Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Noordam


In het jaar 2006 werd de Noordam vol trots in de vaart genomen. Dit schip behoort evenals de Westerdam, Oosterdam en Zuiderdam tot de Vista-klasse. Het cruiseschip beschikt over moderne technologieën en dankt haar naam aan de noordpunt van een kompas. U geniet van rust, ruimte en comfort terwijl het schip koers zet naar de mooiste bestemmingen. De Noordam biedt plaats aan ruim 1.900 passagiers.

Aan boord van de Noordam reist u in stijl en geniet u van moderne voorzieningen. Bewonder op uw gemak de uitgebreide kunstcollectie aan boord van het schip. De schilderijen, moderne kunst en foto’s van muzieklegendes als BB King lijken zo uit een museum te komen.

Voor het diner heeft u de keuze uit diverse restaurants. Wacht dat u van een 5-gangendiner in de Vista Dining Room, waar u geniet van een uitgebreide wijnkaart en een onberispelijke service. Zet de avond voort in een van de sfeervolle bars en lounges of waag een gokje in het casino. Het Crow’s Nest biedt overdag een prachtig 270° uitzicht en is ’s avonds dé plek voor een dansje. Bent u op zoek naar rust en ontspanning? Breng dan een bezoek aan de spa of neem een duik in één van de zwembaden.

Natuurlijk is er ook aan de jongeren Hal-gasten gedacht. Afhankelijk van de leeftijd vermaken zij zich uitstekend in Club Hal, voor kinderen van 3 tot 12 jaar, of in The Loft, voor tieners van 13 tot 17 jaar.
Een ogenblik geduld aub…