Mijn reis

Foca


Foca

De vakantiebestemming Foca is een charmant en authentiek kustplaatsje, een moderne badplaats die echter zijn ongerepte natuur, mythologie en archeologie niet is verloren. Wilt u een bezoek brengen aan dit authentieke kustplaatsje, boek dan een vakantie naar Foca!

Foca is een charmante kleine stad aan de Egeïsche Zee, 70 kilometer ten noorden van Izmir. Er wonen een kleine 36.000 inwoners. In de zomer zijn er meer mensen te vinden in Foca, want er komen niet alleen buitenlandse, maar ook Turkse vakantiegangers. Zij bezoeken dit gebied wegens zijn natuurlijke schoonheid, kristalheldere water, kleine baaien en het aangename klimaat. Wilt u meer te weten komen over deze heerlijke vakantiebestemming, boek dan een goedkope vakantie naar Foca.

Een aantal van de prachtige Foca-baaien is wegens het superieure water beloond met de Blauwe Vlag zoals de Mersinaki Cove. Het stadje heeft veel traditionele stenen huizen, sommigen zijn in gebruik als boetiek-hotels. Foca is ook beroemd om zijn zeldzame mediterrane monniksrobben. Voor de kust van Foca liggen leuke eilandjes zoals Orak en Incir. Orak is het grootste eiland en heeft een lang strand en ook hoge kliffen. Incir wordt meestal gebruikt als een picknickplaats. Bent u geïnteresseerd in een goedkope en zorgeloze vakantie naar Foca, boek dan nu uw vakantie.
Een ogenblik geduld aub…