Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Star Clipper


De gracieuze 4-sterren Star Clipper is met haar 16 zeilen een echte eyecather, die soepel en stijlvol door water glijdt als een zwaan. Het karakteristieke met mahonie- en teakhouten details verrijkte zeilschip biedt, in tegenstelling tot de grote cruiseschepen waar zo’n 1000 of 2000 passagiers meereizen, slechts plaats aan hooguit 170 medepassagiers en ca. 70 bemanningsleden. De intieme sfeer die hierdoor ontstaat, is een van de belangrijkste reden om te kiezen voor een reis met deze viermaster. Door de grote van het schip is het daarnaast vaak mogelijk om dichter langs de kust te varen dan grote cruiseschepen waardoor u geniet van nog mooiere uitzichten én veelal kunnen kleinere en uniekere bestemmingen worden aangedaan, waar u soms als een van de weinige toeristen aan wal gaat.

Éénmaal aan boord zult u ervaren hoe bijzonder een cruise per Star Clipper is. De intieme sfeer, de uiterst vriendelijke bemanning en met name de indrukwekkende zeilen maken een cruise per Star Clipper een unicum. Net als een regulier cruiseschip, beschikt de Star Clipper over vele faciliteiten om uw verblijf aan boord zo aangenaam te maken en kunt u heerlijk uw eigen gang gaan. Zo kunt u verkoeling zoeken in een van de twee kleine zwembaden, relaxen in de lounge met een goed boek uit de bibliotheek of nippend van een drankje in de (overdekte) bar nagenieten van een enerverende dag. In het sfeervolle restaurant kunt u terecht voor heerlijk diner maar op sommige bestemmingen wordt ook wel een lunch op het dek of bijvoorbeeld een BBQ aan wal georganiseerd. Ook kunnen lokale artiesten worden uitgenodigd om u en uw medepassagiers te entertainen. Kortom, u hoeft zich geen moment te vervelen. En voor welke bijzondere vaarroute per Star Clipper u ook kiest, het zal unieke en onvergetelijke ervaring worden!
 
Een ogenblik geduld aub…