Mijn reis

Rondreizen


Rondreizen

Wilt u geen hoogtepunt missen, in de geschiedenis duiken en een land echt beleven? Dan is een rondreis van Stip Reizen echt iets voor u! Rondreizen zijn de ideale manier om in een korte tijd veel van een land of streek te zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van Italië, Spanje of Roemenië? Bij Stip Reizen heeft u de keuze uit een gevarieerd en verrassend aanbod van prachtige rondreizen. Maak kennis met het prachtige Roemenië of beleef het sprookje van duizend-en-één-nacht tijdens uw bezoek aan Marokko. Ook onze verre reizen staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Bezoek het prachtige Sri Lanka of vaar door de schilderachtige Halong Bay in Vietnam. U zult versteld staan van de bijzondere plekken die we aandoen.

Bij Stip Reizen zijn de rondreizen in de meeste gevallen als groepsreis opgezet, waarbij u vaak vooraf en/of ter plaatse een excursiepakket of losse excursies kan bijboeken. Daarnaast verschilt het per reis of uw overnachtingslocatie wisselt of dat u vanuit een vaste locatie dagtochten maakt, de zogenaamde excursiereizen.
 

Populaire rondreis bestemmingen

Onder de verre bestemmingen is een rondreis Sri Lanka het meest favoriet bij de Nederlandse reizigers. Een rondreis is ook de beste manier om Sri lanka te verkennen. Ervaar dit eiland en geniet van de prachtige cultuur en natuur en de prachtige stranden, uitgestrekte theeplantages en eeuwenoude tempelcomplexen.

Een rondreis Italië is proeven van het goede leven. Kijk uw ogen uit in de eeuwige stad Rome en verken de schoonheid van Toscane, dat door vele wordt gezien als één van de mooiste regio’s van Europa. Onze rondreizen naar Italië laten u kennis maken met Vaticaanstad en geliefde steden als Florence en Siena.

Ook een populaire bestemming is het minder bekende Roemenië, dat behoort tot een van de mooiste landen in Oost-Europa. Ervaar de gastvrijheid en sta versteld van de dorpjes en steden waar de tijd soms stil lijkt te staan. Wacht niet langer en boek een rondreis Roemenië.
Een ogenblik geduld aub…