BEZOEK ONS OP HET CRUISE EVENT IN DE FOKKER TERMINAL IN DEN HAAG OP 19 EN 20 OKTOBER.

 

Mijn reis

MS Sovereign


U vaart met het comfortabele cruiseschip MS Sovereign. Dit elegante 4-sterren cruiseschip behoort tot de vloot van de gerenommeerde Spaanse rederij Pullmantur en is in 2017 geheel gerenoveerd.

Het cruiseschip onderscheidt zich door de gemoedelijke sfeer aan boord en de vele faciliteiten. Zo zijn er diverse restaurants waar u heerlijk kunt dineren. Geniet verder in één van de bars of lounges van een drankje, beproef uw geluk in het casino, bezoek een spetterende show in het theater of waag bijvoorbeeld een dansje in de discotheek. Tevens kunt u zich vermaken in de gameroom, een boek lezen in de bibliotheek of inkopen doen in één van de winkeltjes. Voor een verfrissende duik bent u in één van de twee zwembaden op de juiste plaats, ontspannen kan in de jacuzzi's en compleet relaxen kunt u in het spa- en beautycentrum, waar u uit diverse behandelingen kunt kiezen (tegen betaling). Voor sportieve gasten is er een fitnessruimte en een klimwand aan boord.

Aan boord van het cruiseschip geniet u van een uitstekende service. Naast uw verblijf o.b.v. All Inclusive waarbij alle maaltijden en diverse dranken zijn inbegrepen, zorgt het vriendelijke personeel ervoor dat het u tijdens de cruise aan niets zal ontbreken! Een cruise met Pullmantur is een Spaanse beleving, alles draait alles om Spaanse gezelligheid! De schepen zijn intiem en kleinschalig, de sfeer aan boord is informeel en kenmerkend voor deze rederij is de persoonlijke benadering van de bemanningsleden aan boord.
Een ogenblik geduld aub…