Mijn reis

Costa Cruises


Ruim 70 jaar cruise-ervaring
In 1948 werd het eerste passagiersschip van Costa Cruises in gebruik genomen. Met meer dan 70 jaar cruise-ervaring weet men bij Costa Cruises precies hoe ze van uw cruise een unieke en onvergetelijke belevenis maken. Ontdek de Costa Cruises bestemmingen over de hele wereld en laat het u aan niets ontbreken!
 

Informeel, toegankelijk en gastvrij
Laat u verrassen door de Italiaanse ambiance en gastvrijheid aan boord van de schepen van Costa Cruises! Bij deze Europese rederij heerst een informele sfeer, zodat u aan boord ongedwongen kunt genieten van de luxe en comfort. De uitbundige inrichting maakt de schepen van Costa Cruises uniek. Vanaf het moment dat u aan boord gaat is het alsof u een heel andere wereld binnenstapt. Het interieur zal u bij de eerste aanblik betoveren. Alles staat in het teken van glamour: de salons, de details van de inrichting, de kunstwerken…
 

Ontspanning, plezier en entertainment
Cruisen met Costa Cruises betekent de gehele dag door genieten van een groot aanbod aan (kinder) entertainment, theatervoorstellingen en thema-feesten, maar ook van faciliteiten die in het teken staan van ontspanning en culinaire verwennerij. De faciliteiten zijn afgestemd op een breed publiek, zodat zowel alleenreizenden, stelletjes, maar ook gezinnen met jonge of oudere kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Bovendien hanteert Costa Cruises speciale kindertarieven, zodat cruisen met het hele gezin nog aantrekkelijker wordt!
Een ogenblik geduld aub…