Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Nieuw Amsterdam


Stap in de wereld van de glitter & glamour van New York City tijdens een cruise op de Nieuw Amsterdam. Niet voor niets is voor het thema aan boord New York City, want de vroegere naam van deze metropool is Nieuw Amsterdam. Zo is er een opvallend plafond aanwezig, dat de skyline van ‘The Big Apple’ perfect in kaart brengt. Daarnaast bevindt zich op de Nieuw Amsterdam een unieke kunstcollectie met een geschatte waarde van maar liefst 3 miljoen dollar.

Dit cruiseschip van de Holland America Line werd in 2010 in de vaart genomen, biedt plaats aan ruim 2.650 gasten en behoort tot de signature-klasse. De Nieuw Amsterdam is nieuw, hip en modern ingericht. Zo is er de mogelijkheid om via digitale workshops real-time met familie en/of vrienden over de cruiseverhalen te communiceren, zijn er diverse nieuwe bars en restaurants aan boord en hebben 67% van de hutten uitzicht op zee. 

Maar ook de diverse populaire faciliteiten, waar de Holland Americe Line zo fameus door is geworden, kunt u vinden op dit cruiseschip. Wat te denken van de glazen liften met uitzicht op de zee, het Pinnaccle Grill restaurant en de Green House Spa? Ook aan de inwendige mens is gedacht, want de Nieuw Amsterdam beschikt over 5 restaurants. Sluit de avond af met een verfrissend drankje aan één van de mooie bars, neem de gok en ga een avondje naar het casino of waag een dansje op de dansvloer en de discotheek. Vast staat is dat een verblijf op de Nieuw Amsterdam een unieke ervaring is!
Een ogenblik geduld aub…