Mijn reis

MSC Fantasia


De MSC Fantasia is een van de grootste cruiseschepen dat voor een Europese rederij is gebouwd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat werkelijk aan alles is gedacht om de cruisepassagiers een zo aangenaam mogelijk verblijf te geven. Nieuwe technieken op het gebied van entertainment en exclusieve service; het is slechts een klein gedeelte wat u te wachten staat tijdens een verblijf op de MSC Fantastia van de geroemde Italiaanse rederij MSC Cruises.

Dat de MSC Fanatasia van Italiaanse makerij is, is te zien aan de Swarovski-kristallen trap, de fraai ingerichte ruimtes en waanzinnige eetgelegenheden. Gaat u bijvoorbeeld vandaag voor de Italiaanse, Mediterraanse of Franse keuken? Overdag heeft u verschillende mogelijkheden om uw dag door te brengen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan de zeer uitgebreide MSC Aurea spa, waar u verschillende sauna’s, Turkse baden, een salorium en schoonheidssalon vindt. Verblijf een dag aan een van de 4 mooie zwembaden of 12 whirlpools, ga belastingvrij shoppen aan boord of lees een goed boek in de bibliotheek. En dan zijn er nog diverse mogelijkheden om te sporten. Zo is er een jogging parcours, fitnessruimte en kunt u yoga-lessen volgen. De kinderen zullen zich ondertussen uitstekend vermaken in de speciale kinderruimte, F1-simulator of interactieve 4-D bioscoop. Ook ’s avonds zijn er zo veel mogelijkheden, dat het haast lastig is om een keuze te maken. Gaat u bijvoorbeeld een avond naar het magnifieke l'Anvanguardia Theater voor een spectaculaire show, wint u de jackpot in het casino of drinkt u liever een cocktail onder het genot van live muziek? Boekt u een cruise per MSC Fantasia, dan kiest u voor een fantastisch cruiseschip met volop luxueuze faciliteiten voor jong en oud!

Klik hier voor een virtuele tour.

Let op: dit betreft een impressie van een Fantasia klasse schip. De schepen behorende tot deze klasse (MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina en de MSC Preziosa) kunnen onderling iets verschillen qua indeling of faciliteiten. 

 
Een ogenblik geduld aub…