Mijn reis

Pullmantur Cruises


Meer dan 40 jaar ervaring

40 jaar geleden startte Pullmantur met reisactiviteiten in Madrid. Na groot succes werd in 1990 Pullmantur Cruises opgericht. Deze rederij is voornamelijk Spaans georiënteerd, maar ook buiten Spanje mag Pullmantur steeds meer gasten verwelkomen.

Spaans georiënteerd, casual en compleet

Aan boord van de Pullmantur cruiseschepen heerst een gemoedelijke, Zuid-Europese sfeer die in alle activiteiten wordt doorgevoerd. De goedlachse bemanning doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De informele ambiance in combinatie met de compleetheid aan faciliteiten maken uw cruise een onvergetelijke ervaring.

Ontspanning, plezier en entertainment

Zowel overdag als ’s avonds is er volop vertier. Alle activiteiten zijn Spaans georiënteerd. Geniet van heerlijke tapas hapjes in het restaurant, terwijl u uitkijkt over de oceaan of woon de spectaculaire Spaanse showavonden bij. Anders dan bij de meeste andere rederijen verblijft u bij Pullmantur op basis van All Inclusive, wat betekent dat niet alleen alle maaltijden, maar ook drankjes bij uw cruise zijn inbegrepen! En dit alles tegen een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding!
Een ogenblik geduld aub…