NEWSFLASH!.....MAAK KANS OP EEN FANTASTISCHE FORMULE 1-REIS VOOR TWEE PERSONEN NAAR DE GRAND PRIX VAN OOSTENRIJK 2020! 

Mijn reis

MSC Fantasia


Aan boord van de MSC Fantasia is werkelijk aan alles gedacht om de cruisepassagiers een zo aangenaam mogelijk verblijf te geven. De MSC Fantasia is stijlvol en ecologisch en het combineert de warmte en het comfort van de mediterrane sfeer met ultramodern design. Nieuwe technieken op het gebied van entertainment en exclusieve service; het is slechts een klein gedeelte wat u te wachten staat tijdens een verblijf op de MSC Fantastia van de geroemde Italiaanse rederij MSC Cruises.

Dat de MSC Fanatasia van Italiaanse makerij is, is te zien aan de Swarovski-kristallen trap, de fraai ingerichte ruimtes en waanzinnige eetgelegenheden. Gaat u bijvoorbeeld vandaag voor de Italiaanse, Mediterraanse of Franse keuken?

Overdag heeft u verschillende mogelijkheden om uw dag door te brengen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan de zeer uitgebreide MSC Aurea spa, waar u verschillende sauna’s, Turkse baden, een salorium en schoonheidssalon vindt. Verblijf een dag aan een van de vier mooie zwembaden of twaalf whirlpools, ga belastingvrij shoppen aan boord of lees een goed boek in de bibliotheek. En dan zijn er nog diverse mogelijkheden om te sporten. Zo is er een joggingparcours, fitnessruimte en kunt u yoga-lessen volgen. De kinderen zullen zich ondertussen uitstekend vermaken in de speciale kinderruimte, F1-simulator of interactieve 4D-bioscoop.

Ook ’s avonds zijn er zo veel mogelijkheden, dat het haast lastig is om een keuze te maken. Gaat u bijvoorbeeld een avond naar het magnifieke l'Anvanguardia Theater voor een spectaculaire show, wint u de jackpot in het casino of drinkt u liever een cocktail onder het genot van livemuziek?

Boekt u een cruise per MSC Fantasia, dan kiest u voor een fantastisch cruiseschip met volop luxueuze faciliteiten voor jong en oud!
Een ogenblik geduld aub…