Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Playa de la Arena


Gemoedelijke badplaats: vakantie Playa de la Arena

Bent u op zoek naar een kleine, gezellige badplaats om te verblijven, dan is het plaatsje Playa de la Arena echt iets voor u. Het ligt aan een klein strand dat uit zand en kiezels bestaat. De boulevard is bij uitstek de plek om ’s avonds te genieten van een drankje in één van de gezellige bars. Playa de la Arena ligt op ongeveer een klein uurtje rijden van de populaire badplaats Playa de las Americas. Wilt u een bezoek brengen aan deze gemoedelijke vakantieplaats? Boek dan een vakantie naar Playa de la Arena via Stip Reizen.

Vanuit Playa de la Arena kunt u mooie wandelingen maken in de directe omgeving. Op het zwarte lavastrand is het heerlijk relaxen onder de Spaanse zon. Verder zijn er verschillende bijzondere natuurexcursies te maken, zoals een boottocht. Een bezoek aan de hoofdstad Santa Cruz, en het Teide National Park behoren ook tot de mogelijkheden. U zult zich zeker niet vervelen tijdens uw vakantie in Playa de la Arena.

 
Een ogenblik geduld aub…