Mijn reis

MS Horizon


Tijdens deze reis vaart u met het 3-sterren-plus cruiseschip MS Horizon. Het gerenoveerde schip van rederij Pullmantur biedt vele faciliteiten aan haar passagiers.

Aan boord hoeft u zich dus geen moment te vervelen. Zo beschikt het comfortabele schip over drie restaurants waar u heerlijke maaltijden kunt nuttigen. Kiest u voor het a la carte restaurant Le Splendide, het buffet restaurant Le Marché Gourmand of neemt u liever plaats aan het Terrace and Grill restaurant, met een buitenterras, nabij het zwembad? Uw verblijf is op basis van All Inclusive dus al uw maaltijden en vele dranken aan boord zijn inbegrepen!

Nadat u heeft genoten van het eten, kunt u kiezen voor een avond entertainment in het theater, een van de lounges, de speelhal of het casino. Meer toe aan wat rust? Bezoek dan de bibliotheek of ontspan in de Spa! Heeft u nog wat tijd over? Neem dan ook eens een kijkje in een van de winkels die zich op het schip bevinden!

Een cruise met Pullmantur is een Spaanse beleving, alles draait alles om Spaanse gezelligheid! De schepen zijn intiem en kleinschalig, de sfeer aan boord is informeel en kenmerkend voor deze rederij is de persoonlijke benadering van de bemanningsleden aan boord. Het personeel aan boord zal er voor zorgen dat u niets tekort komt en u zich onbezorgd kunt vermaken.
Een ogenblik geduld aub…