Voor de Corona update en veelgestelde vragen, klik hier.

Mijn reis

MSC Preziosa


Begin 2013 heeft MSC Cruises haar nieuwste vlaggenschip in de vaart genomen; de MSC Preziosa. De MSC Preziosa is het dertiende schip van MSC Cruises en is speciaal ontworpen om u in mediterrane sferen te laten genieten van ontdekkingsreizen over de hele wereld. De schoonheid van het schip wordt gecreëerd door het gebruik van natuurlijke materialen en lichte kleuren, gemixt met de typische Italiaanse stijl vol luxe en comfort.

De MSC Preziosa is een zusterschip van de MSC Divina, MSC Fantasia en MSC Splendida en behoort tot de Fantasia-klasse. Het cruiseschip biedt plek aan ca. 4.345 passagiers, welke door een bijna 1.400-koppige crew in de watten worden gelegd. Per MSC Preziosa ontdekt u de mooiste plekjes van de wereld.

Aan boord van de MSC Preziosa valt van alles te ontdekken. Zo vindt u er de bekende favorieten als de formidabele Aurea Spa en de exclusieve MSC Yacht Club en geniet u van diverse innovaties, welke onweerstaanbare nieuwe ervaringen creëren. Ontspan bijvoorbeeld van zonsopgang tot zonsondergang op het zonnedek gesitueerd op dek achttien. Dit zonnedek is enkel toegankelijk voor volwassenen en biedt heerlijke spabehandelingen en de Tiki-bar (toegang tegen betaling). Maar ook het Doremi kasteelwaterpark, waar de kinderen volop kunnen genieten van waterpret en spelletjes, en Vertigo, de langste waterglijbaan op zee, vallen hier onder. Op het gebied van entertainment zal het u aan niets ontbreken. Dineer voor een onvergetelijke avond bijvoorbeeld in het Galaxy restaurant, waar tevens een panoramische discotheek is gevestigd, ga met de hele familie bowlen of leef u uit op sportvelden.

Klik hier voor een virtuele tour.

Let op: dit betreft een impressie van een Fantasia klasse schip. De schepen behorende tot deze klasse (MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina en de MSC Preziosa) kunnen onderling iets verschillen qua indeling of faciliteiten. 
Een ogenblik geduld aub…