HERFSTDIP? NU TIJDELIJK TOT 10% KORTING BIJ STIP! BOEK NU 1 VAN ONZE HAPPY HERFST DEALS! 

Mijn reis

Zoover Awards

Zoover Awards

 

 

 

 

 

 

 

Elk jaar worden de prestigieuze Zoover Awards uitgereikt. Bij deze toonaangevende

verkiezing binnen de reisbranche bepaalt de consument in een online stemronde wie in aanmerking komt voor een award in één van de 23 categorieën. In totaal zijn er in 2015 220.000 stemmen uitgebracht.

In elke categorie kunnen twee Awards worden gewonnen. Het bedrijf met de beste score (rapportcijfer) in de betreffende categorie krijgt de titel ‘Beste Aanbieder’, die met de meeste stemmen mag zich ‘Populairste Aanbieder’ noemen.

Na afloop van de stemmingsronde is gebleken dat Stip Reizen in 2015 wederom 2 Zoover Awards heeft gewonnen! Net als in 2014 zijn we verkozen tot Populairste Aanbieder Cruises (met het rapportcijfer 8,7) en Populairste Allround Touroperator
(met het rapportcijfer 8,6). Uiteraard was dit niet gelukt zonder steun van jullie, dus willen we iedereen bedanken voor het stemmen.


De afgelopen jaren won Stip Reizen ook al hoge awards van Costa Cruises, Norwegian Cruise Lines en China Airlines. Ook werd door hét consumentenprogramma van Nederland, Tros Radar, de warme douche aan Stip Reizen uitgereikt.

Een ogenblik geduld aub…