Mijn reis

Norwegian Encore


U verblijft tijdens uw cruise op de splinternieuwe Norwegian Encore, welke behoort tot de Breakaway Plus Class. De unieke activiteiten en faciliteiten waar dit 5-sterren cruiseschip over beschikt, zorgen voor een onvergetelijke cruise ervaring. De activiteiten aan boord zijn zo indrukwekkend dat één keer nooit genoeg is! Wat dacht u bijvoorbeeld van een race op de langste kartbaan op zee? Dat kan alleen op de Norwegian Encore.

Naast de kartbaan op het hoogste dek biedt het schip nog tal van mogelijkheden om uw cruise onvergetelijk te maken. Daag uw familie uit voor een lasergame battle, ervaar de wereld van virtual reality of stap in één van de waterglijbanen in het Aquapark. Niets is te gek op dit schip! Toe aan wat ontspanning? Geniet van het indrukwekkende uitzicht in de panorama lounge of kom volledig tot rust in het exclusieve Haven sundeck.

In het theater zijn meerdere spectaculaire Broadway shows te zien. U heeft keuze uit de 6 keer winnende Tony Award show "Kinky Boots" of de swingende musical "The Choir of Man". Voor de kinderen is er het speciale Kids' Aqua Park met glijbanen en water kanonnen. 

De Norwegian Encore zal in het najaar van 2019 opgeleverd worden en zal haar eerste seizoen varen op de Caribbean. Over dit nieuwe schip is nog niet alle informatie vrijgegeven wat betreft faciliteiten. Aangezien het een zusterschip van de Norwegian Bliss en de Norwegian Joy is, zullen vele faciliteiten waar deze twee schepen over beschikken terug te vinden zijn op het nieuwe schip. 
Een ogenblik geduld aub…