WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD! PROFITEER NU VAN DE VAKANTIEGELD VOORDEEL KORTINGSACTIE!
Tot wel € 300,- korting per persoon op alle zeecruises en zonvakanties! Zie de actievoorwaarden.

Mijn reis

Holland America Line


Al 145 jaar ervaring

In 1871 werd een vennootschap opgericht voor een rechtstreekse verbinding tussen Nederland en Amerika met stoomschepen. In 1873 kreeg dit vennootschap de naam: NV Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart Maatschappij (NASM), wat in de spreektaal al snel verbasterde naar ‘Holland America Line (HAL)’. Holland America Line verzorgt met 145 jaar cruise-ervaring prachtige, luxe cruisevakanties. De vloot die uit 15 schepen bestaat, vaart naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Om de Nederlandse sferen van de rederij in ere te houden, kun je bij verschillende cruises comfortabel vanuit Nederland vertrekken! 
 

Persoonlijk comfort, hoffelijke service en stijlvolle gratie

Aan boord van een cruiseschip van Holland America Line ervaar je een gevoel van ruimte en gratie. Het glanzend hout, de comfortabele inrichting, schilderijen, het antiek en de prachtige felgekleurde bloemstukken zorgen voor een luxueuze sfeer aan boord. Het persoonlijk comfort en de hoffelijke service die je ontvangt is voor velen een vorm van pure luxe. Holland America Line vaart met middelgrote, maar zeer ruime en elegante, schepen die je alle faciliteiten bieden die je wenst.
 

Ontspanning, plezier en entertainment

Aan boord van de cruiseschepen van Holland America Line is genoeg te beleven. Er zijn smaakvolle restaurants met Nederlandstalige menu’s waar je uitstekend kunt dineren, heerlijk rustgevende ontspanningsruimten en massagemogelijkheden. Bovendien bieden de cruiseschepen buitenzwembaden, bubbelbad’s, volledig uitgeruste fitnesscentra en winkels met belastingvrije luxeartikelen. Het is zelfs mogelijk om workshops te volgen die je de weg wijzen binnen de digitale wereld. In de avond kun je genieten van een show in het theater, een gokje wagen in het casino of genieten van prachtige livemuziek. Bovendien ontvang je dagelijks een Nederlandstalig dagprogramma in jouw hut. Holland America Line biedt je comfortabele en stijlvolle cruisevakanties met een hoffelijke en persoonlijke service!
Een ogenblik geduld aub…