**LAATSTE DAG ACTIE!**
DE STIPKORTINGSDAGEN ZIJN WEER BEGONNEN!
T/M MAANDAG 18 NOVEMBER TOT WEL €333.- KORTING P.P. 

Mijn reis

Cha Am


Cha Am

Een vakantie in Thailand betekent mystieke tempels, culturele schatten en tropische stranden! Dit magische land in het zuidoosten van Azië is een veelzijdige bestemming waar naast een relaxte strandvakantie heel veel valt te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan al die schitterende tempelcomplexen en mooi versierde paleizen, de vele kleurrijke (drijvende) markten en de verbluffend mooie en diverse natuur: van paradijselijke stranden en uitgestrekte regenwouden tot indrukwekkende grotten en prachtige watervallen.

De typisch Thaise badplaats Cha Am is een vissersdorpje waar de Thai zelf ook graag komen. In de jaren ’80 veranderde het rustige dorpje in een badplaats met verschillende resorts aan het prachtige zandstrand. Langs het ca. 5 km lange strand vindt u vele goede restaurantjes. Onder een parasol kunt u genieten van gegrilde vis, inktvis, garnalen en mosselen. Omdat Cha Am relatief snel en goed bereikbaar is vanuit Bangkok heeft de badplaats nog altijd een grote aantrekkingskracht op de lokale bevolking.

In de omgeving zijn een aantal natuurparken. Het grootste nationale park van Thailand is Kaeng Krachan en vindt u in de buurt van Cha Am. Deze locatie is zeer in trek bij de koninklijke familie waardoor u in deze regio ook diverse paleizen en tempels kunt vinden.

Geniet van een heerlijke vakantie in ‘het land van de glimlach’ waar gastvrijheid bij de buitengewoon vriendelijke bevolking altijd voorop staat!
Een ogenblik geduld aub…