Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

MSC Seashore


De MSC Seashore is het nieuwste schip van MSC Cruises en wordt in juni 2021 in de vaart genomen. Een evolutie van de MSC Seaside en MSC Seaview, beide behorend tot de Seaside klasse. Deze klasse kenmerkt zich door de glamoureuze ontwerpen, die gericht zijn op het buitenleven. De MSC Seashore tilt deze kenmerken naar een volledig nieuw niveau! Niet voor niets vertegenwoordigt de MSC Seashore een EVOlutie van de Seaside-klasse (Seaside EVO). 65% van de openbare ruimtes van de Seaside-klasse is herontworpen, wat voor een vernieuwende en verbeterde ervaring aan boord heeft gezorgd. Dankzij dit nieuwe ontwerp ontstond de mogelijkheid voor een gloednieuwe lounge aan de achterkant van het schip: Cabaret Rouge. Deze lounge spreidt zich uit over 2 dekken en biedt een panoramisch uitzicht op zee. Andere opvallende kenmerken van de MSC Seashore zijn de prachtige panoramische liften, glazen loopbruggen en de indrukwekkende Bridge of Sight, een brug met glazen vloer op dek 16, maar liefst 22 meter boven het infinity zwembad.

Dit schip is 16 meter langer dan haar zusterschepen en is ontworpen om te varen in warme gebieden. De royale buitenruimtes maken het mogelijk om optimaal te genieten van het buitenleven aan boord. Zo beschikt het schip over een uitgestrekte boulevard van 540 meter waar u heerlijk kunt wandelen, een drankje kunt nuttigen of aanschuift voor het diner. De MSC Seashore beschikt over verschillende buitenbar- en caféruimtes en steakhouse Butcher's Cut biedt u de mogelijkheid om te dineren in de buitenlucht. 

De MSC Seashore beschikt over 6 zwembaden. Nieuw aan boord is een iconische zwembad aan de achterzijde van het schip, herontworpen om ruimte te geven aan een nieuwe dubbeldekse show lounge onder het zwembad. Dit overloopzwembad strekt zich uit tot het einde van het achterdek en behoort hierdoor tot één van de grootste infinity zwembaden op zee! Het zwembad heeft verschillende dieptes en beschikt over ligbedden in het water. De glazen wand zorgt voor een ononderbroken uizicht op zee. De Jungle Pool beschikt over een extra terras boven en rondom de ruimte. De grotere magdrome kan worden afgesloten om een binnenzwembad te creëren, maar ook om de zon door te laten wanneer het dak uitgeschoven is. De buitenpromenade op dek 8 telt 2 nieuwe infinity bubbelbaden, voor ultieme ontspanning met een geweldig uitzicht! Families met kinderen kunnen terecht op dek 18: het grote zwembad is nu verbonden met het aquapark en op dit dek bevindt zich ook de kidsclub. Genieten voor het hele gezin! 

Laat u in de luxueuze Balinese spa, MSC Aurea Spa, verwennen met diverse ontspanningsbehandelingen en laat uw lichaam en geest te herstellen. Compleet met Thermal Area, schoonheidssalon en nagelverzorging zal de MSC Aurea Spa u verwend laten voelen van top tot teen.

Het schip beschikt over over de grootste en meest luxueuze MSC Yacht Club van de gehele vloot. De vernieuwe Yacht Club beslaat 4 dekken, beschikt over meer buitenruimtes en heeft nieuwe paleisachtige suites. MSC Seashore biedt alle soorten recreatiefaciliteiten aan die u maar kunt wensen, van een hightech theater, disco en casino tot de grote bowlingbanen, een interactief waterpark met meerdere verdiepingen en een avonturenparcours, en niet te vergeten de kleurrijke speelplaatsen voor kinderen in samenwerking met LEGO® en Chicco®.

De MSC Seashore is vooruitstrevend wat betreft de allernieuwste technologie: het is het eerste cruiseschip ter wereld dat beschikt over een nieuw luchtzuiveringssysteem. Dit systeem elimineert 99% van de virussen en bacteriën om een schone en veilige lucht te garanderen. Daarnaast is de MSC Seashore uitgerust met de nieuwste generatie milieutechnologie voor energie-efficiëntie.
Een ogenblik geduld aub…