NEWSFLASH!.....MAAK KANS OP EEN FANTASTISCHE FORMULE 1-REIS VOOR TWEE PERSONEN NAAR DE GRAND PRIX VAN OOSTENRIJK 2020! 

Mijn reis

MS Zenith


Het 3-sterren-plus cruiseschip MS Zenith behoort sinds 2007 tot de Spaanse rederij Pullmantur. Het cruiseschip is stijlvol en comfortabel ingericht zodat u kunt genieten van een ontspannen cruise. Met 10 passagiersdekken voorzien van alle faciliteiten en ruim 600 bemanningsleden zal het u aan boord van het MS Zenith aan niets ontbreken!

Laat u verwennen in het Le Flamboyant restaurant of het buffetrestaurant met heerlijke maaltijden. Voor een drankje kunt u terecht in de Rendez Vous Lounge, The Waves of één van de andere bars. Totale ontspanning vindt u in het Spa & Beauty center, maar ook in de sauna is het heerlijk vertoeven. De gym/fitness nodigt u uit tot sportieve activiteiten. En voor de nodige waterpret bevinden zich aan boord 2 buitenzwembaden en 3 jacuzzi's.

U kunt zich verder uitstekend vermaken in het casino, de bibliotheek, het internet center, de tax-free winkeltjes en de gameroom. Vergeet ook niet één van de shows bij te wonen in het theater en een dansje te wagen in de disco.

Een cruise met Pullmantur betekent dat niet alleen alle maaltijden, maar ook alle drankjes inbegrepen zijn (m.u.v. Premium Brands/ A-merken, blikjes frisdrank en flessen water). Dat is wel zo gemakkelijk en bovenal voordelig voor uw portemonnee! Aan boord van het MS Zenith is de voertaal Spaans, maar er is tevens Engelssprekend personeel aanwezig. Overal aan boord proeft u een informele en gemoedelijke sfeer en zorgt het vriendelijke personeel ervoor dat het u tijdens de cruise aan niets zal ontbreken!.
Een ogenblik geduld aub…