PRINSJESWEEK! 7 DAGEN LANG STIPPENKORTING!
BOEK NU MET KORTINGEN OPLOPEND TOT WEL 600 EURO. BOEK VOOR MAANDAG 23 SEPTEMBER 23.59 UUR.

Mijn reis

Riviercruises

Een prachtige riviercruise van Stip Reizen

Heeft u altijd al een mooie riviercruise willen maken? Grijp dan nu uw kans! Want bij Stip Reizen kunt u kiezen uit verschillende riviercruises. Zo kunt u een Rijncruise boeken. Deze brengt u bij de mooiste plekjes van Duitsland. Uiteraard zijn er nog diverse andere riviercruises die u kunt kiezen. Bijvoorbeeld door eigen land. Een riviercruise zorgt voor een onvergetelijke ervaring en laat u volop genieten voor een scherpe prijs. Een Rijncruise en de andere cruises boekt u gemakkelijk en snel online.


Riviercruises

Het maken van een riviercruise is een ideale manier om nader kennis te maken met de mooiste gebieden in Nederland, België en Duitsland. Welke rivier cruise u ook kiest, bij Stip Reizen hebben we altijd een passend aanbod. Zo bieden we in november en december riviercruises aan naar de kerstmarkten in o.a. Düsseldorf en Antwerpen, maar ook de Kerst- en Nieuwjaarscruises mogen natuurlijk niet ontbreken. Zo kunt u in het voorjaar en in de zomermaanden op het bovendek heerlijk genieten van prachtige uitzichten over o.a. het IJsselmeer, de Rijn en de Moezel. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat riviercruises de laatste tijd aan populariteit aan het winnen is.

Bij Stip Reizen hebben wij het gehele jaar de beschikking over het riviercruiseschip het MS Allegro. Dit 3-sterren-plus cruiseschip brengt u naar de mooiste plaatsen in diverse mooie gebieden. Maak bijvoorbeeld een rivier cruise naar Volendam en Enkhuizen, breng een bezoek aan het Waddeneiland Texel, het Friese Sneek of bezichtig Trier en Koblenz in Duitsland. Wanneer u bij Stip Reizen uw riviercruise boekt, dan bent u verzekerd van de beste prijs.

Gedurende uw riviercruise verblijft in een comfortabele hut op het beneden- of bovendek. De rederij bepaalt de ligging van uw beneden- of bovendekhut. Deze hutten zijn van alle gemakken voorzien, welke u op het cruiseschip tabblad van uw rivier cruise naar keuze kunt vinden.

 

 
Een ogenblik geduld aub…