Voor de Corona update en veelgestelde vragen, klik hier.

Mijn reis

Castelvetrano


Het prachtige Castelvetrano is gelegen in het westen van het veelzijdige Sicilië, en wel in de gemeente Trapani. Diverse bezienswaardigheden, overheerlijke culinaire hoogstandjes en een buitengewone sfeer tekenen deze fijne Italiaanse bestemming. In het centrum tref je onder andere drie prachtige met elkaar verbonden pleinen. Ook de belangrijkste kerk van de stad, de 16e -eeuwse Chiesa Madre, een prachtige in pure Siciliaanse barokstijl gebouwde fontijn en het archeologische park Selinunte voorzien van oude tempels en stadsmuren vind je hier. Stuk voor stuk een bezoek waard! Je geniet in Castelvetrano van een bijzondere mix van cultuur, historie, schoonheid en een adellijke sfeer. In de diverse restaurants en bars proef je van échte Italiaanse lekkernijen. Tip: vergeet vooral niet eens het beroemde zwarte brood te bestellen, gemaakt van een van de oudste Siciliaanse granen Tumminia.

Op een klein uurtje rijden, in het uiterste westen van het prachtige eiland Sicilië, vind je de gelijknamige hoofdstad van de provincie Trapani. Hoe klinkt een overheerlijk wijntje, geproduceerd in deze veelzijdige plaats, op een leuk terras onder de Italiaanse zon? Als echt vakantie inderdaad!
Goede restaurants, fraaie wandelpaden, diverse zoutpannen waar je volop vogels kunt spotten, de ontspannen sfeer op de waanzinnige zandstranden en het bruisende uitgaansleven… Diverse kenmerken van het ‘stadje tussen de twee zeeën’ Trapani. Een plezierige zonvakantie op Sicilië gegarandeerd!

 
Een ogenblik geduld aub…