Mijn reis
 • Ratio

Rondreis Glimlach van Thailand

 • Thailand / Bangkok / Bangkok
 • 14- of 16-daagse groepsrondreis
 • O.a. Bangkok, Drijvende markt, Mae Klong & River Kwai
 • 7 nachten in het 3-sterren-plus Cha-Am Methavalai Hotel
 • Rechtstreekse vliegreis per KLM
 • Last minute vertrek
 • Optioneel: voordelig excursiepakket

Data & Prijzen

LET OP:de hieronder getoonde data en prijzen horen bij het kamertype dat u bij stap 3 heeft geselecteerd. Wanneer u het kamertype verandert, kunnen beschikbare vertrekdata en bijbehorende prijzen wijzigen.

De korting wordt berekend nadat u een prijs geselecteerd heeft.
wo 10 Okt
14 dagen888
16 dagen989

Gegarandeerd vertrek

Prijzen per persoon. Eventuele kortingen/ toeslagen worden automatisch in de prijsberekening verrekend. Let op: prijzen kunnen door updates afwijken van de totaalprijs in het totale prijsoverzicht rechts in het scherm. De prijs in het prijsoverzicht rechts in het scherm is de definitieve prijs.

close

Inclusief:

 • Vliegreis Amsterdam - Bangkok (rechtstreeks) per KLM
 • 1 stuk ruimbagage van max. 23 kg
 • Transfers
 • Rondreis per comfortabele touringcar / minivan en lokaal vervoer
 • 12 of 14 overnachtingen in goede middenklasse hotels in een kamertype zoals beschreven
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • Omschreven excursieprogramma (excl. entreegelden)
 • Lokale Nederlandssprekende reisleiding ter plaatse*
 • Luchthavenbelastingen

Exclusief:

 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Entreegelden en lokale gidsen (ca. THB 600 / ca. €16 per persoon, ter plaatse te betalen)
 • Optioneel excursiepakket (€89,- per persoon)
 • Fooien (ca. € 17 p.p., voor de gehele reis)
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking (max. 9 pers.)
 • Administratiekosten à € 35 per boeking

Optioneel bij te boeken: 

 • Zéér voordelig excursiepakket à €89,- (3 excursies, inclusief 2 lunches en een diner - optioneel vooraf bij te boeken). Meer informatie zie tabblad 'Dagprogramma'. Minimaal 4 personen.

Extra informatie:

 • Vluchtdetails (te allen tijde onder voorbehoud): zie hiervoor het overzicht rechts op de pagina nadat u de datum heeft geselecteerd. Het kan zijn dat de vluchttijden nog niet bekend zijn.
 • *Minimum deelname: 10 deelnemers. Uiterste termijn van annulering bij onvoldoende deelname 15 dagen voor vertrek. De lokale agent kan besluiten de reis met minder deelnemers door te laten gaan. Bij minder dan 15 deelnemers behouden we ons het recht voor de reis uit te voeren met een lokale Engelssprekende reisleiding.
 • Programma: wij behouden ons het recht voor om de reis in een andere volgorde uit te voeren en (in incidentele gevallen) gebruik te maken van andere, minimaal gelijkwaardige accommodaties en/of vervoersmiddelen.
 • U kunt de entreegelden, optionele excursies, lokale gidsen, tol, toeristenbelasting en fooien betalen in euro's of Thaise Baht. Wel zo handig! Bij sommige monumenten moet u extra betalen voor het gebruik van een foto- en/of videocamera.
 • Grensdocumenten: Voor deze reis dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat bij terugkomst uit Thailand nog minimaal 6 maanden geldig is, voorzien van een lege visumpagina. Personen met de Nederlandse nationaliteit hebben geen visum nodig voor Thailand bij een verblijf van maximaal 30 dagen. Indien u niet over de Nederlandse nationaliteit beschikbaar, dient u zelf informatie in te winnen over benodigde visa.
 • Reispapieren: ca. 15 dagen voor vertrek via e-mail.

Op al onze reizen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 • ANVR Reisvoorwaarden
 • Stichting Garantiefonds Reisgelden
 • Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
 • Algemene reisvoorwaarden Stip Reizen

Rondreis Glimlach van Thailand 

PROFITEER NU! Extra ingekocht en tegen zéér voordelige prijzen kunt u deze schitterende 14- of 16-daagse groepsrondreis boeken, en brengt u langs diverse hoogtepunten van Thailand. Ontdek de eerste week de metropool Bangkok, de exotisch drijvende markt, het fotogenieke schouwspel bij de Mae Klong Markt en de River Kwai! Om al deze indrukken rustig op u te laten inwerken verblijft u de laatste 7 of 9 nachten van een heerlijke strandvakantie in Cha-Am in het 3-sterren-plus Methavalai Hotel wat direct aan het 5 km lange zandstrand gelegen is! Vanaf slechts €799,- boekt u deze heerlijke rondreis + week strandvakantie inclusief rechtstreekse vliegreis per KLM, 23 kg bagage, vervoer per airconditioned minivan/touringcar en lokaal vervoer, verblijf in goede middenklasse hotels inclusief ontbijt en Nederlandssprekende reisleiding. Boek snel want vol=vol! 

Hotels

U verblijft tijdens deze rondreis in goede middenklasse hotels voorzien van minimaal een badkamer met bad/douche en toilet, tv, telefoon, koelkastje en airco. Ter afsluiting van de rondreis geniet u in het heerlijke 3-sterren-plus Cha-Am Methavalai Hotel. 

Verzorging

U verblijft tijdens deze reis op basis van logies en ontbijt.
Indien u het optionele excursiepakket bijboekt, zijn tevens 2 lunches en 1 diner inbegrepen. 

 

Uw Reisprogramma

Dag 1: Amsterdam - Bangkok
Dag 2: Bangkok
Dag 3: Bangkok
Dag 4: Bangkok
Dag 5: Bangkok
Dag 6: Bangkok - River Kwai
Dag 7: River Kwai - Cha-Am
Dag 8 t/m 13: Cha-Am
Dag 14: Cha-Am - Bangkok - Amsterdam


1e dag, Amsterdam - Bangkok
Vanaf de luchthaven van Amsterdam vliegt u rechtstreeks comfortabel per KLM naar Bangkok.

2e dag, Bangkok
U arriveert op de luchthaven van Bangkok waarna de transfer volgt naar uw hotel in Bangkok. De rest van de dag is ter vrije besteding. Indien u het optionele excursiepakket heeft bijgeboekt geniet u van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant waarna we aan boord stappen van een zogenaamde longtailboot om een vaartocht te maken over de brede Chao Phraya River. U ziet hier o.a. het contrast tussen de oude houten woningen en de enorm hoge en moderne wolkenkrabbers wat een indrukwekkend gezicht oplevert! Vervolgens varen we door de smalle kanalen en maakt u kennis met het dagelijkse leven langs de zogenaamde ‘klongs’. U ziet hier verborgen tempeltjes en traditionele huizen. Ook inbegrepen in het optionele excursiepakket is een diner in de hoogste gebouw van Bangkok! Met het openbaar vervoer reist u naar de Baiyoke Sky Tower. Per superspeedlift gaat u naar het ‘Observation Deck’. Dit deck draait rondjes om het gebouw heen en geniet u op een afstand van 83 meter hoog van een prachtig uitzicht over de stad! Vervolgens schuift u aan voor een heerlijk diner en kunt u genieten van een internationaal buffet (exclusief drankjes). Na het diner reist u per openbaar vervoer terug naar uw hotel.

3e dag, Bangkok
Na het ontbijt reizen we per openbaar vervoer naar de River City Pier waar u kennis kunt maken met de plaatselijke bevolking. Hier nemen we taxiboot en brengen een bezoek aan de bloemenmarkt, de grootste van Thailand! Deze markt sluit nooit, is 24 uur per dag geopend en staat bekend om zijn heerlijke geuren en opvallende kleuren. Aansluitend brengen we een bezoek aan de naast gelegen en tevens grootste tempelcomplex van Bangkok; Wat Pho! Hier vindt u o.a. een reusachtige Boeddha van maar liefst 46 meter lengte en 15 meter hoogte. Vervolgens bezoeken we China Town, waar we langs vele unieke oude gebouwen en een doolhof aan smalle steegjes vol marktkramen wandelen en bezoeken we de befaamde foodmarket. Hier ziet u honderden soorten kruiden en typisch Chinese etenswaren. In de loop van de middag bent u weer terug bij uw hotel en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

4e dag, Bangkok
Dag ter vrije besteding. Indien u het optionele excursiepakket heeft bijgeboekt geniet u van een heerlijke dag in Bangkok, exclusief voor Stip Reizen! We maken eerst een fietstocht door een gebied waar u maar nauwelijks auto's tegenkomt. Een geweldige tocht! We maken een stop bij een lokale 'klong markt'. Dit is een markt waar nauwelijks toeristen komen en waar u o.a. etenswaar, kruiden, gevlochten hoeden van natuurlijke materialen ziet. Vervolgens gaan we rustig kajakken door de smalle kanaaltjes van de stad, een zéér bijzondere ervaring! Zo varen we langs de mangroven, torenhoge palmen, en velen tradionele huisjes langs de waterkant. Na deze bijzondere ervaring stappen we weer op de fiets en schuiven we aan voor een eenvoudige lunch. Na de lunch vervolgen we onze fietstocht richting het pontje en per openbaar verveor teug naar uw hotel. Om ca. 14.30 uur eindigt deze excursie en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

5e dag, Bangkok
Dag ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid de stad verkennen of boek bij de reisleiding een excursie naar bijvoorbeeld Ayutthaya.

6e dag, Bangkok - River Kwai (ca. 220 km)
Vandaag een indrukwekkende dag! Na een vroeg ontbijt rijden we naar Damnoen Saduak voor een bezoek aan de nog grootst zijnde drijvende markt in Thailand. U gaat aan boord van een longtailboot en vaart richting drijvende markt. Geweldig om te zien hoe men hier al varend zijn koopwaar weet aan te bieden! Vervolgens rijden we door naar de Mae Klong Market, in Thailand ook wel Talad Rotfai genoemd. Deze markt is bijzonder doordat de spoorlijn dwars door de markt heen loopt. De spoorweg is helemaal dicht gebouwd met parasols, manden en kisten en zodra de trein arriveren gaat worden alle parasols snel ingeklapt, manden en kisten aan de kant geschoven zodat de trein zijn doorgang kan vinden. Dit bijzondere schouwspel zal u zeker niet snel vergeten! Ook maken we een ritje in deze lokale trein en reizen we af naar het kleine station van Baan Laem waar we om ca. 12.30 uur zullen arriveren. Vervolgens maken we een ritje per fietstaxi (samlor). Vervolgens rijden we verder richting ons resort en maken we nog een stop in Kanchanaburi bij de erebegraafplaats en de Bridge on the River Kwai. Overnachting in het Pung Waan Yai Resort **** (of gelijkwaardig).

7e dag, River Kwai - Cha-Am
Vandaag is onze rondreis alweer ten einde gekomen en reizen we naar Cha-Am waar u heerlijk kunt gaan genieten in uw resort aan het strand van Cha-Am. U verblijft in het heerlijke 3-sterren-plus Methavalai Hotel.

8e t/m 13e dag, Cha-Am
Dagen ter vrije besteding. Ter plaatse kunt u diverse excursies boeken zoals bijvoorbeeld een boottocht of fietsexcursie.

14e dag, Cha-Am - Bangkok - Amsterdam
Helaas komt er vandaag alweer een einde aan uw prachtige reis. Vroeg in de ochtend volgt de transfer naar de luchthaven van Bangkok. Vol nieuwe indrukken vliegt u terug richting Nederland, waar u dezelfde dag arriveert op Schiphol.


16-daagse reis

Indien u de 16-daagse heeft geboekt verblijft u 2 nachten extra in The Cha-Am Methavalai Hotel.
Dag 1 t/m 13: Conform de 14-daagse reis

Dag 14 en 15: Cha-Am
Dagen ter vrije besteding.

Dag 16: Cha-Am - Bangkok - Amsterdam
Vroeg in de ochtend volgt uw transfer naar de luchthaven van Bangkok. U vliegt comfortabel per KLM rechtstreeks naar Schiphol waar de reis eindigt.


Excursiepakket: 

Boek voordelig een top excursiepakket bij, inclusief 2 lunches en 1 diner! Het leukste excursiepakket in Bangkok.... voor slechts 89 euro per persoon.

 • Lunch en vaartocht door de klongs (ca. 13.00 - 16.30 uur)
 • Diner in de hoogte toren van Bangkok (ca. 18.00 - 21. 30 uur)
 • Fietsen, kajakken en bijzondere markt, exclusief voor Stip Reizen (ca. 08.00 - 14.30 uur)

Minimum deelname per groep: 4 personen.

Bangkok

Bangkok: een fascinerende en hectische metropool in het zuidoosten van Azië. De hoofdstad van Thailand, ook wel liefkozend de 'Stad der Engelen' genoemd, is een bestemming van uitersten. Zo staat het jachtige leven en superdrukke verkeer in scherp contrast met de rust die uitgaat van de serene tempels en de overal in het straatbeeld aanwezige monniken. 

De stad kunt u op verschillende manieren ontdekken. Duik in een tuk tuk, de vrolijk gekleurde Thaise taxi op drie wielen of stap op de fiets en rijdt onder begeleiding van een gids langs de minder bekende plekjes van Bangkok. Ook leuk: met een watertaxi kun je tegen een klein bedrag via allerlei op- en uitstapplaatsen vele trekpleisters bezoeken. Wist u trouwens dat een belangrijk deel van het dagelijks leven zich afspeelt langs de klongs (kanalen) die Bangkok doorkruisen? Tijdens een boottocht op een van deze klongs maakt u van heel dichtbij het Thaise leven mee.

Laat de drukke metropool achter u voor de rust van het platteland en bezoek de kleurrijke drijvende markt in Damnoen Saduak. Bekijk vanaf een van de bruggen de Thaise boeren die hier dagelijks vanuit hun bootjes fruit, groente en vis verkopen.

Nog zo’n top bezienswaardigheid waar u uw ogen uitkijkt: de voormalige koningsstad van Thailand, Ayutthaya. Deze in 1991 door UNESCO tot werelderfgoed verklaarde stad, staat vol met historische tempels. Dwaal onder andere door het tempelcomplex Wat Yai Chai Mongkhon met in geel gehulde boeddha’s. 

Beleef de Thaise cultuur en geniet van alle indrukken die u opdoet tijdens deze prachtige reis!

Thailand

Thailand ligt in Zuidoost-Azië en grenst in het oosten aan Laos en Cambodja, in het westen aan Myanmar en de Andamanse Zee, in het uiterste zuiden aan Maleisië en in het zuidoosten aan de Golf van Thailand, onderdeel van de Zuid-Chinese Zee. De hoofdstad van Thailand is Bangkok.

Het land van de glimlach is een prachtige tropische bestemming met vele gezichten: indrukwekkend berggebieden in het noorden, groene rijstvelden en tropische stranden in het zuiden en in het bruisende Bangkok vindt u naast vele tempels en paleizen ook immense wolkenkrabbers, moderne winkelcentra maar ook traditionele drijvende markten. Daarnaast staat Thailand bekend om haar keuken, die behoort tot een van ’s werelds beste en meest geliefde. Kortom, een vakantie Thailand biedt u een kijkje in diversiteit van Zuid-Oost Azië. Snel een Thailand vakantie boeken? Bekijk ons aanbod Thailand reizen.

De Thaise bevolking is bijzonder vriendelijke en gastvrij waar door u zich meteen welkom voelt. Boeddhisme, cultuur en traditie zijn in Thailand erg belangrijk. Deze aspecten zult u dan ook veelvuldig tegenkomen als u het land bezoekt.

Een bezoek aan Bangkok, de hoofdstad van Thailand, mag tijdens uw reis zeker niet ontbreken. Bangkok wordt wel de meest levendige stad ter wereld genoemd en het zal u snel duidelijk zijn waarom. Niet alleen treft u hier de meeste restaurants ter wereld (van spotgoedkoop tot erg duur) maar er is ook een bruisend uitgaansleven en met de gigantische shopppingsmalls is het walhalla voor shopliefhebbers. Ook aan cultuur geen gebrek. Zo zijn er maar liefst meer dan 300 tempels, pagodes en paleizen waaronder het Grote Paleis en Wat Arun, de tempel van de dageraad. Om de vele bezienswaardigheden in Bangkok te bezoeken, verplaatst u zich in de stad per skytrain, supermetro of natuurlijk per traditionele Tuk Tuk.

Tijd

In Thailand is het in de zomer 5 uur en in de winter 6 uur later dan in Nederland.

 

Taal

De officiële taal in Thailand is Thai. Door een groot deel van de bevolking wordt ook Engels gesproken.

 

De belangrijkste feestdagen (en vrije dagen) van Thailand in 2018 zijn:

 

1 januari

Nieuwjaarsdag

13 januari

Kinderdag

2 maart

Deng Jie (Lantaarnfestival)

2 maart

Magha Puja

6 april

Chakri-dag

13 t/m 15 april

Songkran (Thais Nieuwjaar)

30 april

Boeddhistisch Nieuwjaar (Threvada)

28 juli

Asalha Puja (Dharma Day)

12 augustus

Moederdag / Verjaardag koningin Sirikit

13 oktober

Overlijden koning Bhumibol Adulyadej

23 oktober

Chulalongkorn Dag

24 oktober

Pavarana (Kathina Day)

23 november

Loi Kratong (feest van het licht)

5 december

Vaderdag / geboortedag koning Bhumibol

10 december

Dag van de constitutie

25-26 december

Kerstmis

31 december

Oudjaar

 

De belangrijkste feestdagen (en vrije dagen) van Thailand in 2019 zijn:

 

1 januari

Nieuwjaarsdag

12 januari

Kinderdag

19 februari

Deng Jie (Lantaarnfestival)

19 februari

Magha Puja

6 april

Chakri-dag

13 t/m 15 april

Songkran (Thais Nieuwjaar)

19 april

Boeddhistisch Nieuwjaar (Threvada)

17 juli

Asalha Puja (Dharma Day)

12 augustus

Moederdag / Verjaardag koningin Sirikit

13 oktober

Overlijden koning Bhumibol Adulyadej

13 oktober 

Pavarana (Kathina Day) 

23 oktober

Chulalongkorn Dag

11 november

Loi Kratong (feest van het licht)

5 december

Vaderdag / geboortedag koning Bhumibol

10 december

Dag van de constitutie

25 december

Kerstmis

31 december

Oudjaar

 

Geld

De munteenheid in Thailand is de Baht. 38,6 Baht is ongeveer 1 Euro waard (mei 2017). Voor de meest recent koers kijkt u op de website van het GWK. In de toeristische gebieden zijn pinautomaten (ATM) te vinden en bij banken en hotels kunt u geld wisselen. Creditcards worden in de hotels, restaurants en grotere winkels vrijwel overal geaccepteerd. Graag attenderen wij u erop dat u mogelijk uw bankpas dient te activeren voor gebruik buiten Europa. 

 

Fooien

Bij groepsreizen is het gebruikelijk aan het begin van de reis een fooienpot te maken. De reisleider zal zorg dragen voor deze fooienpot en zorgen dat de fooien verdeeld worden over de medewerkers in de hotels en restaurants. In de hotels en restaurants zijn alle rekeningen inclusief, maar als u uw waardering wilt tonen is een fooi van 10% gebruikelijk.

 

Voltage

Het voltage is net als in Nederland 220 volt. Het is wel handig om een universele stekker mee te nemen omdat de stopcontacten kunnen afwijken.

 

Water

Het wordt afgeraden kraanwater te drinken. Overal is mineraalwater of 'drinking water' in flessen te koop.

 

Eten & drinken

Thailand staat bekend om zijn smakelijke, verfijnde, afwisselende, maar ook pittige gerechten. Rijst en noedels vormen vaak de basis, en worden gecombineerd met verse groenten en een vlees- vis- of kipgerecht. Wanneer u niet al te pittig wilt eten zegt u 'Mai Phet' tegen de kok of kelner bij het bestellen. Bekende gerechten zijn viskoekjes met zoetzure saus (tod man pla), green curry chicken (kaeng kiaw wan kai) en een soort Thaise bami (de phat thai).

 

Vervoer

Bus: Een modern netwerk van snelwegen reikt tot in alle uithoeken van het koninkrijk. Met de bus bent u snel op de plaats van bestemming. De meeste bussen vertrekken om het halve of het hele uur.
Trein: Als u over land reist, krijgt u ook veel van het landschap te zien. Efficiënt railvervoer verbindt belangrijke steden in het zuiden, het noorden en noordoosten met Bangkok. Binnenlandse sneltreinen hebben 1e, 2e en 3e klas-compartimenten. De langzamere treinen kennen alleen 3e klas. Treinkaartjes voor alle klassen kunnen drie maanden tevoren worden gekocht bij de grote stations en bij de Advance Booking Office (Bangkok Railway Station).
Taxi’s: In Bangkok rijden genoeg taxi’s. Hoteltaxi's hebben vaste (en relatief hoge) tarieven. De 'normale' taxi's in de straten van Bangkok zijn goedkoper. Zorg ervoor dat de bestuurder de meter aanzet als u instapt. Maak geen gebruik van 'snorders' (bromfietstaxi's). Ze zijn vaak niet verzekerd. Alle officiële taxi's dragen op het dak een bord met "TAXI-METER". Een fooi is niet gebruikelijk.

 

Reisdocumenten

Reizigers dienen in het bezit te zijn van een nationaal paspoort dat tot tenminste 6 maanden na terugkomst geldig is.

 

Visum

Alleen voor een verblijf langer dan 30 dagen in Thailand heeft u een visum nodig. De aanvullende visuminformatie bij deze reis vindt u onder het tabblad 'Data en Prijzen' onder het kopje 'Extra informatie'.    

 

Vaccinatie & gezondheid

Het landelijk coördinatiecentrum Reizen (LCR) beveelt de volgende vaccinaties aan: DTP-vaccinatie (Difterie-Tetanus-Polio) en bescherming tegen Hepatitis A. Als u voor vertrek naar Thailand uit een gele koorts gebied komt is gele koorts vaccinatie verplicht. Thailand wordt aangegeven als malariavrij (met uitzondering van de dichtbeboste gebieden aan de grenzen met Birma en Cambodja, maar het meenemen van muggenolie met DEET tegen muggensteken is aan te bevelen. Voor actuele informatie over vaccinaties en gezondheid op reis kunt u terecht op de website van het LCR of de website van KLM Health Services.

 

Cultuur

Wanneer u heilige plaatsen zoals tempels en pagodes bezoekt, dient u in de meeste gevallen “bedekt” gekleed te gaan, geen aanstoot te geven en uw schoenen uit te trekken. Wij adviseren u ter plaatse aan uw reisleider/gids te vragen welke gedragsregels gepast zijn.

The Cha-Am Methavalai Hotel ***+

Heerlijk genieten in het gastvrije Methavalai Hotel in Cha-Am. Het hotel is van alle gemakken voorzien om u een heerlijk ontspannend verblijf te bezorgen! De typisch Thaise badplaats Cha-Am is een gezellig vissersdorpje wat zowel voor toeristen als voor de lokale bevolking een geliefde plaats is. Langs het 5 km lange zandstrand vindt u vele goede restaurantjes. In de omgeving van Cha-Am zijn een aantal bijzondere natuurparken te vinden en het grootste nationale park van Thailand; Kaeng Krachan. 

Ligging The Cha-Am Methavalai Hotel

Het Methavalai Hotel heeft een fijne ligging en is slechts door een weg gescheiden van het zandstrand van Cha-Am. Het resort tevens gelegen in het centrum van de badplaats Cha-Am. Het treinstation van Cha-Am bevindt zich op ca. 2,5 km. 

Faciliteiten The Cha-Am Methavalai Hotel

Het Methavalai Resort beschikt over 2 buitenzwembaden met ligbedden en parasols, kinderbad, receptie met lift, restaurant en een poolbar. U kunt genieten in het wellnesscentrum en de sportievelingen kunnen terecht in de fitnessruimte. 

Kamers The Cha-Am Methavalai Hotel

De kamers zijn voorzien van een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden, airconditioning, tv, telefoon, koelkast/minibar, kluisje en balkon. De badkamer is voorzien van bad/douche, toilet en föhn. 

Verzorging The Cha-Am Methavalai Hotel

U verblijft in The Cha-Am Methavalai Hotel op basis van logies en ontbijt. 

Uw reis:
Rondreis Glimlach van Thailand
Thailand - Bangkok
Reisduur:
THGTHB
Een ogenblik geduld aub…