NEWSFLASH!.....MAAK KANS OP EEN FANTASTISCHE FORMULE 1-REIS VOOR TWEE PERSONEN NAAR DE GRAND PRIX VAN OOSTENRIJK 2020! 

Mijn reis

Pullmantur Cruises


Meer dan 40 jaar ervaring

Deze rederij heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de reisbranche, wat terug te zien is in de persoonlijke service van de award winnende crew aan boord. Pullmantur richt zich voornamelijk op de Spaanse markt, maar ook buiten Spanje mag de rederij steeds meer gasten verwelkomen. Geniet tijdens uw cruise van een verblijf op basis van All Inclusive, wat betekent dat niet alleen alle maaltijden, maar ook drankjes en fooien bij uw cruise zijn inbegrepen! De informele ambiance in combinatie met de compleetheid aan faciliteiten maken uw cruise een onvergetelijke ervaring. 

Spaans georiënteerd, casual en compleet

Aan boord van de Pullmantur cruiseschepen heerst een gemoedelijke Spaanse sferen duidelijk merkbaar. Zo worden er mediterrane tijden gehanteerd bij de dinerzittingen en kunt u genieten van culinaire maaltijden, ook afkomstig uit de Zuid-Europese regio. Daarbioj zijn alle activiteiten Spaans georiënteerd. Geniet van heerlijke tapas hapjes in het restaurant, terwijl u uitkijkt over de oceaan of woon de spectaculaire Spaanse showavonden bij. Spaans is de voertaal aan boord, maar de crew spreekt veelal ook Engels. 

Ontspanning, plezier en entertainment

Zowel overdag als ’s avonds is er volop vertier. Geniet bijvoorbeeld van een show in het theater of beproef uw geluk in het casino. Op de bestemmingen worden diverse excursies aangeboden, waarna u kunt ontspannen in de Spa. Ook de kinderen zullen zich niet vervelen tijdens de cruise. De zwembaden, het animatieteam en de verschillende activiteiten aan boord zorgen ervoor dat ook de jongste passagiers een onvergetelijke cruise beleven! 
Een ogenblik geduld aub…