Vanwege Sinterklaasavond is ons Contact Center op zaterdag 5 december bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Fijne pakjesavond!

Wij vragen je vriendelijk om onze berichtgeving veelgestelde vragen rondom het coronavirus in de gaten te houden. Zodra bekend is of een reis wel of niet doorgaat, ontvang je hierover bericht van ons. Meer informatie over het voorwaarden van je reisvoucher vind je hier. Lees hier welke maatregelen en richtlijnen er zijn op de luchthaven en tijdens de vlucht hanteren om je met een gerust gevoel op vakantie te laten gaan. Bekijk ook de maatregelen en richtlijnen op de bestemming die zijn opgesteld door de overheid van het betreffende land. Bedankt voor de medewerking!

Mijn reis

IJhorst


IJhorst

IJhorst is een dorp in de gemeente Staphorst in de provincie Overijssel. Het is gelegen in het Reestalgebied op de grens van Overijssel en Drenthe. Er zijn diverse hele mooie wandel- en fietsroutes. U kunt er genieten van bloemrijke hooilanden, de wuivende graanakkers en het kabbelende water van De Reest. Ook kunt u de bossen en moerassen van Nationaal Park Weerribben-Wieden verkennen. In de omgeving bevindt zich het historische Meppel, waterdorp Giethoorn en de hunebedden in de omgeving.
Een ogenblik geduld aub…