NEWSFLASH!.....MAAK KANS OP EEN FANTASTISCHE FORMULE 1-REIS VOOR TWEE PERSONEN NAAR DE GRAND PRIX VAN OOSTENRIJK 2020! 

Mijn reis

Allure of the Seas


Het cruiseschip Allure of the Seas doet zijn naam al eer aan. Dit overweldigende schip is al meerdere keren in de prijzen gevallen. Dit 4-sterren cruiseschip van rederij Royal Caribbean International heeft een lengte van 362 meter en is zo één van de grootste schepen ooit.

De Allure of the Seas beschikt over o.a. 25 dineer mogelijkheden, waarvan 3 hoofdrestaurants. Van een grillrestaurant tot Italiaans specialiteitenrestaurant dat is geïnspireerd door Jamie Oliver. U kunt het zo gek niet bedenken! Voor een goed glas wijn kunt u terecht in de wijnbar. Of waagt u een cocktail in de Rising Tide waar u een uitzicht heeft over 3 dekken!

Door een kijkje te nemen in het Central Park, waant u zich in magisch New York terwijl u zich op een cruiseschip bevind. Niet te ontbreken is de Boardwalk, een prachtige wandelboulevard met carrousel, eettentjes en vele winkels. Om dit fenomeen hoger op te zoeken, heeft u de mogelijkheid om via een 25 meter lange kabelbaan te glijden langs dit indrukwekkende wandelboulevard.

Wat u absoluut niet mag missen, is het indrukwekkende Aquatheater. Dit is het grootste en diepste zwembad op zee. U kunt hier genieten van de vele shows, met fonteinen tot wel 20 meter hoogte!

Verder is er een super leuke Kidsclub voor kinderen waar ze zich kunnen vermaken, of nemen ze een plons in het water speelparadijs.

Ontspannen doet u in een van de vele vitality spa’s waar u een ruime keuze heeft aan behandelingen. Toch liever wat actiever? Dan biedt de sportzone u vele mogelijkheden. Waar onder andere het klauteren op de klimmuur of surfen op één van de surfsimulators. Tevens kunt u dansen in de discotheek, een gokje wagen in het casino en uw favoriete boek lezen in de bibliotheek. U sluit de dagen af met een van de vele schaats-, toneel- of dansshows in de diverse theaters.

Voor de echte koffieliefhebbers, is de Allure of the Seas, het allereerste cruiseschip wat over de Starbucks beschikt! Een heerlijke Frappuccino of Iced Caramel Macchiato, u roept maar.

Uw cruisevakantie aan boord van het 4-sterren Allure of the Seas zult u niet snel meer vergeten!   
Een ogenblik geduld aub…