concert (als er een after-race concert is) 

Exclusief:

 • Upgrades naar de 2- of 3-daagse Marina Grandstand Oranje Tribune HOOG
 • Transfers naar en van het circuit in Abu Dhabi 
 • Maaltijden, drankjes en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Reserveringsbijdrage à € 25,- per boeking

Optioneel bij te boeken: (Kies bij kamertype de juiste kaart)

UPGRADE 3-daagse Marina Grandstand Oranje Tribune LAAG (Rij A t/m F - onderste 6 rijen)
UPGRADE 2-daagse Marina Grandstand Oranje Tribune HOOG (Rij G t/m R - bovenste 10 rijen)
UPGRADE 3-daagse Marina Grandstand Oranje Tribune HOOG (Rij G t/m R - bovenste 10 rijen)

Wij behouden ons het recht voor om de toeslagen gedurende het seizoen aan te passen te verhogen. Deze verhoging zal uiteraard alleen van toepassing zijn voor nieuwe boekingen. Hoe sneller je boekt ... hoe lager de toeslag!

Extra informatie:

 • Kinderkorting: er geldt geen kinderkorting.
 • Zitplaatsen Marina Grandstand: De Marina Grandstand - Oranje Tribune heeft genummerde plaatsen. Het is niet mogelijk om zelf plaatsen uit te kiezen. We zorgen ervoor dat de kaarten/tickets in dezelfde boeking bij elkaar zijn. Dit is naast elkaar maar kan ook overgaan in een volgende rij. In uitzonderlijke situaties kan hiervan afgeweken worden.
 • Oordoppen: Wij raden u aan oordoppen mee te nemen tijdens de racedagen.
 • Mindervaliden: De Marina Grandstand – Oranje Tribune is helaas niet rolstoeltoegankelijk en er zijn geen plaatsen voor mindervalide bezoekers.
 • Verplaatsing F1 Abu Dhabi: Indien onverhoopt de datum van de race wordt gewijzigd, dan zullen wij vanzelfsprekend het uiterste doen om circuitkaarten voor de nieuwe datum aan te bieden. Het kan zijn dat de prijzen daardoor gewijzigd moeten worden. Als de datum wijzigt, dan bieden wij je aan de boeking om te zetten tegen de nieuwe condities. In dat geval kun je te allen tijde alsnog kosteloos afzien van de kaartjes.
 • Entertainment: In uitzonderlijke gevallen, bij bijvoorbeeld ziekte, kan het zijn dat genoemde dj of artiest moet worden vervangen. Ook kan het zijn dat door de lokale regelgeving betreffende Covid-19 de optredens niet door mogen/kunnen gaan.
 • Grensdocumenten & gezondheid: voor meer informatie met betrekking tot de grensdocumenten, visumverplichtingen & gezondheidsvoorschriften klik hier.
 • Reispapieren: ca. 15 dagen voor vertrek ontvang je een informatiebrief
 • Formule 1 circuitkaarten: de Formule 1 circuitkaarten worden 2 tot 3 dagen voor het raceweekend digitaal verstuurd.

Op al onze reizen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 • ANVR Reizigersvoorwaarden
 • Stichting Garantiefonds Reisgelden
 • Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
 • Algemene reisvoorwaarden Stip Reizen

Voor deze reis gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden:

 • Vanaf moment van boeken t/m 175 dagen voor raceweekend: 50% van de reissom
 • Vanaf 174 dagen t/m raceweekend: 100% van de reissom

2- of 3-daagse kaarten Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi Oranje Tribune

WIL JIJ ER OOK BIJ ZIJN?? Stip Reizen is voor de allerlaatste F1 Race in 2023 een exclusieve samenwerking overeengekomen met het wereldberoemde Yas Marina Circuit. Voor de 4e keer op rij organiseren we daar de exclusieve Oranje Tribune, gelegen op de Marina Grandstand. Uniek voor wat betreft opzet en….in 2023 zal de gehele Marina Grandstand oranje gekleurd zijn. Dat betekent in 2023 dat maar liefst 6.063 oranje fans Max en Nyck zullen aanmoedigen. Een uniek en enorm aantal voor een F1 race buiten Europa. Nog nooit waren er zoveel oranjefans aanwezig bij een F1 race buiten Europa! De Marina Grandstand zal dan ook omgedoopt worden tot de Orange Marina Grandstand. De tribune is gelegen op een van de beste (zit)tribunes van dit fraaie circuit, uitkijkend op het fraaie hotel, diverse bochten en uiteraard de wereldberoemde haven. Vanaf onze tribune heb je maar liefst zicht op ca. 30% van het gehele circuit en is gelegen boven de pitstraat van de Formule 2.

De Orange Marina Grandstand zal door ons geheel oranje ingericht worden, compleet met bekende Nederlandse DJ’s op de tribune. Zij zullen gedurende de zaterdag en zondag ook voor gezellige muziek zorgen op de tribune. Direct achter onze eigen tribune is de exclusieve Oranje Fanzone gelegen. Toegang hiervoor is alleen mogelijk voor fans die een kaartje voor de Oranje Marina Grandstand hebben. Andere Grandstands hebben geen toegang tot onze fanzone, maar uiteraard kunnen onze fans ook naar andere fanzones. Je profiteert dus optimaal ! Deze fanzone is compleet ingericht met diverse bars, foodoutlets en shops waar F1 artikelen gekocht kunnen worden. Uiteraard is er op zaterdag en zondag volop eigen entertainment met DJ’s, artiesten etc. Uiteraard alles in oranje sfeer, met uiteraard ook ruimte voor internationale entertainment.

Max Verstappen presteert al enkele jaren prima op het Yas Marina Circuit, met natuurlijk het hoogtepunt tijdens de kampioensrace in 2021. In 2016 reed Max er als 19-jarige al een memorabele wedstrijd, waarin hij door een spin bij de start achteraan moest beginnen en zich opwerkte naar de vierde plaats, op minder dan een seconde van de top-3. In 2017 eindigde hij er als vijfde en in 2018 haalde hij voor het eerst het podium in Abu Dhabi: derde achter winnaar Lewis Hamilton en Sebastian Vettel. Yas Marina is voor Verstappen één van de fijnere banen van het seizoen, zo heeft hij eerder verteld. ‘’Het is een leuk circuit om te rijden.” Het passeren van de jachten in de laatste sector doet hem denken aan Monaco. ‘’Maar het is er niet zo krap’’. In 2019 eindigde hij als tweede en pakte hij P3 in het algehele klassement en in 2020 pakte hij dan eindelijk P1, echter zonder publiek dit keer. In 2021 is het circuit aangepast en sneller gemaakt. En hier is het waar hij weer P1 pakt maar nu ook het overall kampioenschap wint. In 2022 werd hij voor de 2de keer Wereldkampioen. En wie weet wat voor verrassingen Nyck de Vries zal brengen in 2023…..

Bekijk hier de sfeerimpressie van de Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi 2021:

Programma 2-daagse Marina Grandstand Oranje Tribune

Dag 1, zaterdag 25 november 2023: Grand Prix Formule 1 Abu Dhabi - Vrije training en kwalificatie
Vandaag heb je toegang tot het circuit. Vandaag is de 3e training en zijn de kwalificaties. Ook zijn er andere activiteiten op het circuit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer van en naar het circuit.

Dag 2, zondag 26 november 2023: Grand Prix Formule 1 Abu Dhabi - Finale
Vandaag een spannende dag! De adrenaline spat van het circuit af waar vandaag de Formule 1 race verreden wordt. En ook vandaag zijn er nog andere activiteiten op het circuit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer van en naar het circuit.
 

Programma 3-daagse Marina Grandstand Oranje Tribune

Dag 1, 24 november 2023: Grand Prix Formule 1 Abu Dhabi - Vrije trainingen
Vandaag heb je toegang tot het circuit. Vandaag zijn de 1ste en 2e vrije training op het circuit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer van en naar het circuit.

Dag 2, 25 november 2023: Grand Prix Formule 1 Abu Dhabi - Vrije training en kwalificatie
Vandaag heb je toegang tot het circuit. Vandaag is de 3e training en zijn de kwalificaties. Ook zijn er andere activiteiten op het circuit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer van en naar het circuit.

Dag 3, 26 november 2023: Grand Prix Formule 1 Abu Dhabi - Finale
Vandaag een spannende dag! De adrenaline spat van het circuit af waar vandaag de Formule 1 race verreden wordt. En ook vandaag zijn er nog andere activiteiten op het circuit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer van en naar het circuit.
 

Het programma is nog onder voorbehoud en gebaseerd op het programma van 2022.

De Verenigde Arabische Emiraten

1. Algemeen
2. Communicatie
3. Eten en Drinken
4. Geldzaken/Fooien
5. Grensdocumenten en Gezondheid
6. Klimaat
7. Vervoer

1. Algemeen

Welkom in De Verenigde Arabische Emiraten! Deze verrassende vakantiebestemming in het zuidoosten van het Arabische Schiereiland omvat zeven emiraten, waarvan Dubai en Abu Dhabi veruit de bekendste zijn. Naar drie van de zeven oliestaatjes biedt Stip Reizen pakketreizen aan, te weten Dubai, Abu Dhabi en Ras al-Khaimah. Geniet hier van een smeltkroes aan culturen, ontdek supermoderne steden met architectonische hoogstandjes en eeuwenoude markten en verken de uitgestrekte woestijnvlaktes en prachtige berglandschappen. Shopliefhebbers worden helemaal gelukkig in de gigantische winkelcentra met alle bekende wereldmerken en tal van attracties. Zo kun je in de Mall of the Emirates naast winkelen, zelfs skiën op de piste van de grootste indoor skibaan. En dan hebben we het nog niet gehad over de prachtige kustlijn met parelwitte zandstranden, luxe hotels en talrijke watersporten. Zowel voor een strand- als cultuurvakantie ben je in de Verenigde Arabische Emiraten aan het juiste adres.

Als je in de Verenigde Arabische Emiraten bent, mag een zonovergoten dag aan de Perzische Golf natuurlijk niet ontbreken. De fijne zandstranden en het kristalheldere zeewater zijn zo goed als overal binnen handbereik. Heerlijk met een verfrissende cocktail in een hangmat onder de wuivende palmbomen, wie wil dat nu niet? Watersportliefhebbers hebben het voor het uitkiezen: duiken, jetskiën, zeilen, windsurfen, paragliden en waterskiën zijn zomaar een aantal sporten die bij de meeste hotels aangeboden wordt. Kortom, dat wordt genieten van een heerlijke vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten.

Tijd: In De Verenigde Arabische Emiraten is het in de zomer 2 uur later en in de winter is het 3 uur later dan in Nederland.
Taal: De officiële taal in De Verenigde Arabische Emiraten is Arabisch, maar Engels wordt door bijna iedereen gesproken en verstaan.
Voltage: 220/240 Volt. Je hebt een wereldstekker nodig.
Valuta: Dirham (AED)
Feestdagen:
De officiële feestdagen (vrije dagen) en enkele traditionele feestdagen van de Verenigde Arabische Emiraten in 2023 zijn:

1 januari Nieuwjaarsdag
18 februari Lailat-ul-Meraj (Hemelvaart Mohammed)
21 maart Moederdag
23 maart t/m 20 april Ramadan
21 april t/m 23 april Suikerfeest (Eid al-Fitr)
21 juni Vaderdag
27 jui Arafa
28 juni t/m 30 juni Offerfeest (Eid al-Adha)
19 juli Muharram (Islamitisch Nieuwjaar)
27 september Mawlid an-Nabi (Geboortedag Mohammed)
2 december Nationale feestdag Verenigde Arabische Emiraten

De meeste overheidsinstellingen, banken en winkels zijn op deze dagen gesloten.

Ramadan
Ramadan is de islamitische vastenmaand. Het is de maand van inkeer, waarin tussen de dageraad ruim voor zonsopgang tot zonsondergang wordt gevast. Veel restaurants en eetstalletjes zijn dan ook gesloten. In toeristische plaatsen in islamitische landen kunnen toeristen meestal gewoon in (een aantal) eetgelegenheden terecht. Echter wordt wel van reizigers verwacht dat ze discreet zijn. Uitgebreid eten in het openbaar voor het oog van mensen die vasten, wordt over het algemeen als respectloos gezien. Omdat de Ramadan afhangt van de aanwezigheid van de maan, verschilt de aanvangsdatum per jaar en plaats.

Id-al-Fitr
Aan het einde van de Ramadan vindt Id-al-Fitr, het Suikerfeest, plaats. In deze periode, die ongeveer een week duurt, kan het op de wegen, op straat, bij toeristische attracties en in de meeste hotels erg druk zijn. Ook is het mogelijk dat verschillende attracties, restaurants of winkels zijn gesloten.

2. Communicatie

Telefoneren in de Verenigde Arabische Emiraten
Het mobiele netwerk is over het algemeen erg goed. Houdt er wel rekening mee wanneer jij je mobiele telefoon gebruikt tijdens je vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten, providers hoge tarieven kunnen berekenen. Wil je veel gebruikmaken van je mobiele telefoon? Dan kan het goedkoper zijn om een lokale SIM-kaart aan te schaffen.

Internet in de Verenigde Arabische Emiraten
Wil je alvast de leukste foto's met je geliefden en vrienden in Nederland delen? Dat kan! De meeste hotels en appartementen bieden wifi gratis of tegen betaling. Ook in restaurants en op luchthavens is vaak een goede (betaalde) internetverbinding beschikbaar.

3. Eten en Drinken

Het wordt afgeraden kraanwater te drinken. Flessen mineraalwater zijn te koop in de winkel.

De Verenigde Arabische Emiraten kent veel traditionele gerechten uit het Midden-Oosten. Daarnaast vindt je in de grote steden en resorts ook veel restaurants met een divers aanbod aan gerechten van over de hele wereld. Geniet van Aziatische, Libanese of Indiase gerechten in één van de vele luxe specialiteiten restaurants, eet een hapje in een wat eenvoudiger eettentje, pak een tussendoortje bij een kraampje op straat of ga een keer naar een fastfoodketen of een foodcourt in de shoppingmalls. De meeste hotels hebben meerdere restaurants. Uit religieuze overwegingen wordt er geen varkensvlees geserveerd, wel schapenvlees. Het nuttigen van alcoholische dranken is op sommige plekken zeker mogelijk. Vaak zijn de betere hotels voorzien van een gezellige bar waar je allerlei alcoholische versnaperingen kunt bestellen. Alcohol wordt alleen geschonken in hotels, restaurants, bars en nachtclubs met een alcohollicentie; het is verboden om in het openbaar op straat alcohol te drinken en de regelgeving kan per Emiraat sterk verschillen.

4. Geldzaken/Fooien

De officiële munteenheid in de Verenigde Arabische Emiraten is de Dirham (AED. Eén Euro is ongeveer 3.88 Dirham (Januari 2023). Eén Dirham is ongeveer 0,26 Eurocent. Eén Dirham bestaat uit honderd fils. Internationale creditcards worden vrijwel overal geaccepteerd en er zijn volop geldautomaten waar je met je Nederlandse pinpas geld kunt pinnen. Afdingen is normaal in de Verenigde Arabische Emiraten met uitzondering van de winkels in shoppingmalls en supermarkten. De prijzen die daar vermeld staan zijn vaste prijzen. Graag attenderen wij je erop dat je mogelijk je bankpas dient te activeren voor gebruik buiten Europa.

Het geven van fooien in De Verenigde Arabische Emiraten is gebruikelijk. In restaurants is een fooi van 10% gebruikelijk, tenzij er in de prijs al een servicecharge berekend is.

5. Grensdocumenten en Gezondheid

Voor meer informatie met betrekking tot de grensdocumenten, visumverplichtingen & gezondheids-voorschriften klik hier.

6. Klimaat

De Emiraten hebben een heet en soms vochtig klimaat. Van oktober tot en met mei zijn de dagen heerlijk zacht en in de avond zelfs 'koel'. De gemiddelde temperatuur is dan 25 graden. Van juni tot en met september is het warm en vochtig, maar overal is airconditioning en de hotelzwembaden worden gekoeld. Er valt gedurende het jaar slechts sporadisch regen. De beste reistijd is tussen oktober en april. In de woestijn is het warmer. De nachten in deze periode zijn heerlijk koel en het regent niet. Van mei tot oktober is het erg heet. De gemiddelde temperatuur kan dan oplopen tot 40 tot 50 graden. 's Avonds koelt het in deze periode niet echt af.

7. Vervoer

De beste manier om je in De Verenigde Arabische Emiraten te verplaatsen is per taxi. Deze zijn volop beschikbaar en relatief goedkoop. Ook het vervoer per bus is prima te doen. Er is een goed busnetwerk en het is goedkoper dan de taxi. Tevens beschikken de meeste Emiraten over een goede verbinding per metro.

Yas Marina Circuit in Abu Dhabi

Yas Marina Circuit is gelegen op Yas Island in Abu Dhabi. Het circuit word beschouwd als een van de meest technologisch geavanceerde Formule 1 circuits ter wereld. Met de laatste race van het seizoen op 30 oktober 2009, de inaugurale Formule 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix, werd het circuit geopend.

Naast de Formule 1 biedt het Yas Marina Circuit een thuisbasis voor vele autosporten in het Midden Oosten en wordt ook de FIA World Rallycross verreden op het circuit. Door de veelzijdige activiteiten op het Yas Marina Circuit wordt de groei van de sportcultuur in de Verenigde Arabische Emiraten gestimuleerd. Zo kan je naast de sensationele actie van de autosporten op het Yas Marina Circuit ook terecht voor jouw persoonlijke hardloop of fietstrainingen tijdens de StartYas, TrainYas en GoYas wekelijkse evenementen.

Statistieken

t/m 2020
Rondes: 55
Aantal bochten: 20
Lengte circuit: 5,554km
Lengte Grand Prix: 305,355km
Maximale snelheid: 339kph (210.645 mph)
Pole position: rechterkant van het circuit
Ronde record: 1:39.283 (Lewis Hamilton, 2019)
Meeste zeges coureurs: Lewis Hamilton (5x)
Meeste zeges teams: Mercedes (6x)

Vanaf 2021
Rondes: 58
Aantal bochten: 16
Lengte circuit: 5,281km
Lengte Grand Prix: 306,183km
Maximale snelheid: 339kph (210.645 mph)
Pole position: rechterkant van het circuit
Ronde record: 1:26.103 (Max Verstappen)
Meeste zeges coureurs: Lewis Hamilton (5x)
Meeste zeges teams: Mercedes en Red Bull (6x)

Winnaars afgelopen 5 jaar

 • 2018: Lewis Hamilton (Mercedes)
 • 2019: Lewis Hamilton (Mercedes)
 • 2020: Max Verstappen (Red Bull)
 • 2021: Max verstappen (Red Bull)
 • 2022: Max Verstappen (Red Bull)

Resultaten Max Verstappen op het Yas Marina Circuit

 • 2016: 4e plaats met een tijd van 1:38:05.698
 • 2017: 5e plaats met een tijd van 1:34:60.331
 • 2018: 3e plaats met een tijd van 1:39:53.008
 • 2019: 2e plaats met een tijd van 1:34:22.487
 • 2020: 1e plaats met een tijd van 1:36:28.645
 • 2021: 1e plaats met een tijd van 1:30:17.345
 • 2022: 1e plaats met een tijd van 1:27:45.914

After-race concerten Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi*

Al jarenlang organiseert Yas Marina Circuit after-race concerten die bekend staan om de spectaculaire shows en grote namen. Inmiddels hebben o.a. Travis Scott, Rihanna, Lionel Richie, Pink, Guns ’n Roses, Lewis Capaldi en Martin Garrix op het podium gestaan. Jouw circuitkaart samen met een polsbandje is ook jouw toegang voor het concert in het naastgelegen Du Arena. Dit polsbandje dien je zelf te regelen bij een van de medewerkers op het circuit.

Alle 2-daagse tickethouders hebben toegang tot de concerten op donderdag, zaterdag en zondag. Alle 3-daagse tickethouders hebben ook toegang tot het concert op de vrijdag.

TOON
DATA & PRIJZEN
Klik op een prijs om verder te gaan.
Uw reis:
2- of 3-daagse kaarten Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi Oranje Tribune
F1 Abu Dhabi - F1 Abu Dhabi
Reisduur:
AEPKAB
Een ogenblik geduld aub…