Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Rondreizen


Rondreizen

Wilt u geen hoogtepunt missen, in de geschiedenis duiken en een land echt beleven? Dan is een rondreis van Stip Reizen echt iets voor u! Rondreizen zijn de ideale manier om in een korte tijd veel van een land of streek te zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van Italië, Bulgarije of Roemenië? Bij Stip Reizen heeft u de keuze uit een gevarieerd en verrassend aanbod van prachtige rondreizen. Maak kennis met het prachtige Roemenië of beleef het sprookje van duizend-en-één-nacht tijdens uw bezoek aan Marokko. Ook onze verre reizen staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Bezoek het prachtige Brazilië of vaar door de schilderachtige Halong Bay in Vietnam. U zal versteld staan van de bijzondere plekken die we aandoen.


Bij Stip Reizen zijn de rondreizen in de meeste gevallen als groepsreis opgezet, waarbij u vaak vooraf en/of ter plaatse een excursiepakket of losse excursies kan bijboeken. Daarnaast verschilt het per reis of uw overnachtingslocatie wisselt of dat u vanuit een vaste locatie dagtochten maakt, de zogenaamde excursiereizen.
Een ogenblik geduld aub…