PRINSJESWEEK! 7 DAGEN LANG STIPPENKORTING!
BOEK NU MET KORTINGEN OPLOPEND TOT WEL 600 EURO. BOEK VOOR MAANDAG 23 SEPTEMBER 23.59 UUR.

Mijn reis

Holland America Line


Ruim 140 jaar ervaring

In 1871 werd een vennootschap opgericht voor een rechtstreekse verbinding tussen Nederland en Amerika met stoomschepen. In 1873 kreeg dit vennootschap de naam: NV Nederlandsch-Amerikaansche StoomvaartMaatschappij (NASM), wat in de spreektaal al snel verbasterde naar ‘Holland America Line (HAL)’. Holland America Line verzorgt met 140 jaar cruise-ervaring prachtige, luxe cruisevakanties. De vloot die uit 15 schepen bestaat, vaart naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Om de Nederlandse sferen van de rederij in ere te houden, kunt u bij verschillende cruises comfortabel vanuit Nederland vertrekken! 
 

Persoonlijk comfort, hoffelijke service en stijlvolle gratie

Aan boord van een cruiseschip van Holland America Line ervaart u een gevoel van ruimte en gratie. Het glanzend hout, de comfortabele inrichting, schilderijen, het antiek en de prachtige felgekleurde bloemstukken zorgen voor een luxueuze sfeer aan boord. Het persoonlijk comfort en de hoffelijke service die u ontvangt is voor velen een vorm van pure luxe. Holland America Line vaart met middelgrote, maar zeer ruime en elegante, schepen die u alle faciliteiten bieden die u wenst.
 

Ontspanning, plezier en entertainment

Aan boord van de cruiseschepen van Holland America Line is enorm veel te beleven. Er zijn smaakvolle restaurants met Nederlandstalige menu’s waar u uitstekend kunt dineren, heerlijk rustgevende ontspanningsruimten en massagemogelijkheden. Bovendien bieden de cruiseschepen buitenzwembaden, jacuzzi’s, volledig uitgeruste fitnesscentra en winkels met belastingvrije luxeartikelen. Het is zelfs mogelijk om praktijkkooklessen te volgen of workshops die u de weg wijzen binnen de digitale wereld. In de avond kunt u genieten van een goede film, een gokje wagen in het casino of genieten van prachtige livemuziek. Bovendien ontvangt u dagelijks een Nederlandstalig dagprogramma in uw hut. Holland America Line biedt u comfortabele en stijlvolle cruisevakanties met een hoffelijke en persoonlijke service!
Een ogenblik geduld aub…