Mijn reis

Didim


Didim

Het kleine kustplaatsje Didim is de ideale plaats om uw vakantie te vieren. Didim is fraai gelegen op een schiereilandje in West Turkije. Didim is beroemd vanwege haar lange mooie stranden, helder blauwe zee, historische ruïnes die bezocht kunnen worden en het zeer aantrekkelijke klimaat. Wilt u ook genieten op deze lange mooie stranden, boek dan een vakantie naar Didim via Stip Reizen.

De locatie van Didim is aan de noordzijde van de Golf van Gulluk tegenover plaatsen als Turkbuku, Torba en Yalikavak. De naam Didim komt van het antieke Didyma. Het was toen geen plaats maar de plek waar een van de belangrijkste heiligdommen, de Apollotempel, van de antieke wereld stond. Stip Reizen biedt u een goedkope vakantie naar het prachtige Didim waarin u verzekerd bent van een zorgeloze vakantie.

Didim biedt mooie stranden, helder blauwe zee, historische ruïnes en een zeer aantrekkelijk klimaat. Altinkum, wat gouden zand betekent, staat bekend om het geweldige nachtleven. Vanaf de boulevard is er een prachtig uitzicht op de Egeïsche zee. Stip Reizen biedt goedkope vakanties naar Didim aan om u te laten genieten van de perfecte combinatie van zon, zee, strand en optimale rust.
Een ogenblik geduld aub…