Mijn reis

Norwegian Pearl


Van alle gemakken voorzien, 4-sterren-plus kwaliteit en een ultiem vakantiegevoel ervaart u tijdens uw cruise aan boord van het Norwegian Pearl! Het Norwegian Pearl is in 2006 in vaart genomen en is één van de prachtige schepen van de welbekende toprederij Norwegian Cruise Line. U ontdekt gegarandeerd de wonderen van een cruise aan boord van dit veelzijdige cruiseschip!

Aan activiteiten en vermaak geen gebrek aan boord van het super-de-luxe 4-sterren-plus cruiseschip Norwegian Pearl! Beproef uw geluk in het casino, deel de prachtige vakantiefoto’s alvast met het thuisfront door gebruik te maken van het internetcafé of werk uzelf in het zweet in het fitness center en op de tennisbaan. Haal het kind in u naar boven en daag uw reisgenoten uit voor een wedstrijdje in de arcadehal of kiest u voor een heerlijk ontspannen middag in de rustige ‘Mandara Spa & Salon’? Daarnaast kunt u aan boord diverse artikelen in de winkeltjes kopen of komt u tot rust met een goed boek in de bibliotheek. Ook kinderen vermaken zich aan boord van het Norwegian Pearl op-en-top: de kleinste reizigers maken nieuwe vriendjes bij ‘Splash Academy’ terwijl u uw tieners waarschijnlijk treft in ‘Metro Centre’. U leest het al, aan boord van het Norwegian Pearl is de keuze voor jong en oud reuze!

Ook de 15 bars en 16 restaurants in verschillende stijlen nodigen uit tot gezellige avonden. Met het zogenaamde Free at Sea Cruising concept kunt u bovendien genieten van uw maaltijden waar en wanneer u wilt. U bent namelijk niet gebonden aan een bepaald tijdstip of een tafel en hoeft van tevoren niet door te geven met welk gezelschap u komt. Daarnaast mag u casual gekleed aan het diner verschijnen. U kunt uw smoking of avondjurk dus thuis laten. Een behouden vaart gewenst aan boord van één van de parels van Norwegian Cruise Line!
Een ogenblik geduld aub…