STIPTEASE DAGEN KORTINGSACTIE! WIJ KLEDEN DE PRIJZEN UIT!
BOEK VOOR 4 JULI 23.59 UUR EN PROFITEER VAN KORTINGEN TOT WEL 600 EURO PER PERSOON!

Mijn reis
 • Ratio

Rondreis Hoogtepunten van India

 • India / Rajasthan / Delhi
 • Vliegreis per topairline Emirates
 • 16-daagse groepsrondreis
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Ontdek het prachtige Noorden van India!
 • O.a. de Taj Mahal en Ranthambore

Data & Prijzen

 

LET OP:de hieronder getoonde data en prijzen horen bij het kamertype dat u bij stap 3 heeft geselecteerd. Wanneer u het kamertype verandert, kunnen beschikbare vertrekdata en bijbehorende prijzen wijzigen.

Gegarandeerd vertrek

Prijzen per persoon. Eventuele kortingen/ toeslagen worden automatisch in de prijsberekening verrekend. Let op: prijzen kunnen door updates afwijken van de totaalprijs in het totale prijsoverzicht rechts in het scherm. Bagage en verzekeringen kunnen in stap 3 worden bijgeboekt. De prijs in het prijsoverzicht rechts in het scherm is de definitieve prijs.

close

Inclusief:

 • Vliegreis Amsterdam - Delhi (met overstap in Dubai) v.v. per Emirates inclusief 1 stuk ruimbagage van max. 30 kg
 • Transfers
 • Rondreis per comfortabele touringcar / minivan
 • 14 overnachtingen in goede toeristenklasse hotels in een kamertype zoals beschreven
 • Verzorging o.b.v. logies en 14 x ontbijt, 1 x lunch (dag 6) en 2 x diner (dag 5 en 6) 
 • Omschreven excursieprogramma (excl. entreegelden)
 • Nederlandssprekende reisleiding van dag 2 t/m dag 15
 • Luchthavenbelastingen

Exclusief:

 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Entreegelden en andere bijkomende kosten ter plaatse (ca. € 94 p.p., verplicht ter plaatse te betalen)
 • Optionele excursies
 • Fooien, ca. € 5 per persoon per dag (exclusief fooi voor de reisleider, ca. € 2 per persoon per dag)
 • Fooien voor in restaurants, tempels, tijdens safari en eventueel andere activiteiten, ca. € 25 per persoon voor de gehele reis
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking (max. 9 pers.)
 • Administratiekosten à € 35 per boeking
 • Visumkosten

Optioneel bij te boeken:

 • Maaltijdpakket (6 maaltijden: lunch op dag 4, 9, 11 en 12 en diner op dag 7 en 8) voor slechts € 49 per persoon.
 • Boottocht over het Pichola-meer in Udaipur op dag 10 voor slechts € 13 per persoon.

Extra informatie: 

 • Vluchtdetails (te allen tijde onder voorbehoud): zie hiervoor het overzicht rechts op de pagina nadat u de datum heeft geselecteerd. Het kan zijn dat de vluchttijden nog niet bekend zijn.
 • Kinderkorting: n.v.t. De rondreis is niet geschikt voor kinderen.
 • Minimum deelname: 15 deelnemers. Uiterste termijn van annulering bij onvoldoende deelname 21 dagen voor vertrek. De lokale agent kan besluiten de reis met minder deelnemers door te laten gaan. 
 • Programma: wij behouden ons het recht voor om de reis in een andere volgorde uit te voeren en (in incidentele gevallen) gebruik te maken van andere, minimaal gelijkwaardige accommodaties en/of vervoersmiddelen.U kunt de entreegelden, optionele excursies, lokale gidsen, tol, toeristenbelasting en fooien betalen in euro's of dollars. Wel zo handig! Bij sommige monumenten moet u extra betalen voor het gebruik van een foto- en/of videocamera.
 • Paspoortgegevens: in verband met de Safari tour zijn een aantal paspoortgegevens benodigd. U kunt de benodigde gegevens invullen tijdens het boekingsproces of achteraf telefonisch bij ons Contact Center. Wij hebben de gegevens uiterlijk 1 maand voor vertrek nodig.
 • Grensdocumenten & Gezondheid: Voor meer informatie met betrekking tot de grensdocumenten, visumverplichtingen & gezondheids-voorschriften klik hier.
 • Reispapieren: ca. 15 dagen voor vertrek via e-mail.

Op al onze reizen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 • ANVR Reisvoorwaarden
 • Stichting Garantiefonds Reisgelden
 • Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
 • Algemene reisvoorwaarden Stip Reizen

Groepsrondreis Hoogtepunten van India

NIEUW BIJ STIP! Ga nu met ons mee op ontdekkingstocht door het noorden van India! Maak tijdens deze bijzondere 16-daagse groepsrondreis kennis met de prachtige hoogtepunten van India. Onder leiding van Nederlandssprekende reisleiding ontdekt u diverse bezienswaardigheden in onder andere de bijzondere bestemmingen Dehli, Bundi en Ranthambore. Van de mooiste forten tot de veelzijdige natuur en van de historische gebouwen tot de één van de zeven wereldwonderen, de Taj Mahal: India steelt uw hart! Onze unieke prijs is inclusief vliegreis per topairline Emirates, rondreis met Nederlandssprekende reisleiding, verblijf in goede toeristenklasse hotels op basis van logies en ontbijt en diverse gezamenlijke uitstapjes waardoor u het échte India leert kennen. Gaat u met ons mee op avontuur? 

Hotels 
U verblijft tijdens de groepsrondreis Hoogtepunten van India in diverse toeristenklasse hotels. De kamers beschikken minimaal over een badkamer met bad/douche en toilet.

Verzorging 
U verblijft tijdens de groepsrondreis hoogtepunten van India op basis van logies en ontbijt.

Uw Reisprogramma

Dag 1: Amsterdam - Dubai - Delhi


Dag 2: Delhi
Dag 3: Delhi - Agra
Dag 4: Agra - Kalakho
Dag 5: Kalakho - Ranthambore
 
Dag 6: Ranthambore
Dag 7: Ranthambore- Bundi
Dag 8: Bundi - Kota - Bundi 
Dag 9: Bundi - Chittorgarh - Udaipur 
Dag 10: Udaipur
Dag 11: Udaipur - Ranakpur - Jodhpur
Dag 12: Jodhpur - Jaipur
Dag 13: Jaipur 
Dag 14: Jaipur - Mandawa 
Dag 15: Mandawa - Delhi  
Dag 16: Delhi - Dubai - Amsterdam
 
1e dag, Amsterdam - Delhi 
Vanaf de luchthaven van Amsterdam vliegt u ’s ochtends comfortabel per top airline Emirates via Dubai naar Delhi. 
 
2e dag, Delhi
U arriveert in de nacht, waarna een transfer volgt naar uw hotel in Delhi, waar u nog even kunt rusten. In de loop van de ochtend leert u het veelzijdige Delhi kennen per touringbus. De tegenstellingen in deze prachtige stad zijn enorm: waar u in Oud-Delhi kunt genieten van smalle steegjes, prachtige moskeeën en traditionele haveli’s, betovert Nieuw-Delhi u met ruime lanen en indrukwekkende overheidsgebouwen. Onderweg komt u diverse bezienswaardigheden tegen die absoluut de moeite waard zijn om te zien. Wat denkt u van het zandstenen Rode Fort, de grootste moskee van India; Jama Masjid of het grootschalige grafmonument Humayuns tombe? Ook maakt u een fotostop bij de 42 meter hoge India Gate, welke u wellicht doet denken aan de 'Arc-de-Triumph'. De eerste, van een reeks schitterende, foto's zijn gemaakt!
 
3e dag, Delhi - Agra (ca. 205 km / ca. 4,5 uur rijden)
Vandaag staat de populaire stad Agra op het programma, waar u na het ontbijt naartoe wordt gebracht. Een bezoek aan de beroemde en op de werelderfgoedlijst van UNESCO opgenomen Taj Mahal mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze bijzondere rondreis door India. Voor velen een hoogtepunt van India en één van de zeven wereldwonderen. Het is prachtig gelegen aan de rivier, omringd door strakke tuinen. Ook het Agra Fort, waar de imponerende buitenmuren een waar paradijs aan prachtige gebouwen verbergen, is de moeite van een bezoek waard. U kijkt gegarandeerd uw ogen uit!
 
4e dag, Agra - Kalakho (ca. 167 km / ca. 4 uur rijden)
Op uw 4e vakantiedag zullen we vroeg vertrekken, want de doortocht naar Kalakho staat op het programma. Laat het ontbijt u goed smaken en neem vervolgens plaats in de touringbus. Onderweg naar Kalakho maken we een tussenstop in Fatehpur Sikri, een prachtige verlaten middeleeuwse stad. Wegens een drinkwater tekort zijn de bewoners deze stad indertijd ontvlucht, maar de imponerende gebouwen zijn nog te bewonderen. We vervolgen de reis en na aankomst checkt u in bij het hotel waar u vanavond overnacht. Gezamenlijk nemen we een kijkje bij NGO Kalakho Gyan Kendra, een prachtige organisatie die les geeft aan de lokale gemeenschap. Op eigen gelegenheid geniet u van een diner, waarna het avondprogramma van start gaat. Vanavond woont u een aarti-ceremonie bij: een Hindoeritueel met zang en vuur in de Krishna tempel.
 
5e dag, Kalakho - Ranthambore (ca. 115 km / ca. 3,5 uur rijden)
Een ritje met een typisch Indiaans vervoersmiddel wacht op u! Na het ontbijt waagt u zich aan een Juggad Ride: een rondrit in de laadbak van een zelfgemaakte open truck. U ontdekt het échte Indiase leven en de omgeving met dit lokale vervoersmiddel. Onderweg bezoekt u samen met een gids een biologische boerderij en geniet u van een kookdemonstratie van een chefkok. Na de demonstratie gaat u zelf aan de slag! U bakt een heerlijk Indiaas brood en kunt hem natuurlijk ook proeven. Na deze enerverende activiteiten brengt de touringcar u naar Ranthambore, waar u vanavond geniet van een heerlijk diner (inbegrepen) en overnachting in het hotel.
 
6e dag, Ranthambore 
Nog voor het ontbijt bezoekt u het Ranthambore National Park, een van de grootste en bekendste natuurparken van Noord-India. Tijdens een bijzondere Canter safari door dit park ontdekt u diverse plantsoorten en spot u verschillende dieren, waaronder tijgers, hyena’s en luiaards. Na deze geweldige ervaring keert u terug naar het hotel voor een smakelijk ontbijt. Kom even tot rust en neem ’s middags opnieuw deel aan een indrukwekkende safari door nationaal park. In het hotel geniet u ook van een heerlijke lunch en diner (beide inbegrepen).
 
7e dag: Ramtambore - Bundi (ca. 135 km / ca. 3,5 uur rijden): 
Vandaag bezoeken we na het ontbijt de kunstschool van Ranthambore en het Dastkar Ranthambore Project, gevolgd door de transfer naar het goed bewaard gebleven Bundi. De rijke historie van Bundi ziet u terug in de vele interessante monumenten, waaronder middeleeuwse forten, paleizen en tempels. Daarnaast dankt de stad zijn roem aan het prachtige meer in het hart van Bundi, aan zijn prachtige houtsnijwerken en indrukwekkende muurschilderingen. U vult uw dag naar eigen wens in. Vanavond overnachten we in een hotel in Bundi.
 
8e dag: Bundi - Kota - Bundi (ca. 45 km / ca. 1 uur rijden per enkele reis)
Een excursie naar het bijzondere Kota vult uw dag vandaag. Geniet van uw ontbijt waarna de transfer u naar de bestemming brengt. U kijkt gegarandeerd uw ogen uit aan de diverse bezienswaardigheden die de vroegere glorie in deze middeleeuwse stad, voorzien van moderne industrialisatie, weten te behouden. Eén van die bezienswaardigheden die wij gezamenlijk bezoeken is Garh Palace: de belangrijkste toeristische trekpleister in Kota. Dit grote complex bestaat uit suites en appartementen die in de loop der tijd door verschillende heersers zijn gebouwd. Na terugkomst in Bundi heeft u nog wat tijd over om bijvoorbeeld rond te struinen op de kleurrijke markt, een bezoek te brengen aan het Taragarh fort of de beroemde Stepwell. In Bundi brengen wij nog een nacht door in het hotel. 
 
9e dag, Bundi - Chittorgarh - Udaipur (ca. 305 km. / ca. 6,5 uur rijden)
Na het ontbijt reizen we door naar Udaipur, met een leuke tussenstop bij het fort van Chittorgarh. Hier bezoekt u het fort dat u bereikt na het bewandelen van een zigzag pad. Hier vindt u het prachtige fort dat bestaat uit verschillende gedeelten. Verken de verschillende paleizen en toegangspoorten. Na het bezoek aan deze prachtige plek, welke niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoed lijst staat vermeld, rijden wij door naar Udaipur. Hier zullen wij de nacht verblijven in het hotel.
 
10e dag, Udaipur 
Vandaag heeft u de tijd om Udaipur beter te leren kennen. Gezamenlijk bezoeken we het stadspaleis met een prachtig uitzicht over het Pichola-meer, de grootste tempel van de stad: de Jagdish tempel en de waanzinnige tuinen van Sahelion ki bari. Optioneel boekt u nog een vaart over het Pichola-meer bij (exclusief). We overnachten in een hotel in Udaipur.
 
11e dag, Udaipur - Ranakpur - Jodhpur (ca. 250 km / ca. 5,5 uur rijden) 
We reizen door naar Jodhpur, de tweede stad van Rajasthan en beter bekend als de ‘Blauwe stad’. Onderweg maken we een tussenstop in Ranakpur. Deze prachtige bestemming is beroemd door zijn Jain tempels, waaronder de centrale Chamukha tempel (de tempel met vier gezichten) voorzien van 29 zalen en 1.444 unieke pilaren. De transfer brengt u naar het hotel in Jodhpur waar u overnacht.
 
12e dag, Jodhpur - Jaipur (ca. 330 km / ca. 6,5 uur rijden)
Gezamenlijk ontdekken we Jodhpur gedurende uw 12e vakantiedag. Het Mehrangarh fort wordt door u bezocht, gevolgd door het naast gelegen grafmonument Jaswant Thada. We laten Jodhpur achter ons en reizen door naar de ‘Roze stad’ en fascinerende hoofdstad van de staat Rajasthan: Jaipur. Na een lange tocht checkt u in bij het hotel in Jaipur waar u vannacht verblijft.
 
13e dag, Jaipur
Laat het ontbijt in het hotel u goed smaken en maak u op voor een dag in Jaipur, te beginnen met een fotostop bij het Hawa Mahal paleis: hét icoon van Jaipur. Ook trotseren we de ruige heuvels per jeep voor een bezoek aan het Amber fort, kleden we ons in een traditionele Rajasthan-outfit inclusief sari of tulband, bezoeken we het indrukwekkende stadpaleis en bekijken we tot slot de verzameling astronomische instrumenten bij Jantar Mantar. Een dag vol indrukken!
 
14e dag, Jaipur - Mandawa (ca. 175 km / ca. 4 uur rijden)

Het einde van deze indrukwekkende rondreis is bijna in zicht. Morgen stappen we op het vliegtuig terug naar Dubai en overmorgen arriveren we in Amsterdam, maar niet voordat we het kleine stadje Mandawa hebben bezocht. De transfer brengt u in eerste instantie naar het hotel, waar u eventjes tot rust kunt komen. In de loop van de dag ontdekken we gezamenlijk Mandawa-stad, waar u onder andere diverse forten en rijk geschilderde en versierde haveli’s aantreft.

15e dag, Mandawa - Delhi (ca. 250 km / ca. 6,5 uur rijden)
Na het ontbijt vertrekt u naar de luchthaven van Delhi gebracht. Tijdens deze rit is er de mogelijkheid om gezamenlijk te lunchen in een lokaal restaurant (ter plaatse betalen). Een mooie afsluiting van dit avontuur! In de avond vertrekt u per top airline Emirates via Dubai naar Amsterdam. 

16e dag, Dubai - Amsterdam
Rijk aan nieuwe ervaringen en prachtige herinneringen landen we op dag 16 van de rondreis weer op Nederlandse bodem. Wij hopen dat u heeft genoten van de groepsrondreis Hoogtepunten van India!

Praktische informatie

India is een land gelegen in Azië en de hoofdstad is New Delhi. De aangrenzende landen zijn Pakistan, China (Tibet), Bangladesh, Nepal, Bhutan en Myanmar. Bij India horen ook de eilandengroepen Andaman en Nicobar. Deze twee eilanden liggen in de Indische Oceaan en de Laccadiven, de Arabische zee.

Klimaat

India kent meerdere klimaatzones waaronder het landklimaat, savanneklimaat, woestijnklimaat, hooggebergteklimaat en het tropisch klimaat. De temperaturen in de hoger gelegen gebieden liggen in de wintermaanden tussen de 0 en 15 graden en in de zomermaanden tussen de 10 en 20 graden. In de lager gelegen gebieden zijn de temperaturen veel hoger. In de wintermaanden liggen de temperaturen tussen de 20 en 30 graden en in de zomermaanden tussen de 30 en 45 graden.

Tijd

In India is het in de zomer 3.5 uur en in de winter 4.5 uur later dan in Nederland.

Taal

De officiële taal is Hindi en Engels. Tevens zijn er nog andere talen die in India worden gesproken, zoals: Nepalees, Sanskriet, Assamees en Bengaals.

Geld

De munteenheid in India is de Indiase roepie. 1 euro is ongeveer 84,0111INR (september 2018). Voor de meest recente koers kijkt u op de website wisselkoers.nl. In alle grote steden en toeristische plaatsen kunt u tegenwoordig geld pinnen. Dit is de gemakkelijkste manier om aan contant geld te komen. Creditcards worden in de hotels, restaurants en grotere winkels vrijwel overal geaccepteerd. Graag attenderen wij u erop dat u mogelijk uw bankpas dient te activeren voor gebruik buiten Europa.  

Fooien

Bij een geleverde service of prestatie is het gebruikelijk om fooien te geven. Vraag aan uw reisleider wat een gebruikelijke fooi per dienstverlening is.

Water

Drink nooit water uit de kraan, maar altijd uit een gesloten fles of frisdrank. Overal zijn flessen mineraalwater te verkrijgen. Let ook op met ijsjes en met ijs gekoelde dranken.

Eten & drinken

Het Indiase eten is heerlijk, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van verschillende soorten groenten, rijst, aardappelen en granen. Specerijen en verse kruiden die tot garam masala gemalen worden. Deze heerlijke kruidenmengsels worden gebruikt in de bekende Indiase Curry’s en tandoori.

Vliegreis per top airline Emirates

Stip Reizen maakt voor deze reis gebruik van de beste lijndienstmaatschappij ter wereld: Emirates! Al vele jaren staat deze luchtvaartmaatschappij, afkomstig uit de Verenigde Arabische Emiraten, in de top van beste airlines ter wereld. Wij hebben voor uw vluchten dan ook gekozen voor kwaliteit en vliegen per Airbus A380 of Boeing 777 naar uw bestemming. De Airbus A380 en de Boeing 777 behoren tot de grootste en meest luxueuze passagiersvliegtuigen ter wereld! Bij ons dus geen chartermaatschappijen met relatief kleine vliegtuigen, toeslagen voor bagage, maaltijden en entertainmentsystemen, maar gewoon non-stop en de beste (all inclusive) service die er bestaat!

Emirates is al meer dan 25 jaar actief in de luchtvaart en behoort met haar vloot tot de modernste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. De laatste jaren sleept Emirates de ene na de andere top-onderscheiding in de wacht. Zo werd Emirates in 2009 uitgeroepen tot beste airline van het Midden-Oosten, in 2009 en 2010 uitgeroepen tot airline met het beste "airline inflight entertainment systeem", in 2010 ontving het de onderscheiding "beste economy maaltijden ter wereld", in 2011 ontving Emirates de prestigieuze prijs "Airline van het jaar" en in 2013 werd de airline door Skytrax World Airline uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij ter wereld. In totaal ontving Emirates sinds haar bestaan in 1985 ca. 250 (!) onderscheidingen…..

In de Economy Class kunt u (gratis) rekenen op veel gemak en comfort: extra beenruimte (stoelafstand ca. 84 cm!) en zeer comfortabele stoelen. Iets waar u elders al gauw extra voor moet betalen. Tijdens de vlucht kunt u vanuit uw stoel genieten van uw GRATIS eigen entertainmentsysteem: "ICE". Met een keuze uit meer dan 1200 (!) in-flight amusementskanalen waaronder vele films, TV-programma's, alle genres muziek en de leukste games. U verveelt zich geen moment, en betaalt er ook niets extra's voor.

Alle maaltijden en drankjes aan boord zijn inclusief, dit in tegenstelling tot sommige andere luchtvaartmaatschappijen waar u soms extra moet bij betalen. Tevens mag u bij Emirates 25 kg gratis bagage meenemen, terwijl dit elders vaak slechts 20 kg of tegen bijbetaling is. Nog een extra reden om voor Stip Reizen en Emirates te kiezen!

Let op: boekt u een rondreis? Dan kunt u per persoon 1 stuks bagage meenemen, welke maximaal 30 kg mag wegen.

Klik hier voor een virtuele tour van de Airbus A380.

Hotels rondreis Hoogtepunten van India

(ca. 15 dagen voor vertrekt ontvangt u de definitieve hotellijst)

Hotel Utkarsh Vilas – Delhi

In het centraal gelegen Hotel Utkarsh Vilas geniet u volop van een goede service, overheerlijke maaltijden, een karakteristiek gebouw en diverse moderne faciliteiten. U komt tot rust aan het verkoelende zwembad gelegen in de fraai aangelegde tuin, terwijl u nipt aan een verfrissend drankje. Bij de 24-uursreceptie kunt u terecht met al uw vragen over de omgeving en eventuele uitstapjes en bij het spa center boekt u een ontspannen massage bij. Uw kamer is ingericht in Europese stijl en voorzien van airconditioning, een plafondventilator, telefoon, televisie, wifi (tegen betaling) en een waterkoker. De badkamer is voorzien van een bad/douche en toilet.

Umaid Lake Palace – Agra

Het gunstig gelegen 3-sterren Umaid Lake Palace ligt in een prachtige omgeving van Agra. Ontspanning en rust staan centraal tijdens uw verblijf in dit fijne hotel. Voor een heerlijke massage, prachtig buitenzwembad, mooi zonneterras, 24-uursreceptie en een gratis wifi bent u bij Umaid Lake Palace aan het juiste adres. Tevens proeft u hier van lokale en internationale gerechten, terwijl u geniet van een fraai uitzicht over het Kalakho meer. Uw kamer is voorzien van airconditioning, een televisie, telefoon, zitje en een balkon met uitzicht. De badkamer is minimaal voorzien van een douche en toilet. 

Ranthambore Mount Valley Resort – Ranthambore

Ranthambore Mount Valley Resort is een fijn 4-sterrenhotel waar u gedurende de rondreis Hoogtepunten van India twee nachten verblijft. Een duik in het buitenzwembad, aan uw kleurtje werken op het zonneterras, tot rust komen in de serene tuin of genieten van een smakelijke maaltijd in het restaurant... Allemaal mogelijk tijdens uw verblijf in dit resort. Uw modern ingerichte kamer bij Ranthambore Mount Valley Resort biedt mogelijk uitzicht op de bergen, maar is in ieder geval voorzien van airconditioning, een televisie, telefoon en badkamer uitgerust met een douche en toilet.

The Hadoti Palace – Bundi

U waant zich gegarandeerd in het koloniale tijdperk tijdens uw verblijf in het 3-sterren The Hadorti Palace! De prachtige architectuur, 24-uursreceptie, het verkoelende zwembad in de fraai aangelegde tuin en ruime kamers zullen aan al uw vakantieverwachtingen voldoen. Maar ook voor een smakelijke, Indiase maaltijd hoeft u niet de hort op te gaan. The Hadoti Palace is namelijk voorzien van het goede Taragarh Restaurant, waarbij zelfs op verzoek het diner bij het zwembad geserveerd kan worden. Uw comfortabele kamer is uitgerust met airconditioning, een televisie, telefoon, kluisje en koffie-/theezetfaciliteiten. De badkamer bestaat uit een bad/douche en toilet. 

Atulya Niwas – Udaipur

Atulya Niwas is een karakteristieke 3-sterrenaccommodatie in Udaipur. Gedurende de rondreis Hoogtepunten van India komt u hier tot rust aan het fijne buitenzwembad of in de lobby met zitjes. In de nabije omgeving van het hotel treft u onder andere het fort Sajjangarh en het meer van Pichhola. Geniet van een goede maaltijd in het restaurant en stuur uw mooiste vakantiekiekjes naar het thuisfront via de gratis wifiverbinding. In uw kamer van Atulya Niwas treft u airconditioning, een televisie, waterkoker en een privébadkamer met douche, toilet, gratis toiletartikelen en een föhn.

Trulyy Rudransh – Jodhpur

Het moderne 3-sterren Trulyy Rudransh hotel in Jodhpur biedt u een fijn verblijf tijdens de waanzinnige rondreis door India. Geniet van de goede, 24-uursservice van het vriendelijke personeel, het waanzinnig uitzicht over de stad vanaf het dakterras en de smakelijke maaltijden in het hotel-restaurant. Cultuursnuiven kan al op slechts 2,8 kilometer afstand van het hotel, bij het Bhawan Palace Museum. Daarnaast is ontspannen op uw kamer ook geen probleem, gezien de kamer is uitgerust met airconditioning, een plafondventilator, televisie, gratis wifiverbinding en een zitje. De badkamer is minimaal voorzien van een douche en toilet.

IBIS Jaipur – Jaipur

Het IBIS Jaipur hotel is, zoals de naam al doet vermoeden, onderdeel van de wereldwijde hotelketen IBIS. Dit centraal gelegen 4-sterrenhotel is onder andere voorzien van een modern interieur, 24-uursreceptie, fijn zwembad op het dakterras, een fitnessruimte, een bar en een goed restaurant. Daarnaast doet u naastgelegen steden, dorpen en bezienswaardigheden gemakkelijk aan per metro, want u treft een metrostation op slechts 250 meter van het IBIS Jaipur! Uw ruime kamer is minimaal voorzien van airconditioning, televisie, gratis wifi en een zitje. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en föhn. 

Hotel Desert N Dunes – Mandawa

Het leuke en unieke Desert N Dunes Hotel in Mandawa is gebouwd in dorp stijl. De karakteristieke kamers zijn verdeeld over verschillende gebouwtjes op het terrein en bieden stuk voor stuk een terras met uitzicht op het zwembad. De kamers zijn verder uitgerust met airconditioning, gratis wifi en een zitje. In de badkamer treft u een bad/douche en toilet. De gezamenlijke ruimtes zijn voorzien van een 24-uursreceptie, restaurant en een bar. Buiten kunt u genieten van het stralende zonnetje in de fraaie tuin van het complex.

*Bovenstaande hotels zijn onder voorbehoud en kunnen wegens operationele redenen worden gewijzigd naar een gelijkwaardig alternatief.

Inbegrepen excursies:

(Entreegelden verplicht ter plaatse te betalen, zie 'Exclusief' onder prijstabel)

 • Stadstour Delhi per touringcar
  Ontdek de veelzijdige stad Delhi, waar het verschil tussen oud-Delhi en Nieuw-Delhi u gegarandeerd zal opvallen. Daarnaast worden diverse interessante bezienswaardigheden, waaronder de grootste moskee van India en het Rode Fort, door u aangedaan.
 • Bezoek Taj Mahal & Agra Fort
  Denkt u aan India, dan denkt u waarschijnlijk aan de Taj Mahal. Uiteraard wordt dit wereldwonder, die is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO, door u bezocht, gevolgd door het Agra Fort.
 • Bezoek Fatehpur Sikri
  Onderweg van Agra naar Kalakho maakt u een tussenstop in Fatehpur Sikri: een verlaten Middeleeuwse stad waar nog meerdere imponerende gebouwen te bewonderen zijn.
 • Bezoek NGO Kalakho Gyan Kendra
  Een kijkje in de keuken van een prachtige organisatie die zich bezighoudt met het onderwijzen van de lokale, Indiaanse gemeenschap.
 • Bijwonen aarti-ceremonie
  Duik in het écht Indiase leven tijdens een aarti-ceremonie: een Hindoeritueel met zang en vuur in de Krishna tempel.
 • Juggad Ride
  In de laadbak van en zelfgemaakte open truck (een Juggad) maken we een ritje door de omgeving. Onderweg maakt u een tussenstop bij een biologische boerderij waar u deelneemt aan een kookcursus.
 • Bezoek Ranthambore National Park
  Een Canter safari door een van de grootste en bekendste natuurparken van Noord-India staat op het programma. Tijdens de spannende tocht spot u onder andere diverse plant- en diersoorten.
 • Bezoek kunstschool van Ranthambore & Dastkar Ranthombore Project
  Tijdens deze culturele uitstapjes heeft u de mogelijkheid om verschillende kunstvormen, gemaakt door de lokale gemeenschap, te bewonderen en/of te kopen. Het aanbod bestaat uit onder andere schilderijen, handgemaakte knuffels, tassen en kussens.
 • Stadstour Kota
  Gezamenlijk bezoekt u Kota, een Middeleeuwse stad voorzien van moderne industrialisatie. In Kota wordt onder andere Garh Palace door u bezocht.
 • Tussenstop fort van Chittorgarh
  Na een wandeling over een zigzag pad bereikt u het prachtige, op de Werelderfgoedlijst van UNESCO opgenomen, fort van Chittorgarh.
 • Ontdek Udaipur
  Tijdens de gezamenlijke ontdekkingstocht door Udaipur bezoekt u het stadspaleis, de Jagdish tempel en de prachtige tuinen van Sahelion ki bari.
 • Tussenstop Ranakpur
  Bezichtig de verschillende Jain tempels tijdens een tussenstop in Rankpur.
 • Ontdek Jodhpur
  Bezoek aan het Mehrangarh fort en het naastgelegen grafmonument Jaswant Thada in de zogenoemde ‘Blauwe Stad’.
 • Ontdek Jaipur
  Een stadsbezoek aan de ‘Roze Stad’ voorzien van een fotostop bij het Hawa Mahal paleis, jeeptour door de heuvels, bezoek aan het Amber fort, een verkleedpartij in traditionele Rajasthan-outfit en een bezoek aan het stadspaleis Jantar Mantar.
 • Stadstour Mandawa
  Ontdek gezamenlijk het kleine stadje Mandawa, waar u onder andere rijk geschilderde/versierde haveli’s en diverse forten aantreft.

Optionele excursies:

 • Boottocht Pichola Meer:
  Geniet van een ontspannen boottochtje over het fraaie Pichola Meer in Udaipur gedurende uw 10e vakantiedag. Tijdens de vaart geniet u onder andere van het uitzicht op diverse indrukwekkende paleizen rondom het meer, waaronder het voormalige Lake Palace.

Tijd:

Tijden kunnen per keer variëren. Exacte tijden kunt u opvragen bij uw reisleider/gids.

Kosten:

Circa € 13,- per persoon

Extra kosten:

-

Alle excursies zijn ter plaatse te boeken en te betalen.

INRVIB
Een ogenblik geduld aub…