NEWS FLASH! T/m 31 januari is het Januari Sale bij Stip Reizen. Profiteer de rest van januari van superkortingen die oplopen tot € 350,- per persoon!

Mijn reis
 • Ratio

Rondreis Koningssteden Marokko 4-sterren

 • Marokko / Marrakech / Marrakech
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt
 • Absolute bodemprijs
 • Unieke rondreis
 • O.a. Marrakech, Fez en Casablanca
 • Verblijf in 4-sterren hotel

Data & Prijzen

LET OP:de hieronder getoonde data en prijzen horen bij het kamertype dat u bij stap 3 heeft geselecteerd. Wanneer u het kamertype verandert, kunnen beschikbare vertrekdata en bijbehorende prijzen wijzigen.

ma 24 Febr
8 dagen529

Gegarandeerd vertrek

Prijzen per persoon. Eventuele kortingen/ toeslagen worden automatisch in de prijsberekening verrekend. Let op: prijzen kunnen door updates afwijken van de totaalprijs in het totale prijsoverzicht rechts in het scherm. Bagage en verzekeringen kunnen in stap 3 worden bijgeboekt. De prijs in het prijsoverzicht rechts in het scherm is de definitieve prijs.

close

Klik hier om deze rondreis te bekijken met verblijf in 3-sterren hotels.

Inclusief:

 • Vliegreis Amsterdam - Marrakech v.v. met Transavia (of gelijkwaardig)
 • Transfers van en naar luchthaven Marrakech
 • Rondreis per comfortabele touringcar of minibus
 • 7 overnachtingen in 4-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • Begeleiding door een deskundige Nederlandssprekende (onder voorbehoud) reisleiding
 • Bezoeken tijdens het programma

Exclusief:

 • Ruimbagage voor de vliegreis, indien u vliegt van of naar een Nederlandse luchthaven per Transavia, Corendon Airlines of Corendon Dutch Airlines. Klik hier voor meer informatie.
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking (max. 9 pers.)
 • Administratiekosten à € 25 per boeking

Optioneel bij te boeken:

 • Excursiepakket t.w.v. €99 p.p. (optioneel te voldoen bij aankomst): alle entreekosten, alle lunches en diners.
 • Facultatieve excursies: optioneel en te voldoen bij aankomst

Extra informatie:

 • Vluchtdetails (te allen tijde onder voorbehoud): zie hiervoor het overzicht rechts op de pagina nadat u de datum heeft geselecteerd. Het kan zijn dat de vluchttijden nog niet bekend zijn.
 • Kinderen: deze rondreis is niet geschikt voor kinderen.
 • Minimum deelname: 8 personen. De lokale agent kan beslissen de reis toch door te laten gaan bij minder deelnemers. Uiterste termijn van annulering bij onvoldoende deelname 14 dagen voor vertrek. Vóór deze termijn is het niet mogelijk om het aantal deelnemers van deze reis bekend te maken. Houdt u rekening met de annuleringstermijn van de reis m.b.t. eventuele visum-, vaccinatie- of andere kosten.
 • Programma: we behouden ons het recht voor om de reis in een andere volgorde uit te voeren en (in incidentele gevallen) gebruik te maken van andere, minimaal gelijkwaardige accommodaties en/of vervoersmiddelen.
 • Grensdocumenten & Gezondheid: Voor meer informatie met betrekking tot de grensdocumenten, visumverplichtingen & gezondheids-voorschriften klik hier.
 • Reispapieren: ca. 15 dagen voor vertrek via e-mail

Op al onze reizen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 • ANVR Reisvoorwaarden
 • Stichting Garantiefonds Reisgelden
 • Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
 • Algemene reisvoorwaarden Stip Reizen

Rondreis Koningssteden Marokko ****

Ook voor komende winter bieden wij u een prachtige 8-daagse rondreis naar de Koningssteden van Marokko. Reis tegen absolute bodemprijzen mee naar het land van de magische sprookjes van duizend-en-één-nacht en laat u betoveren door onder meer Marrakech, Rabat, Meknes en Fez. Elders is deze reis veel duurder...

Een Nederlandssprekende gids laat u kennismaken met de mooiste steden en bezienswaardigheden tijdens deze groepsrondreis door Marokko. De Koningssteden geven u een uniek inzicht in de rijke en fascinerende geschiedenis van het land. De rondreis start in het sprookjesachtige Marrakech waar u naast Saädische Graftombes ook het kloppend hart van de stad bezoekt: het befaamde Djemaa El Fna Plein, waar het wemelt van de dansers, slangenbezweerders, verhalenvertellers en acrobaten. Een hele belevenis! In het schitterende Fez ziet u o.a. 'Fès El Bali' en één van de oudste middeleeuwse vestingen ter wereld. Ook Meknes met haar prachtige medina staat op het programma en in Rabat valt vooral de immense Hassantoren op die gebouwd werd in de 12e eeuw. Het is hét symbool van Rabat. Naast de bijzondere Koningssteden bezoeken we tijdens de rondreis Marokko uiteraard ook Casablanca, de grootste stad van het land en de prachtige oude Romeinse nederzetting Volubilis.

Bij de rondreis zijn de vliegreis, alle transfers en hotelovernachtingen met ontbijt inbegrepen! Ter plaatse kunt u optioneel het excursiepakket voor slechts € 99 p.p. bijboeken. Kortom, dit is uw uitgelezen kans om kennis te maken met het mystieke Marokko. Profiteer nu van deze aanbieding en wacht niet te lang met boeken! Uw vakantie naar Marokko begint bij Stip Reizen...

Hotels

Tijdens de rondreis verblijft u in 4-sterren hotels, in een prima kamer voorzien van minimaal een badkamer met bad of douche, toilet en airco.

Verzorging

U verblijft op basis van logies en ontbijt. Optioneel kunt u ter plaatse het excursiepakket bijboeken voor slechts € 99 p.p. inclusief entreegelden, lunch (m.u.v. dag 7) en dagelijks diner.

Uw dagprogramma

Dag 1: Amsterdam - Marrakech
Dag 2: Marrakech
Dag 3: Marrakech - Beni Melal - Fez
Dag 4: Fez
Dag 5: Volubilis - Meknes - Rabat
Dag 6: Rabat - Casablanca - Marrakech
Dag 7: Marrakech
Dag 8: Marrakech - Amsterdam


1e dag, Amsterdam - Marrakech:
Vandaag begint uw rondreis Marokko op de luchthaven van Amsterdam. U vliegt vanaf Amsterdam comfortabel naar de luchthaven van Marrakech. Aangekomen in Marrakech wordt u hartelijk ontvangen door de host/hostess en wordt u naar uw hotel in Marrakech gebracht.


2e dag, Marrakech:
De minaret van de Koutoubia, een meesterwerk van de Spaans-Moorse kunst domineert de stad met zijn hoogte van 70 meter, het is hét symbool van de stad. De Saädische Graftombes, die in 1917 zijn ontdekt en vervolgens gerestaureerd werden, bevatten de lichamen van een zestigtal Saädiers waaronder El Mansour, zijn opvolgers en zijn familie. Het geheel bestaat uit drie zalen, de meest merkwaardige is de zaal met zijn twaalf zuilen waar Ahmed el Mansour, zijn zoon en zijn kleinzoon begraven liggen. Het Bahia Paleis, werd gebouwd rond 1180 door Si Moussa en zijn zoon Bou Ahmed, groot vizier van de vorsten Moulau Hassan en Abdelaziz. De bouw ervan duurde zeven jaar en werd uitgebreid naar aanleiding van het verwerven van gronden. Het paleis is een opeenvolging van luxueuze appartementen die uitkomen op patio's. Vandaag de dag staan enkel het favoriete appartement, de raadzaal en het grote ereplein open voor het publiek.

Het befaamde Djemaa El Fna plein, is het kloppend hart van de Medina (centrum) en de hoofdattractie van Marrakech. Het is werkelijk een "plein der wonderen" vanwege de bonte mengeling van dansers, slangenbezweerders, tandentrekkers, acrobaten en verhalenvertellers. De omliggende soeks bieden een oneindig aanbod van ambachtelijke producten. Alle coöperatieven zijn er vertegenwoordigd, zoals: ververijen, lederambacht, kruideniers en houtbewerkers. Allen tezamen brengen een overweldigende geur van duizend-en-één parfums teweeg. U dineert en overnacht wederom in Marrakech.


3e dag, Marrakech - Beni Melal - Fez:
Na een welverdiende nachtrust vertrekt u via Ifrane, een skioord gelegen in het hartje van het uitgestrekte bos van Azrou, naar Beni Mellal. In Beni Mellal geniet u van een smaakvolle lunch. U vervolgt de rondreis en reist verder naar Fez waar u aan het einde van de middag arriveert. U dineert en overnacht in Fez.


4e dag, Fez:
Na het ontbijt is het tijd om een bezoek aan de koningsstad Fez te brengen. Als eerste bezoekt u het oude Fez 'Fès El Bali', één van de oudste middeleeuwse vestingen ter wereld. De Koranschool Attarine, één van de oudste van Fez, gebouwd in 1325 door sultan Abou Saïd, herbergt talrijke kunstschatten. Vanaf het dak heeft men een prachtig uitzicht op het binnenplein van de Karaouine moskee ernaast en kunt u er eveneens het leven op de terrassen van de stad gadeslaan. De Nejjarine fontein op het En-Nejjarine plein, dankt zijn naam aan de soek van de houtbewerkers die verderop ligt. Deze fontein met zijn mozaïeken bekleding van geëmailleerd glazuurwerk is zeldzaam en prachtig. Fez, die reeds tijdens de neolithische periode bevolkt was, werd 12de en 13de eeuw ingenomen door de Romeinen. U brengt een bezoek aan de soeks en prachtige Romeinse overblijfselen.

Na een heerlijke lunch bezoekt u de nieuwe stad 'Fès El Jedid', opgericht in de 13de eeuw door de Meriniden. Fès El Jedid is een koninklijke stad waar de koning graag vertoefd om evenementen bij te wonen of om de belangrijkheid van een beslissing te onderlijnen. Op het programma staat een bezoek aan de Merenidische tombes waarvan er slechts enkele overblijfselen bewaard zijn gebleven. Vanuit hier heeft u een prachtig zicht over de stad, de oude omwallingen en de omgeving. De dag eindigt met een bezoek aan een traditionele leder- en tapijtenfabrieken, waar u getoond wordt op welke wijze deze oude ambachten nog steeds worden uitgevoerd. Het avondmaal en de overnachting zijn in Fez.


5e dag, Volubilis - Meknes - Rabat:
Na het ontbijt nemen wij u mee naar Volubilis, een stad met ongeveer 20.000 inwoners. Volubilis is op historisch vlak het meest interessante plekje van Marokko. In de oudheid was Volubilis een belangrijke Romeinse stad, vol indrukwekkende gebouwen, gelegen aan de westelijke grens van het Romeinse rijk.

Na Volubilis vervolgt de reis de weg naar Meknes, de stad van koning Moulay Ismaïl. Met een onvermoeibare hevigheid nam hij de stad in handen om er zijn hoofdstad van te maken. Paleizen, moskeeën, fonteinen, terrassen en tuinen werden gedurende 50 jaar onophoudelijk opgetrokken en beschermd door een gigantische omwalling. Meknes, de onafgewerkte droom van Moulay Ismaïl laat u dromen over de geheimen en de schatten van de stad die achter haar monumentale poorten schuil gaan. Meknes is bekend en geliefd vanwege haar prachtige Medina: het oude centrum omgeven door een stadsmuur en indrukwekkende monumentale toegangspoorten. De poort Bab El Mansour, de mooiste van Marokko, leidt naar de immense Mechouar en vervolgens naar het mausoleum van Moulay Ismaïl. U waant zich in een andere wereld en zult hier nog vaak aan terug denken. De lunch zal gebruikt worden in een oud paleis van de Medina.

Na de lunch gaat u naar Rabat. De Hassantoren is hét symbool van Rabat. Deze minaret werd opgetrokken in de 12de eeuw en is het enige overblijfsel van wat de grootste moskee moest zijn van de moslimwereld, na Samara en Irak. Het project werd stilgelegd na de dood van Yacoub el-Mansour in 1199. Aan de overkant ligt het prachtige mausoleum. De overleden koning Hassan II heeft deze laten bouwen voor zijn vader Mohammed V, held van de onafhankelijkheid in 1956, en waarvoor de meeste Marokkaanse ambachtslieden hebben gewerkt. Na een dag vol indrukken en prachtige bezienswaardigheden overnacht u in Rabat, alwaar u ook dineert.


6e dag, Rabat - Casablanca - Marrakech:
Vandaag is al weer de laatste dag van uw fascinerende reis door het mystieke Marokko. Na het ontbijt reist u af naar uw laatste bestemming: Casablanca.

Casablanca: De stadstoer begint bij het Verenigde Naties plein, in het hartje van de nieuwe stad, waar alle verkeersaders van de stad samenkomen. Het is een harmonieus geheel, in het midden verfraaid met een gigantische fontein, waaronder alle openbare diensten en handelszaken gevestigd zijn. De wijk Anfa illustreert de kenmerkende architectuur van 1930. Deze wijk werd opgetrokken op een heuvel die de stad domineert. Met zijn brede bloemrijke lanen en groene tuinen, geven de grote villa's die trapsgewijs boven de zwembaden en cafés van de "Corniche" liggen, de wijk een Californisch accent. Het is wereldberoemd omwille van de ontmoetingen die er plaatsvonden. In hotel Anfa vond in 1944 het historisch onderhoud plaats tussen President F. Roosevelt en Eerste Minister W. Churchill, over de invasie van de geallieerde troepen in Normandië.

Hierna volgt een bezoek aan de buitenkant van de Hassan II moskee, één van 's werelds grootste moskeeën en een mooi staaltje van de Marokkaanse hedendaagse bouwkunst. De beste Marokkaanse ambachtslieden en meer dan 30.000 arbeiders hebben er meer dan 50 miljoen uren aan gewerkt. Het monument herbergt een koranschool, een bibliotheek, een nationaal museum en ruime conferentiezalen, allemaal prachtig versierd met fresco's, arabesken en houtstucwerk. (Mogelijkheid om de binnenkant van de moskee te bezoeken mits betaling van de gevraagde toegangsgelden ter plaatse). Halverwege de dag wordt u een lunch aangeboden.

7e dag, Marrakech:
Vandaag heeft u de dag ter vrije besteding. U kunt nogmaals een kijkje nemen op het Djemaa el Fna plein en het leven aanschouwen vanaf een heerlijk terras, u kunt souvenirs aanschaffen of heerlijk ontspannen bij het hotel. Het ontbijt en diner zijn inbegrepen, de lunch is op eigen gelegenheid. U overnacht wederom in Marrakech.

 
Mogelijke optionele excursies die u ter plaatse bij kunt boeken:
 • Kik plateau per 4x4
 • Ouarzazate per 4x4
 • Koetstocht Marrakech by night    


8e dag, Marrakech - Amsterdam:
Vandaag vliegt u vanaf Marrakech terug naar Amsterdam. Het einde van een prachtige rondreis door Marokko, u bent een ervaring rijker!


Optionele excursies:
Deze optionele excursies zijn uitsluitend ter plaatse bij te boeken. 

Fantasia-avond - Dag 2
Facultatief: Fantasia-avond "Chez Ali". Ongeveer 500 acteurs, cavaliers, acrobaten, muzikanten, zanger en artiesten defileren voor u tijdens een betoverend diner in de grote arena van "Chez Ali" dat plaats biedt tot 3000 bezoekers. De omvangrijke maaltijden (o.a. "méchoui" en diverse traditionele gerechten) worden aan tafel opgediend terwijl muzikanten en zangers langs uw tafel defileren. Daarna begint de "Fantasia", een ongelofelijke voorstelling van al deze artiesten, waarvan de cavaliers, bekleed met prachtige kleurrijke harnassen, het meest indrukwekkend zijn. Het prachtige spektakel "Chez Ali" is voor iedereen een onvergetelijke avond zijn.

Kik plateau per 4WD - Dag 7
Na het ontbijt vertrekt u per 4x4 via de prachtige route van Tizi n'Test. Na de bergengte (smalle bergpas) van Moulay Brahim bereikt u de Val d'Asni met zijn diversiteit aan pittoreske landschappen. Hier begint de piste op een hoogte van 1350 meter vanwaar u het prachtige Kik plateau kan aanschouwen met zijn rijke graan- en olijfbomenteelt. Bezoek aan de Berberdorpen en vervolgens afdaling naar de dam van Lalla Takerkoust. Onderweg kan u de prachtige aarden constructies bewonderen. De lunch is inbegrepen. Na wat vrije tijd rijdt u terug naar Marrakech via de Kasbah van Tamslought.

Ouarzazate per 4WD - Dag 7
Na het ontbijt vertrekt u naar Ouarzazate. Eerste halte na 70 km is het gehucht Toufliht, gebouwd in stampaarde tussen twee bergen, het is bijzonder origineel en heeft zijn typisch Berbers karakter weten te bewaren. Daarna staat er een bezoek gepland aan twee gehuchten die verschillen van de eerste, ze zijn namelijk opgetrokken in gele steen op een helling vanwaar men een prachtig uitzicht heeft op het Atlasgebergte. Ook brengt u dan een bezoek aan de Tizi n'Tichka bergengte voor een adembenemend panoramisch uitzicht (2260 meter hoogte). Daarna gaat de reis door naar het dorp Aguelmousse voor een bezoek aan de Kasbah Aït Ben Haddou. In deze befaamde Kasbah van gravelsteen werden de films "Laurence of Arabia" en "Un thé au Sahara" opgenomen. Na het middagmaal bezoekt u de Kasbah Taourirt. U zult rond 19.00 uur weer terug zijn in Marrakech.

Koetstocht Marrakech by night - Dag 7
Na het avondeten wordt u opgehaald door een gids en maakt u gedurende ca. 2 uur een romantische tocht door de stad per koets.

Marrakech

Marrakech is een stad gelegen op de vruchtbare Haouzvlakte in het westen van Marokko, aan de voet van het Hoge Atlas gebergte en grenzend aan de Sahara. Samen met Fez, Meknes en Rabat behoort Marrakech tot de vier koningssteden van Marokko. Het historische stadscentrum, de medina, is in 1985 opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is de op één na grootste middeleeuwse binnenstad van Marokko. Een echte eyecatcher is de 70 meter hoge Minaret van de Koutoubia. Het kloppend hart van de stad is het Djemaa El Fna plein, een bekend en drukbezocht plein waar o.a. slangenbezweerders, kramen met verse sinaasappelsap, tandentrekkers, verhalenvertellers, straatartiesten en eetkraampjes het beeld bepalen. Daarnaast treft u door de gehele stad de traditionele souks, beter bekend als bazaars. Deze worden gevormd door drukke winkelsteegjes en kraampjes waar allerlei handelswaar wordt verkocht, van zilveren theepotten tot leren slippers, keramiek en kruiden. Bezoek verder het prachtige Bahia Paleis uit 1180 met de schitterende, groene binnentuinen en de Saädische Graftombes die in 1917 zijn ontdekt en de lichamen herbergen van een zestigtal Saädiers, waaronder El Mansour, zijn opvolgers en zijn familie. Kortom, het sprookjesachtige Marrakech wordt niet voor niets de parel van het zuiden genoemd. De sfeer en ambiance zijn vergelijkbaar met de verhalen uit duizend-en-één-nacht. 

 

Marokko

1. Algemeen

2. Communicatie
3. Eten en Drinken
4. Geldzaken/Fooien
5. Grensdocumenten en Gezondheid
6. Klimaat
7. Vervoer

1. Algemeen

Beleef een betoverende vakantie in Marokko; schatkist vol contrasten en verrassingen. Ontdek de koningssteden met hun eeuwenoude cultuur en de prachtige, fascinerende omgeving. Bezoek palmoases, vriendelijke berberdorpjes en de sprookjesachtige stad Marrakech, aan de voet van het Atlasgebergte en één van de mooiste en kleurrijkste steden van Marokko. Een vakantie naar Marokko is betoverend, een koninkrijk met een uniek parfum dat gastvrijheid wordt genoemd.

Tijd: Het is in Marokko 1 uur vroeger dan in Nederland. 
Taal: De officiële taal is een dialect van het Arabisch. Frans is de tweede taal in Marokko.
Voltage: Gelijk als in Nederland. 
Valuta: Dirham

2. Communicatie

Telefoneren
Het mobiele telefoonnetwerk dekt ongeveer 90% van het territorium. Wij adviseren u om mobiel bellen zoveel mogelijk te beperken. Providers hanteren namelijk hoge tarieven in het buitenland. Informeer daarom voor vertrek naar de tarieven bij uw provider. Het aanschaffen van een lokale SIM-kaart kan in sommige gevallen voordeliger zijn. Ook raden wij u af om vanuit uw hotelkamer te telefoneren omdat dit nogal kostelijk is.

Internet
Internet is relatief nieuw in Marokko. Op vrijwel iedere straathoek vindt u een internetcafé waar u tegen een kleine vergoeding kunt internetten. De meeste hotels hebben inmiddels een wifi netwerk. Houd er wel rekening mee dat Marokko een van de traagste internetsnelheden ter wereld heeft.

3. Eten en Drinken

Marokko is een land dat u op vakantie moet ruiken en proeven. Eten is in Marokko nog echt iets sociaals en maakt een belangrijk deel uit van de cultuur. Iedere maaltijd is een feestmaal waar samen rond een tajine gegeten wordt. De maaltijd wordt meestal afgesloten met een kop hete, maar verfrissende muntthee. De Marokkaanse keuken is sterk beïnvloed door de Berbers, Moren en Arabieren. De belangrijkste maaltijd is de lunch, die altijd bestaat uit brood, vlees (vaak kip of lam), couscous en groenten. De meeste gerechten worden op smaak gebracht met komijnzaad en bereid in de tajine, een traditionele Marokkaanse stoofpot. Marokkanen gebruiken vaak hun handen en brood als bestek. Couscous wordt meestal alleen op vrijdag gegeten omdat het, in tegenstelling tot onze voorverpakte couscous, veel tijd kost om te bereiden.

4. Geldzaken/Fooien

De Marokkaanse munteenheid is de Dirham. De Dirham (MAD) is onderverdeeld in Centimen. U kunt geld wisselen op de luchthaven, in de banken en in de meeste hotels. Creditcards worden bijna overal geaccepteerd. Pinnen kan bijna overal, op kleine plaatsen na. Tegen het einde van de dag komt het regelmatig voor dat pinautomaten rondom het Djemaa El Fna Plein in Marrakech leeg zijn.

Hoewel diensten meestal bij de prijs zijn inbegrepen, is het toch de gewoonte om een fooi te geven. 10% van het totaalbedrag in restaurants en 2 of 3 dinar aan de bagagedrager is gebruikelijk.

5. Grensdocumenten en Gezondheid

Voor meer informatie met betrekking tot de grensdocumenten, visumverplichtingen & gezondheids-voorschriften klik hier.

6. Klimaat

Marokko is het hele jaar door een fijn land om uw vakantie door te brengen. Het heeft uiteenlopende klimaatzones. Zo kunt u in de winter skiën in het Atlasgebergte, terwijl het aan de kust zo’n 20 tot 25 graden is. In de zomer kunnen de temperaturen oplopen tot 38 graden. De zon schijnt bijna het hele jaar door. De Atlantische kust kent een warm zeeklimaat met weinig neerslag. In de bergen zijn ‘s zomers de dagen heet en de nachten aangenaam fris. Het zuiden van Marokko, zowel Marrakech als het land achter de Hoge Atlas, heeft een woestijnklimaat met zeer beperkte neerslag, hete zomers en grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht. De beste reistijd voor Marokko is april, mei, augustus en september.

7. Vervoer

Trein
Een deel van Marokko beschikt over een goed treinnetwerk, maar als u van die route af wilt wijken, zult u een bus moeten nemen. Over het algemeen gaat er om de 2 uur een bus tussen belangrijke plaatsen. Populaire steden als Agadir en Essaouira hebben geen trein, maar zijn goed per bus bereikbaar vanuit Marrakech.

Taxi
In Marokko rijden twee soorten taxi's. De 'petits taxis', of kleine taxi’s, rijden op de meter en zijn zeer goedkoop. U vindt er duizenden in de steden. De 'grands taxis', of grote collectieve taxi’s, functioneren als bussen, maar rijden niet op een tijdsschema en vertrekken wanneer ze vol zijn. Er worden zes mensen ingepropt, dat betekent vier op de achterbank en twee op de bijrijdersstoel! Er geldt een vast tarief per persoon, het is mogelijk om lege stoelen op de kopen.

220V, 50 hertz wisselstroom

 

TOON
DATA & PRIJZEN
Klik op een prijs om verder te gaan.
Uw reis:
Rondreis Koningssteden Marokko 4-sterren
Marokko - Marrakech
Reisduur:
MRKE4B
Een ogenblik geduld aub…