NEWSFLASH!.....MAAK KANS OP EEN FANTASTISCHE FORMULE 1-REIS VOOR TWEE PERSONEN NAAR DE GRAND PRIX VAN OOSTENRIJK 2020! 

Mijn reis

MSC Orchestra


Het MSC Orchestra klinkt als muziek in de oren. Het spectaculaire cruiseschip is te herkennen aan haar luchtige open ruimtes en de ideale combinatie van design, comfort en veiligheid. Natuurlijk is de kenmerkende Italiaanse stijl van MSC Cruises daarbij niet uit het oog verloren, wat het 4-sterrenschip MSC Orchestra een prachtig voorbeeld maakt voor toekomstige projecten en cruiseschepen. Tijdens uw cruise is het op en top genieten van de Italiaanse gastvrijheid.

Het MSC Orchestra behoort net als het MSC Musica en het MSC Poesia tot de Musica-klasse. Het cruiseschip biedt plaats aan meer dan 3.000 passagiers en werd in 2007 met trots in de vaart genomen. Het MSC Orchestra behoort daarmee tot een van de nieuwste schepen van MSC Cruises.

Aan boord van het MSC Orchestra zult u versteld staan van het grote aanbod faciliteiten. Zo heeft u een ruime keuze uit restaurants en gezellige pizzeria’s. Wissel bijvoorbeeld uw diner in de hoofdrestaurants Villa Borghese en L’Ibiscus af met een glamorous diner in de Zaffiro bar of geniet van de voortreffelijke Chinese keuken in het Shanghai Chinese Restaurant. Op het gebied van entertainment zal het u aan niets ontbreken. Doe mee aan een wijnproeverij, beleef een wervelende show in het Convent Garden Theater, dans de hele nacht in de discotheek of waag een gokje in het Palm Beach Casino. Speciaal voor de jeugd is er een Teen’s Club en de speelruimte Jungle Adventure, waar zij zich met leeftijdsgenootjes uitstekend vermaken. Voor wie op zoek is naar rust en ontspanning is de uitgebreide spa de uitgelezen plek. Hier kunt u volledig ontspannen tijdens een bezoek aan de sauna of het Turks stoombad.
Een ogenblik geduld aub…