Mijn reis

Norwegian Epic


Aan boord van dit super-de-luxe cruiseschip van toprederij Norwegian Cruise Line beleeft u de ultieme cruise-ervaring. Het prachtige 4-sterren-plus Norwegian Epic is stijlvol ingericht en absoluut vernieuwend! Aan entertainment geen gebrek op de Norwegian Epic, dus verveling aan boord is uitgesloten!

Dagelijks worden diverse shows opgevoerd aan boord van dit cruiseschip. Geniet onder andere van prachtige stijldansmoves in 'Ballroom Blitz' of kijk vol verwondering naar de acrobaten van wereldklasse tijdens de 'Cirque Dreams & Dinner' show. Kortom, er is genoeg (live) entertainment aanwezig om u keer op keer te laten genieten van waanzinnige optredens!

Ook de vele bars en restaurants (wel 16 keuzes!) in verschillende stijlen nodigen uit tot gezellige avonden. Met het zogenaamde Freestyle Cruising concept kunt u bovendien genieten van uw maaltijden waar en wanneer u wilt. U bent namelijk niet gebonden aan een bepaald tijdstip of een tafel en hoeft van tevoren niet door te geven met welk gezelschap u komt. Daarnaast mag u casual gekleed aan het diner verschijnen. U kunt uw smoking of avondjurk dus thuis laten. Aan boord is een unieke ijsbar aanwezig, Skyy Vodka Ice Bar, waar werkelijk alles van ijs is gemaakt en u vanzelfsprekend kunt genieten van een ijskoud drankje.

Zowel jong als oud zullen zich vermaken in het Aqua Park met 3 waterglijbanen, 2 zwembaden, 5 hot tubs en een kinderbad. Maar u kunt ook heerlijk ontspannen in de 'Mandara Spa & Salon' of u juist uitleven in het fitness center en het over 2 dekken verdeelde sportcomplex met onder andere een basketbalveld en een klim/abseilmuur. Ook een gokje wagen in het casino behoort tot de mogelijkheden. Tevens is er een comedyclub, kidsclub, tienerclub, een 'Marketplace' met diverse winkeltjes en er zijn bowlingbanen. 
Een ogenblik geduld aub…