Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Eurodam


Vol trots werd de Eurodam in juli 2008 gelanceerd door de befaamde rederij Holland America Line en ingewijd door destijds koningin Beatrix. De komst van de Eurodam vormde een startsein voor nieuwe cruiseschepen binnen de Signature-klasse, waar eveneens de Amsterdam toe behoort. De Eurodam biedt plaats aan ca. 2.104 passagiers en behoort tot de middelgrote schepen van de Holland America Line. De inrichting laat zich omschrijven als klassiek met aandacht voor details en is geheel volgens de traditie voorzien van een uitzonderlijke kunstcollectie met als thema ‘De Nederlandse Gouden Eeuw – Een onuitputtelijke traditie’.

Aan boord van de Eurodam is alles er mee gemoeid om u een onvergetelijke cruise te bezorgen. Laat u in de watten leggen door de hoffelijke bemanning en maak gebruik van de vele faciliteiten. In het Tamarind restaurant worden de smakelijkste gerechten geserveerd, maar ook het Canaletto restaurant en de Pinacle Grill mag u beslist niet overslaan. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse bars en lounges. Neem vooral een kijkje in de Silk den Lounge, welke een panoramisch uitzicht op zee biedt. In het zwembad kunt u het gehele jaar door terecht, dankzij het uitschuifbare dak. Tevens heeft u hier de mogelijkheid om een stijlvolle cabana te huren, zodat u in alle rust kunt ontspannen. Ontspanning vindt u eveneens in de Greenhouse Spa en Salon, waar u terecht kunt voor heerlijke schoonheids- en wellnessbehandelingen. Ook aan de sportievelingen is gedacht met de aanwezigheid van een fitnesscentrum en een joggingparcours. Club HAL® en The Loft zijn de plekken waar kinderen en tieners zich verzamelen en zich vermaken met hun leeftijdsgenoten.
Een ogenblik geduld aub…