WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD! PROFITEER NU VAN DE VAKANTIEGELD VOORDEEL KORTINGSACTIE!
Tot wel € 300,- korting per persoon op alle zeecruises en zonvakanties! Zie de actievoorwaarden.

Mijn reis

Celebrity Cruises


Meer dan een eeuw

Celebrity Cruises is opgericht door een Griekse redersfamilie die sinds 1915 actief is in de maritieme wereld. De grote X op de schouw van alle schepen verwijst naar de naam Chandris ('X' is het symbool voor de Griekse letter 'Ch'). In 1988 lanceerde men Celebrity dat onmiddellijk een succes werd. In 1997 werd Celebrity overgenomen door Royal Caribbean International en vormde de holding Royal Caribbean Cruises Ltd. Celebrity Cruises een vloot van 15 schepen. Twaalf cruiseschepen die varen over 6 continenten en 3 expeditie schepen waarmee jaarrond wekelijks de Galapagos Eilanden worden aangeboden.

Moderne luxe

Celebrity Cruises 'iconische' X 'is het kenmerk van moderne luxe. Het motto van Celebrity Cruises is dan ook 'Modern LuXury lives here' en die belofte wordt waargemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een ijskoude handdoekje bij terugkomst van een tropische excursie, het serveren van je favoriete drankje, zonder dat je erom hoeft te vragen, de moderne luxueuze inrichting, de comfortabele hutten. Tel daarbij de uitstekende service op en je bent verzekerd van een onvergetelijke cruise ervaring.

Ontspanning, plezier en entertainment

Aan boord bij Celebrity Cruises is het maximaal genieten van een heerlijke onbezorgde cruise. Er is zoveel keuze dat je het nog lastig zal vinden om te kiezen. Of je nu wilt genieten van het weer aan een van de zwembaden, actief bezig wilt zijn op sportief gebied, de bestemmingen wilt ontdekken, een gokje wilt wagen in het casino of heerlijk ontspannen in Wellness met sauna, massages en schoonheidsbehandelingen, het kan allemaal en nog veel meer! In de avond is er een show en/of thema avonden, of je zoekt een rustig plekje in een van de lounges.

Eten & drinken

De vele restaurants aan boord bij Celebrity Cruises bieden een verrukkelijke verscheidenheid aan gerechten aan. Je kunt elke avond in het hoofdrestaurant terecht om te dineren, op basis van twee zittingen. Het 4- gangen menu wisselt dagelijks, waardoor je nooit hetzelfde hoeft te kiezen! Je kunt ook eten in het buffetrestaurant Oceanview Cafe of in een van de vele andere (specialiteiten)restaurants. In een van de cafés, bars en lounges kun je genieten van eenvoudige espresso tot de meest uitgebreide cocktails, met een prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Duurzaamheid

Bij Celebrity Cruises staat duurzaamheid hoog in het vandaal en neemt haar verantwoordelijkheden hierin serieus. Zij gaan zo efficiënt mogelijk om met energie en brandstoffen. Je kunt hier bij denken aan LED-verlichting op de schepen, een deel van de schepen beschikt al over zonnepanelen, energiezuinige apparaten en de ramen zijn voorzien van een speciale zonwerende laag. Ook hebben alle schepen een hydrodynamisch design dat behoorlijk wat brandstof scheelt. Celebrity Cruises zuivert water en hergebruikt het waar dat kan. Aan boord zijn overal waterbesparende kranen, douchekoppen, vaatwassers en wasmachines geïnstalleerd. De hoeveelheid afval die aan land wordt afgevoerd naar vuilstortplaatsen is met 85% verminderd. Met name door minder gebruik van wegwerpmateriaal en al het afval aan boord apart in te zamelen en te recyclen waar dat mogelijk is.
Een ogenblik geduld aub…