Voor de Corona update en veelgestelde vragen, klik hier.

Mijn reis

Oosterdam


Stap aan boord van het 4* Oosterdam voor een onvergetelijke cruise naar bijvoorbeeld de Mexicaanse Rivièra, Alaska of Hawaï. Het Oosterdam werd in 2003 ingehuldigd door prinses Margriet en is het tweede schip in de Vista-klasse, waartoe ook de  Westerdam en de Noordam behoren. Het cruiseschip biedt plek aan ruim 1.900 passagiers tegenover een ruim 800-koppige bemanning.

Al meer dan 140 jaar varen de schepen van de befaamde Holland America Line rond de wereld. Als symbool voor deze geschiedenis treft u in het drie verdiepingen tellende atrium een prachtige Waterford kristallen wereldbol. Het interieur van het Oosterdam wordt gevormd door de typische kenmerken waar de rederij bekend om staat. De warme kleuren en het gebruik van materialen als kristal, marmer, hout en koper komen op het cruiseschip goed tot zijn recht. Eveneens kunt u aan boord genieten van kunst en antiek van een onschatbare waarde en een heerlijke wandeling maken over het promenade dek.

Het grote aanbod van voorzieningen en faciliteiten maakt dat zowel jong als oud zich zal vermaken aan boord van het Oosterdam. Geniet van een goede kop koffie in het Exploratios Café en lees hier uw favoriete boek uit de bibliotheek. Bent u liever actief bezig? Werk uzelf dan in het zweet in de fitnessruimte, speel een wedstrijdje op het basket- of volleybalveld of neem een duik in een van de zwembaden. De Greenhouse Spa is de plek om volledig tot rust te komen en uzelf te verwenen met een ontspannende massage of schoonheidsbehandeling.

Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht. U heeft de keuze uit vier restaurants, waaronder het bekende specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill. Begeef u vervolgens naar één van de gezellige bars voor een drankje of beproef uw geluk in het casino.
Een ogenblik geduld aub…