WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD! PROFITEER NU VAN DE VAKANTIEGELD VOORDEEL KORTINGSACTIE!
Tot wel € 300,- korting per persoon op alle zeecruises en zonvakanties! Zie de actievoorwaarden.

Mijn reis

AIDA


De AIDA vloot

De Duitse rederij beschikt over 14 schepen gekenmerkt door een modern en opvallend kleurgebruik. Maak kennis met de ongedwongen sfeer aan boord, waar zowel jong en oud zich snel thuis zullen voelen. De vele faciliteiten, sportmogelijkheden en avontuurlijke excursies zorgen voor een unieke ervaring. De schepen beschikken onder meer over één of meerdere zwembaden, meerdere bars en restaurants, theater, kids-club, sportvelden en diverse winkeltjes.

Das Clubschiff

Informeel, sportief en ontspannen cruisen, zo omschrijft AIDA haar stijl. Aan boord van de AIDA schepen gelden geen vaste dinertijden en kun je op elk gewenst tijdstip genieten van heerlijke maaltijden. Je verblijft op basis van Semi All Inclusive, wat inhoudt dat naast ontbijt, lunch en diner ook de fooien en tafeldranken in de buffetrestaurants zijn inbegrepen. Tevens gelden er geen speciale kledingvoorschriften, waardoor de cruises van AIDA ook geschikt zijn voor kinderen en jongeren. Bovendien profiteer je van kinderkorting t/m 24 jaar!

Body & Soul

Plezier staat bij AIDA voorop en dat is terug te zien aan de hoeveelheid activiteiten die worden georganiseerd. Zo kunnen de sportievelingen zich uitleven in het fitnessgedeelte of deelnemen aan lesprogramma’s met o.a. yoga, pilates en diverse workouts. Daarbij worden op de bestemmingen actieve excursies aangeboden, zoals: paardrijden, mountainbiken, golfen en duiken. Rust en ontspanning vindt je in het wellnessgedeelte, waar je optimaal kunt genieten van sauna, solarium en verschillende massage- en beautybehandelingen.
Een ogenblik geduld aub…