Berichtgeving rondom het Coronavirus: veelgestelde vragen. Alles over je reisvoucher vind je hier. Lees alle maatregelen via de volgende links: bestemming, luchthaven en vlucht.

Mijn reis

Griekenland

Een bijzondere Griekenland vakantie

Griekenland

Griekenland is een populaire vakantiebestemming om vele redenen. Zo heeft het land een rijke historie en zijn overal overblijfselen uit oude culturen te terug te vinden. U kunt prachtige kloosters, amfitheaters, indrukwekkende paleizen en ruïnes bezoeken. Ook zijn er vele prachtige kerken en tempels te bezichtigen. De flora en fauna van het land heeft vele gezichten. Prachtige heuvels en bergen, lieflijke valleien en ongerepte kloven die zich uitstekend lenen voor een (avontuurlijke) wandeltocht. Maar u vindt er ook schitterende stranden en idyllische baaitjes. Niet alleen voor natuur- en cultuurliefhebbers maar ook voor zonaanbidders is Griekenland een uitstekende vakantiebestemming. Bekijk ons aanbod en boek snel uw vakantie Griekenland.

Griekenland heeft maar liefst zo’n 1450 eilanden, ieder met haar eigen karakter en charme. Met prachtige natuur, gezellige stadjes en dorpjes, bruisende uitgaanscentra biedt Kreta voor ‘elk wat wils. Ontdekt u uw vakantiebestemming het liefst op de fiets, dan Kos een aanrader. Corfu is een van de groenste eilanden en is met name in de lente werkelijk een lust voor het oog. Op Rhodos vindt u het gezellige Rhodos-stad, het sfeervolle witte dorp Lindos en vele prachtige stranden. Zakynthos staat bekend op de grote zeeschildpadden die hier hun eieren leggen maar u treft er ook schitterende zandstranden, kristalhelder water en steile rotswanden.

Ook op het vaste land van Griekenland is als toerist genoeg te ontdekken en beleven. Ook hier kunt u genieten van zon, zee en strand maar ook de hoofdstad Athene is een echte aanrader voor een Griekenland vakantie. De vele overblijfselen uit de Griekse Oudheid en het drukke stadsleven bepalen hier de sfeer. Dwaal door de stad, bewonder fraaie gebouwen en bezoek indrukwekkend musea en vervallen ruïnes. De bekende Acropolis, het symbool van Athene, en het Nationaal Archeologisch museum mag u niet gemist hebben bij een bezoek aan deze stad.

Stip Reizen biedt een uitgebreid aanbod reizen naar Griekenland tegen de laagste prijs. Of u nu op zoek bent naar een reis All Inclusive in Griekenland, een heerlijke zonvakantie, een fly-drive of een mooie rondreis. Voor wie slechts een kort bezoek wil brengen aan Griekenland; diverse Middellandse zee cruises doen een of meerdere bestemmingen van dit prachtige land aan. Dus bent u op zoek naar een goedkope vakantie Griekenland, bekijk snel ons aanbod.


Een ogenblik geduld aub…