Mijn reis

MSC Sinfonia


De MSC Sinfonia is een eerbetoon aan de symfonieën van Europa’s grootste componisten, van de klassieke klanken van Beethoven en Mozart tot aan het moderne Brahms en Tsjaikovski. Het zal u al gauw opvallen dat elk dek is vernoemd naar een muzikale grootheid. Het cruiseschip onderscheidt zich in comfort en design en met een service van wereldklasse. Verblijft u aan boord van de MSC Sinfonia, dan reist u voornamelijk terug in de tijd naar eeuwenoude bestemmingen aan de Middellandse Zee, zoals Venetië, Capri en Athene.

De MSC Sinfonia werd in 2005 aan de MSC vloot toegevoegd en biedt plek aan ruim 3.000 passagiers. Het is een zusterschip van de MSC Armonia en MSC Lirica en behoort tot de Lirica-klasse. Kiest u voor een cruise per MSC Sinfonia, dan zal uw cruisevakantie ongetwijfeld in harmonie verlopen.

U zult verrast zijn door het enorme aanbod faciliteiten en de eigentijdse setting van de MSC Sinfonia. Maak kennis met een de uitstekende keukens in onder meer de hoofdrestaurants Il Galeone en Il Covo. Heeft u tussen de maaltijden door trek? Dan biedt La Terrazza uitkomst. Verder treft u aan boord een fitnessruimte met uitzicht op zee, wervelende shows en sfeervolle bars en lounges. Waag daarnaast een dansje in de discotheek of beproef uw geluk in het casino. Breng ook zeker een bezoek aan het wellnessgedeelte, waar u optimaal kunt ontspannen en kunt genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling. De MSC Sinfonia is het enige schip in de MSC-vloot die over een virtuele golfsimulator beschikt, waarmee spelers al varend hun swing mee kunnen oefenen. Andere technische snufjes zijn te vinden in de gameruimte en de Teen Area.
Een ogenblik geduld aub…