Mijn reis

MSC Seaside


Laat je verwonderen door het unieke ontwerp van de MSC Seaside, met de indrukwekkende 360° glazen 'boulevard' met glazen balustrades rondom het hele schip. Vanaf deze promenade heb je toegang tot een breed scala aan restaurants, bars en winkels. De panoramische liften aan boord bieden tevens een adembenemend uitzicht op zee. 

De publieke ruimtes binnen en buiten sluiten nauw op elkaar aan en zijn fraai, stijlvol en met een hoog designgehalte ingericht, en heeft meerdere panoramische gebieden. En dat is nog niet alles... Met zijn veelzeggende waterpark biedt de MSC Seaside een van de grootste en meest interactieve waterattracties op zee. Met vijf verschillende glijbanen, waaronder twee super snelle glijbanen met een doorzichtige gedeeltes over de zijkant van het schip.

Maar ook aan de kinderen is gedacht, voor de allerkleinste van 1 t/m 3 jaar is er de Baby Club, voor de kinderen van 3 tot 11 jaar is er de Mini en de Juniors Clubs en er zijn 2 Teen Clubs voor de 12-14 jarigen en een voor 15-17 jarigen. 

Daarnaast is er natuurlijk ook 's avonds volop entertainment aan boord. Geniet in het Metropolitan Theater van verschillende programma's en spectaculaire theatershows in Broadway-stijl of breng een bezoek aan de live-comedy club. Maar ook het casino, diverse bars, lounges, Formule 1 simulator en bowlingbaan mogen natuurlijk niet ontbreken. 

Kies je voor een cruise met de MSC Seaside, dan kies je voor een geheel nieuwe cruise-ervaring, waarbij gedacht is aan de allernieuwste innovaties en technieken op cruisegebied! De MSC Seaside brengt de standaard voor een cruise naar een nóg hoger niveau!
Een ogenblik geduld aub…